ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Continuăm materialul anterior despre pandemia cumplită de „gripă spaniolă” din 1918 semnalat de medicul de origine română Dr. Ana Maria Mihalcea, doctor în medicină, care lucrează în America, pe site-ul său de pe platforma Substack. Există mai multe indicii și documente recent analizate, care sugerează că așa-numita pandemie de „gripă spaniolă” a fost, de fapt, cu totul altceva decât ceea ce ni s-a spus că a fost.

Oferim încă un fragment din articolul consistent al Dr. Gary G. Kohls

„Industria vaccinurilor caută mereu subiecți umani pentru testare. Are cel mai mare succes atunci când poate să găsească populații care nu sunt în măsură să refuze. Soldații (9) [„Is Military Research Hazardous to Veterans' Health? Lessons Spanning Half a Century, A Staff Report Prepared for the Committee on Veterans' Affairs”, Statele Unite, decembrie 1994], bebelușii, persoanele cu handicap, prizonierii, oamenii din țările în curs de dezvoltare – oricine nu este în poziția să poată refuza.

Experimentele cu vaccinuri asupra populațiilor vulnerabile nu este o chestiune a trecutului. Urmăriți acest video cu declarația doctorului Stanley Plotkin (Plotkin a dezvoltat un vaccin pentru rubeolă, care a fost distribuit publicului în 1969), în care descrie cum vaccinuri experimentale au fost utilizate la orfani, retardați mintal, prizonieri și cei aflați sub stăpânire colonială. 

Declarația a avut loc în ianuarie 2018. Hybrisul comunității medicale este la fel sau mai accentuat acum decât era în urmă cu 100 de ani. Urmăriți [în video] cum dr. Plotkin recunoaște că a scris [unui editor]:

«Întrebarea este dacă trebuie să realizăm experimente pe adulți pe deplin funcționali și pe copii care pot contribui la societate sau să efectuăm studii inițiale pe copii și adulți care sunt oameni în aparență/înfățișare, dar nu în ceea ce privește potențialul social [who are human in form but not in social potential].»

Urmăriți întregul video teribil cu dr. Stanley Plotkin, care depune mărturie sub jurământ despre experimentele pe care industria farmaceutică le-a făcut pe pacienți inconștienți și neinformați.
(…)
Comunitatea internațională știe foarte bine faptul că industria farmaceutică face greșeli și este mereu în căutarea de subiecți umani pentru testare. Declarația Universală privind Bioetica și Drepturile Omului afirmă că persoanele au dreptul de a consimți cu privire la orice intervenție medicală preventivă, cum este vaccinarea:

«1. Demnitatea umană, drepturile omului și libertățile fundamentale trebuie să fie pe deplin respectate.
2. Interesele și bunăstarea individului trebuie să aibă prioritate în fața interesului exclusiv al științei sau societății.

Articolul 6 – Consimțământul

1. Orice intervenție medicală preventivă, bazată pe diagnostic și terapeutică se efectuează numai cu acordul prealabil, liber și informat, al persoanei în cauză, pe baza unei informări adecvate. Consimțământul trebuie, după caz, să fie expres și poate fi retras de persoana în cauză în orice moment și din orice motiv, fără [să sufere] dezavantaje sau prejudicii.”

Dr. Kohls încheie astfel articolul său din 2018:

„În 2018, industria vaccinurilor experimentează zilnic pe bebeluși. Programul de vaccinare nu a fost niciodată testat [cu aceeași râvnă în care] este administrat. Rezultatele experimentului sunt: 1 din 7 dintre copiii complet vaccinați din America se află într-o formă de educație specială și peste 50% au o formă de boală cronică. [a se vedea raportul de aici]  

În 1918-1819, nu exista nicio răspundere a producătorului pentru vătămările sau decesele cauzate de vaccinuri. În 2018, producătorii de vaccinuri nu sunt răspunzători pentru vătămările sau decesele cauzate de vaccinuri, care au fost oficializate în 1986. [a se vedea acest articol de pe childrenshealthdefense.org]

În 1918-1919, nu a existat o investigație independentă care să conteste povestea oficială că «gripa spaniolă» a fost o boală misterioasă care a apărut din senin. … În 2018, industria farmaceutică [una din cele mai profitabile industrii] este cel mai mare donator în campaniile pentru politicieni și cel mai mare agent de publicitate în toate formele mass-media, așa că nu s-au schimbat multe lucruri de-a lungul a 100 de ani.

Această poveste va fi probabil ignorată de mass-media, deoarece salariile lor sunt plătite prin publicitate farmaceutică. Data viitoare când auziți pe cineva spunând «vaccinurile salvează vieți», vă rugăm să rețineți că situația adevărată referitoare la raportul cost/beneficiu al vaccinurilor este mult mai complicată decât sloganul lor din trei cuvinte. De asemenea, amintiți-vă că vaccinurile se poate să fi ucis 50-100 de milioane de oameni în 1918-1919. Dacă este adevărat, aceste costuri au depășit cu mult orice beneficiu mai ales având în vedere că instalatorii, electricienii, minerii urbani și inginerii au făcut și continuă să facă adevărata muncă prin care se reduce mortalitatea cauzată de boli.
Vaccinurile nu sunt magice. Drepturile omului și bioetica au o importanță crucială.”
 

