ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aceasta nu este doar o fraudă. Acțiunile intenționate întreprinse de guverne și de comunitățile medicale pentru a mușamaliza dezastrul cauzat de „vaccinurile” anti-Covid au fost acte deliberate prin care au fost puse în pericol viețile copiilor și adulților, scrie Karen Kingston, care semnalează o conferință care a avut loc recent în Parlamentul European.

Dr. Michael Yeadon a informat despre o conferință care a avut loc în Parlamentul European pe 21 noiembrie, menționând mărturia deputatului Marcel de Graaff, membru olandez al Parlamentului European. 

Marcel de Graaff face afirmații importante cu privire la autorizarea și recomandarea de către Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a serurilor COVID-19. El a spus că afirmația potrivit căreia cetățenii trebuiau să fie vaccinați în masă ca „măsură de siguranță” în domeniul sănătății publice nu a fost deloc bazată pe fapte, ci a fost o totală farsă.

La conferință s-a subliniat că nu s-a dovedit niciodată că serurile anti-COVID-19 previn infecția, că reduc contagiozitatea și transmiterea.

Afirmația susținută de guverne că „vaccinarea” a fost impusă din motive de siguranță este o farsă. Orice om relativ sănătos sub vârsta de 60 de ani a avut un risc infim de deces (0,01%) sau de boală severă, iar vaccinarea lor NU a avut niciun efect asupra reducerii riscului de infecție la vârstnici, mai spune de Graaff.

Evenimente adverse grave precum insuficiența respiratorie, coagularea sângelui, atacurile de cord, inflamația inimii, tulburările neurologice, vizitele la urgențe, internarea la unitatea de terapie intensivă și/sau decesul, raportate în termen de 14 zile de la inoculare, au fost atribuite coronavirusului, și nu inoculării („vaccinului”).

Aceasta nu este doar o fraudă. Acțiunile intenționate întreprinse de guverne și de comunitățile medicale pentru a mușamaliza afecțiunile grave, dizabilitățile și decesele cauzate de „vaccinurile” COVID-19, spunând că ele sunt cauzate de COVD-19, au fost acte deliberate în profitul unor indivizi și organizații în schimbul punerii în pericol a vieții adulților și a copiilor nevinovați.

Dacă sunt cumva raportate, evenimentele adverse grave sunt raportate de obicei în primele 72 de ore, până la două săptămâni, eventual o lună. Ulterior, este puțin probabil ca un profesionist medical să atribuie un simptom, o dizabilitate sau un deces unui tratament sau unei proceduri medicale.

„Cu alte cuvinte, vaccinurile nu au fost menite să prevină infecțiile și nu există deloc date care să demonstreze că aceste vaccinuri ajută la combaterea infecțiilor. De fapt, EMA afirmă că expunerea la virus crește șansa de infecții inclusiv la cei vaccinați.” - Marcel de Graaff, membru olandez al PE

Afirmația că vaccinurile ar preveni infectarea și transmiterea a fost necesară pentru a justifica „ordinele de vaccinare” și a susține că acestea ar ajuta în atenuarea amenințării COVID-19 la adresa siguranței sanitare publice și a securității naționale. Deoarece injecțiile nu au oferit niciodată astfel de beneficii și, după cum s-a dovedit, guvernele, ONG-urile (adică OMS, OCDE [Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică] și colab.) și producătorii din întreaga lume au fost conștienți de acest lucru, precum și de faptul că injecțiile creșteau riscul de îmbolnăvire, de dezvoltare de dizabilități și de deces, atunci aceste organizații și indivizii din cadrul lor s-au implicat în mod deliberat în experimente criminale cu intenția de a vătăma și/sau ucide adulți și copii nevinovați.

„Și nu fiți părtași la faptele cele fără roadă ale întunericului, ci mai degrabă osândiți-le pe față. Căci cele ce se fac întru ascuns de ei, rușine este a le și grăi. Iar tot ce este pe față, se descoperă prin lumină.”
„Pentru aceea zice: Deșteaptă-te cel ce dormi și te scoală din morți și te va lumina Hristos. Deci luați seama cu grijă, cum umblați, nu ca niște neînțelepți, ci ca cei înțelepți. Răscumpărând vremea, căci zilele rele sunt.” (Efeseni 5:11, 13-16)

Din discursul lui Marcel de Graff în Parlamentul UE:

Luna trecută, am scris o scrisoare către EMA (agenția europeană responsabilă cu autorizarea medicamentelor pe piața europeană), împreună cu Joachim Kuhs și alți șase colegi din Parlamentul European. Am cerut clarificări cu privire la numeroasele probleme legate de vaccinurile anti-Covid. Aceste probleme sunt atât de mari încât am cerut EMA să retragă autorizația de apariție pe piață. În această lună, am primit un răspuns de la EMA la scrisoarea noastră. Iar acest răspuns conține informații șocante.

EMA afirmă în mod explicit că a permis vaccinurile anti-Covid pe piață exclusiv pentru imunizări individuale. Și deloc pentru controlul infectărilor sau pentru prevenirea și reducerea infecțiilor.

EMA merge și mai departe. Explică în răspunsul său, citez: „Rapoartele de evaluare ale EMA privind admiterea vaccinurilor subliniază lipsa datelor privind contagiozitatea”. Cu alte cuvinte, vaccinurile nu au fost destinate prevenirii infecțiilor și nu există date care să dovedească faptul că vaccinurile sunt eficiente împotriva infecțiilor.

De fapt, EMA precizează că expunerea la virus crește riscul de infecții chiar și la cei vaccinați. Campaniile guvernamentale de vaccinare în masă sub pretextul de a vă proteja părinții, vecinii, pe cei mai slabi din societate, nu au fost doar neautorizate, dar și total absurde și nebazate pe fapte.

EMA spune că vaccinurile sunt doar pentru protecția indivizilor vaccinați. Și că, înainte ca individul, pacientul, să fie vaccinat, toate informațiile privind siguranță trebuie – și citez din nou din EMA – „să fie luate în considerare atunci când se administrează sau se recomandă o vaccinare”.

Guvernul a susținut o politică prin care aceste rapoarte [de reacții adverse] să nu fie transmise în primele 14 zile după vaccinare, întrucât vaccinul ar avea nevoie de 10 până la 14 zile pentru a-și face efectul.

Toate rapoartele din acea perioadă au fost atribuite coronavirusului, iar acest lucru nu este doar fraudulos, dar a pus în mod deliberat în pericol viața oamenilor. Și vă reamintesc că ne confruntăm cu o mortalitate în exces uriașă așa-zis inexplicabilă.

Guvernul știa că vaccinurile nu vor proteja împotriva răspândirii virusului, dar nu a împărtășit aceste informații cetățenilor. Dimpotrivă, a forțat, prin minciuni, cetățenii noștri să se vaccineze, a ascuns efectele secundare și astfel a pus în pericol sănătatea tuturor celor care au primit un astfel de vaccin.

Campaniile de vaccinare trebuie oprite cât mai repede posibil. [„Vaccinul”] nu este sigur și nu îndeplinește cerințele stabilite de EMA.

Iar guvernele și toate partidele politice care au susținut această campanie trebuie trase la răspundere pentru minciunile și fraudele lor!