ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


REPUBLICARE 2023 - UN AN DE LA MOARTEA MARELUI SAVANT LUC MONTAGNIER

Citiți și Dr. Damian Baciu: In Memoriam Luc Montagnier (ȘI ÎN CONTRA PSIHOPAȚILOR DE CARE NE VOM DEBARASA!): Complotiști, noi? Nu, ei sunt cei care complotează!

Aflăm vestea tristă că proeminentul savant și militant pentru principiul lui Hipocrate PRIMUM NON NOCERE, laureatul Nobel pentru Medicină Luc Montagnier, s-a săvârșit la vârsta de 89 de ani (18 august 1932 - 8 februarie 2022). Profesorul Luc Montagnier s-a stins din viață la Spitalul American din Neuilly-sur-Seine. Dr. Gérard Guillaume, unul dintre cei mai fideli colaboratori ai săi, ne spune că a plecat în pace, înconjurat de copiii săi, informează France Soir.

Vedeți și Demonstrație impresionantă la înmormânarea savantului Luc Montagnier. S-a scandat Vérité et Liberté! VIDEO

Luc Montagnier a fost un biolog și virusolog, dar mai ales un om de o inteligență remarcabilă, care a trăit pentru știință. Pe lângă faptul că a primit Premiul Nobel pentru Medicină în 2008 pentru descoperirea virusului SIDA, a colaborat cu cele mai importante institute științifice din lume de-a lungul vieții sale. În seria a doua a documentarului fulminant Hold Up+, publicat integral cu traducerea în limba română în secțiunea nostră VIDEO, îl puteți urmări pe regretatul academician francez de la minutul 24:59, după care vă oferim transcrierea unui interviu din 2020 cu previziunile sale despre Plandemia Covid:

ActiveNews prezintă în ediția sa de astăzi, In Memoriam, mai multe materiale de răsunet mondial ale marelui și modestului medic dedicat adevărului științific și binelui umanității.


După deja cunoscuta intervenție publică a profesorului Luc Montagnier la o mare demonstrație de protest față de vacinarea copiilor și dictatura impusă prin intermediul certificatelor verzi, de la Milano (ce avea să fie ultima sa prezență la o manifestație), cât și a discursului din Parlamentul din Luxemburg, publicăm un interviu de referință acordat de venerabilul specialist, înainte de declanșarea vaccinării Covid, pentru a vedea cum s-au confirmat toate aserțiunile sale. Să acordăm atenție afirmațiilor cu privire la originea virusului și cum sunt controlați medicii, fapt cu totul confirmat prin recentele dezvăluiri din surse militare publicate de Project Veritas:

BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

VIDEO și TRANSCRIERE:

Cred că vacciniștii uită acest principiu a lui Hipocrate: În primul rând să nu faci rău. Medicii sunt cei care vaccinează. Prin urmare, este răspunderea lor să pună barierele etice

Interviu cu Profesor Doctor Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel pentru medicină, august 2020

Traducere de dr. Cristian Gheorghe


Pierre Barnérias: Bună ziua Luc Montagnier! Ce crede un laureat al premiului Nobel pentru medicină, așa cum sunteți Dvs, când vedestarea planetei noastre de astazi care este acoperită de o mască?


Prof. Luc Montagnier: Exista două puncte de vedere posibile, una optimistă, și una pesimistă. Pesimista este aceea că ne indreptam spre o catastrofa, spre sfârșitul civilizației, în câteva generații. Și sper că nu vom ajunge acolo.


Pierre Barnérias: De ce și cum să ajungem la sfârșitul civilizației?


Prof. Luc Montagnier: Deoarece civilizația actuală și însăși viața și-a pierdut sistemul de valori, ea este dominată de bani, afaceri ...nu-i așa? Tinerii se întreabă ce caută în această mocirlă, nebunie (iad în fr. fam.). E o nebunie incredibilă! Iată deci partea proastă.


Partea bună este că nu am fost niciodată așa de sus în ceea ce privește evoluția. O singură specie care domină lumea și aceea suntem noi…


Prin urmare s-a întâmplat ceva: jumătate din populația lumii locuiește acum în orașe, în betoane, e o nebunie (pentru un tânăr, cred, este înnebunitor, nu mai vede verdeața, nu mai vede animalele, nu mai vede nimic). Se întreabă de ce exist eu? Ca și dumneavoastră sunt uimit că trăiesc într-o lume de nebuni! O lume de nebuni!