Shimon Yanowitz menționează și un studiu din The Journal of Infectious Diseases, apărut în 2008, printre semnatarii studiului fiind și „apostolul” vaccinării și măștii, Anthony S. Fauci. În studiu, intitulat „Predominant Role of Bacterial Pneumonia as a Cause of Death in Pandemic Influenza: Implications for Pandemic Influenza Preparedness” („Rolul predominant al pneumoniei bacteriene drept cauză de deces în pandemia de gripă: implicații pentru pregătirea pentru o gripă pandemică”), se menționează: „Am examinat secțiuni de țesut pulmonar obținute în timpul a 58 de autopsii și am revizuit datele patologice și bacteriologice din 109 serii de autopsii publicate, care au descris 8398 de investigații individuale de autopsie.” Și în Concluzii: „Majoritatea deceselor în pandemia de gripă din 1918-1919 probabil că au fost cauzate direct de pneumonia bacteriană secundară cauzată de bacteriile comune ale tractului respirator superior.” Însă, având în vedere informațiile prezentate în acest material, sunt indicii că pneumonia bacteriană nu a fost secundară, ci principală, nefiind vorba de un virus.

În urma prezentării sale, cu referire la toate aceste documente, concluzia Dr. Yanowitz este că „gripa spaniolă nu a fost o «gripă spaniolă» și nu a fost o «gripă», ci a fost cauzată de injectarea unui cocktail de bacterii pneumococice și meningococice [un experiment de vaccinare eșuat], care a provocat pneumonie severă la toți acei oameni care au murit”.

În final, Yanowitz se referă la cercetările lui Eleanor McBean, doctor în medicină (care a trăit în secolul XX, fiind o tânără adolescentă în timpul pandemiei din 1918), care a descris experiențele sale directe și tot ceea ce a cercetat cu privire la vaccinuri: „The Poisoned Needle: Suppressed Facts About Vaccinations” („Acul otrăvit: aspecte trecute sub tăcere despre vaccinuri”), „Vaccines: The Biggest Medical Fraud in History” („Vaccinurile: cea mai mare fraudă medicală din istorie”).

Deși în timpul pandemiei din 1918-1919, așa-numita «gripă spaniolă» a ucis 50-100 de milioane de oameni, au existat și atunci oameni care s-au opus purtării obligatorii a măștilor și terorii restricțiilor draconice. A fost înființată chiar și o „Ligă anti-mască”. În prima imagine de mai jos este un anunț despre o mișcare de protest (în San Francisco) în care se precizează: „Întâlnire anti-mască. În seara aceasta (sâmbătă) 25 ian. Pentru a protesta împotriva ordonanței [care impune purtarea] măștilor nesănătoase. Se vor citi extrase din Buletinul de Sănătate al Consiliului de Stat, care arată că purtarea obligatorie a măștilor este un eșec.”
 
 
 
 

În al doilea video prezentat de Dr. Ana Maria Mihalcea, pe site-ul său, cercetătorul evreu Dr. Shimon Yanowitz vorbește despre opresiunea resimțită în „Holocaustul curent”. Redăm un fragment:

„Vă pot spune din experiența mea că tot ce înseamnă politic stanga și dreapta este un spectacol care trebuie să ne distragă de la ceea ce se întâmplă în spatele scenei. În spatele scenei nu există stanga și dreapta. Ce avem acum este un guvern global nazist. În Israel mulți oameni mă arată cu degetul și îmi spun: «Cum îndrăznești?» Holocaustul a fost «sacru». Nu mi se permite să intru în muzeul Holocaustului din Ierusalim, pentru că nu am pașaport verde. Nu demonstrează asta ce a devenit Holocaustul? Ceva «sacru», despre care nu poți vorbi, pentru că dacă ai vorbi, poate oamenii s-ar trezi și ar vedea că se repetă. Există oameni că mine, care sunt evrei, și mă adresez tuturor oamenilor din lume: … părinții mei răposați sunt supraviețuitorii Holocaustului și au venit în Israel pentru că nu își dau seama că fiul lor este persecutat aici pentru că nu se conformează regulilor și vaccinării. Simt că mi-am pierdut familia în Holocaustul curent, nu în cel de acum 80 de ani, pentru că ei nu vorbesc cu mine și nu îi pot vizita. Ei sunt «vaccinați» și încă se tem că i-aș putea infecta.
 
Eu nu sunt vaccinat și nu mă tem, dar ei sunt vaccinați și se tem. Sunt total de acord că trebuie să privim realitatea în față și să spunem că avem [în față] o potențială catastrofă de o magnitudine mai mare, mult mai mare decât Holocaustul de acum 80 de ani, [catastrofă] care este pe cale să se producă dacă nu facem nimic. Care vă fi următorul pas? Vom avea lagăre de concentrare? Le pot numi diferit – lagăre de reeducare, așa cum au în China comunistă, sau lagăre pentru vaccinare forțată… Dragi oameni din întreagă lume, drepturile noastre fundamentale ne sunt confiscate în acest regim totalitar, global nazist și fascist. Iar aceste măști ne sunt puse pentru a ne face mai bolnavi, nu mai sănătoși, fiindcă nu mai putem respira oxigen în mod adecvat, nu mai putem tuși. Tusa este una dintre activitățile sănătoase esențiale ale organismului uman. Când tușim, organismul ne spune că vrea să scape de ceva rău care se acumulează în bronhii. De ce vor să ne împiedice să respiram și să tușim? Acesta este totalitarism în cel mai adevărat sens.”