Uită-te la ministrul Sănătății francez: interzice un medicament (se referă la hidroxiclorochină - n.n.) care pare să acționeze asupra acestui faimos virus de care am vorbit adineauri (SARS Cov 2 - n.n). Este absolut  uimitor, absurd! Și bine căarticolele, cele ștințifice, sunt retrase, iar decizia lui nu a fost retrasă, a mers mai departe (Este vorba de un articol științific care a apărut in revista Lancet in mai 2020 si care sustinea că hidroxiclorochina folosită cu sau fara azitromicina pentru efectele lor antiinflamatorii si imunomodulatoare la pacientii cu Covid spitalizati nu numai că nu este eficienta dar că le-ar putea fi nefasta producand aritmii cardiace grave care ar putea duce la deces.In urma protestelor din lumea medicala care contestau rezultatele, revista Lancet a retras articolul afirmand că sunt probleme de integritate stiintifica a datelor, dar în ciuda acestei retractări, ministrul sănătății francez care interzisese oficial folosirea acestui medicament la pacienții cu Covid nu si-a retras decizia – n.n.).


Știința ne dă adevăruri - noi nu mai  credem în aceste adevăruri, transformăm adevărul după nevoile economiei. Deci, cine sunt cei care ne guvernează? Vedeți, e o lume de nebuni. Ceva ce ar putea să facă bine acelor oameni care sunt în pragul morții, ceva care poate preveni decesul, noi îl blocăm, nu îl prescriem în Franța, medicii nu au dreptul să-l prescrie.


Pierre Barnérias: Acest virus renumit, avem impresia că nimeni nu vrea să știe mai mult despre el. Ați spus într-o emisiune de televiziune că virusul acesta a fost, totuși, un pic cam fabricat de mâna omului.


Prof. Luc Montagnier: În primul rând, este un virus pe care îl putem foarte bine cunoaște, toate mijloacele actuale moleculare ne permit să aflăm multe despre genele sale, și așa mai departe. Deci, eu am fost virusolog și sunt în continuare virusolog, și am lucrat în special pe ARN-virusuri… Ca material genetic, acest ARN este foarte apropiat de ADN, dar nu este ADN. Iar virusul corona se află undeva la mijloc.


Ei au ordin să nu spună nimic. Deoarece este asociat cu un sindrom respirator în China, este foarte bine studiat de către chinezi.(...) Acest virus ar fi special, prin faptul că ar fi primit ceea ce noi numim niște inserții, mici bucăți de ARN provenite de la un alt virus sau chiar dintr-o sinteză chimică. Prin urmare, începem să aflăm despre asta, dar adevărul are probleme în a se răspândi deoarece autorii înșiși nu vor să spună nimic.


Pierre Barnérias: Ordine de la cine?


Prof. Luc Montagnier: Ei bine, de la guvernul chinez. Trebuie spus lucrurilor pe nume, nu-i așa? Eu cred că este o greșeală a guvernului chinez că a vrut să ascundă adevărul pentru că pe măsură ce ne ascunzi mai mult, cu atât mai mulți oamenii vor gândi că ai ceva rău de ascuns. Ar fi mai bine să recunoască că acest virus a fost în parte fabricat și că a scăpat dintr-un laborator de înaltă securitate. Și, da, este vorba de o eroare umană, dar nu sunt ei vinovații principali, dacă vreți, putem spune că toată lumea  este sunt responsabilă de acest monstru care a fost creat.


Pierre Barnérias: De ce nu vorbim de acest virus ca și de unul creat, de ce refuzăm să înțelegem asta, acest mesaj?..


Prof. Luc Montagnier: Pentru că avem de a face cu ceea ce în engleză se numește „cover up” (mușamalizare)  la toate nivelurile. E incredibil! Până și cercetătorii sunt „cumpărați”, atât cercetătorii americani, francezi, englezi, aproape toți vorbesc cu același discurs: "este un virus produs de natura". Este fals! Și ei o știu foarte bine! Iată că avem de a face cu o mare minciună și trebuie să ne întrebăm de ce (această minciună- n.n.)


Deci ne întrebăm de ce, care sunt motivele? În primul rând avem motivul banilor. Ei, cu siguranță, sunt plătiți să spună ceea ce spun. Și dacă nu o vor spune își vor pierde, probabil, poziția. Există, deci, frica de a-și rata cariera dacă vor recunoaște adevărul. (Aceasta) este un lucru deosebit de grav (de rău) pentru știință. Eu cred că există, de asemenea, o întreagă presiune mediatică, dacă vreți. Este un sistem complicat în prezent dar care poate fi demontat. Adică avem adevărurile științifice pe care nu le admitem, le ascundem, pentru că guvernul chinez refuză acest adevăr. El a făcut tot pentru a ascunde, pentru a distruge dovezile care sunt disponibile. În fapt, noi vom ști adevărul adevărat numai dacă oamenii din echipa chineză de cercetare îl vor recunoaște. Asta s-ar putea întâmpla într-o zi, dar va dura, iar între timp vom continua să credem în ceva ce nu există.


După Dumneavoastră, credeți cu tărie că în câteva săptămâni, chiar câteva luni, ne vor propune un vaccin și că acest vaccin va fi obligatoriu? Care e părerea dumneavoastră despre acest subiect?  (n.n. interviul a fost luat in august 2020 iar primul vaccin a fost lansat in decembrie 2020)Pierre Barnérias:


Prof. Luc Montagnier: În primul rând, eu nu sunt anti-vaccinist, dar nici nu sunt anti-medicamente. Cred că industria farmaceutică a făcut lucruri foarte bune.


Pierre Barnérias: Suntem de acord cu asta.


Prof. Luc Montagnier: Dar de ce această focalizare pe vaccin? Deoarece și aici e vorba despre profit, rentabilitate. Vor exista unele care firme care vor vinde la preț de cost (așa vor zice ele) și altele care vor avea beneficii. Dar eu mă gândesc că latura economică a acestei afaceri este foarte importantă.

Problema este că vaccinurile uneori sunt rău făcătoare.

Trebuie spuse aceste lucruri și eu o zic aici, verde în față, trebuie spus cu tărie că dacă aveți pe cineva care s-a îmbolnăvit de Covid-19, dacă îl vaccinați împotriva gripei riscați să-l omorâți în zilele sau săptămânile care urmează.


Dacă aveți pe cineva care are o schemă de chimioterapie bine echilibrată contra unui cancer pe care îl vaccinați împotriva gripei, l-ați omorât de asemenea foarte rapid.


Trebuie spus asta - că interferențele vaccinale sunt foarte rău-făcătoare. Prin urmare, acest fapt trebuie reținut. (Interferența virală se produce atunci când mai multe virusuri sau fragmente de virusuri se întâlnesc în înteriorul aceluiași organism și apare un fenomen de amplificare a răspunsului imunitar care poate fi dăunător pentru sănătate. De aceea orice vaccinare se face în stare de sănătate perfectă si tot de aceea este important ca după o vaccinare să nu faci vreo infecție virală. - n.n.).


În al doilea rând, un vaccin, repet, poate fi bun, poate fi rău, dar acest lucru trebuie demonstrat. Și acest lucru necesită timp.


Există exemple în nordul Italiei unde s-a vaccinat întreaga populație și acolo am văzut crescând mortalitatea în mod semnificativ (în octombrie 2019 în nordul Italiei s-au administrat 185 mii de doze de vaccin contra gripei, au vaccinat în număr mare populația din Italia cu vârste de peste 65 de ani, iar în ianuarie 2020 au vaccinat împotriva meningitei meningococice, iar din octombrie 2019 deja apăruseră cazuri de Covid in acea zonă, populația fiind într-un context ideal de interferență virală - n.n.)


Eu cred că un vaccin, ca și medicamentele, prin definiție nu trebuie să te omoare, nu trebuie să aibă efecte secundare până într-acolo încât să omoare oamenii. Și cred că vacciniștii uită acest principiu a lui Hipocrate: (în primul rând) să nu faci rău.


Medicii sunt cei care vaccinează. Prin urmare, este răspunderea lor să pună barierele etice!


Transcript în franceză AICI 

Transmis de canalul Telegram EsteMaiTarziuDecatCredeti