ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pacienți uitați, neglijați, bruscați, lăsați să moară… Aceasta nu este doar o caracteristică a peisajului COVID din România. Peste tot în lume funcționează un Protocol al Crimei. 

Erin Maria Olzewski, asistenta care a provocat o furtună anul trecut denunțând „frauda, neglijența și lăcomia” care „au dus la morți inutile” în timpul pandemiei de COVID, a discutat cu reporterii LifeSiteNews despre crimele care au loc în spitale sub acoperirea combaterii coronavirusului.

Olzewski și-a făcut publice pentru prima dată descoperirile într-un video cu titlul „Perspective asupra pandemiei: Asistentă în focar”.

Originară din Wisconsin, dar locuind în prezent la Tampa, Florida, Olzewski a explicat cum s-a oferit să lucreze temporar ca asistentă la New York, dat fiind că „nu asistam la un flux mare de pacienți în Florida”.

Veterană în armata americană (a fost în Irak în 2003-2004), Olzewski a relatat că a decis să se angajeze într-o „altă zonă de război”, ajutându-i pe cei aflați în dificultate din focarul pandemiei.

Încă de la sosirea la New York, a fost surprinsă să descopere că a „stat trei zile fără să facă nimic” și că alte asistente „stăteau degeaba de 21 de zile sau chiar de o lună, fiind plătite cu 10.000 de dolari pe săptămână”, fără a fi repartizate la vreo clinică.

„Dacă aveau o nevoie atât de mare de asistente, de ce m-au adus aici în condițiile în care asistentele stăteau de pomană?”, s-a întrebat Olzewski.

A fost, spune ea, primul „steag roșu” care i-a atras atenția că situația din New York era mult diferită de cea descrisă de presă.

În cele din urmă „am fost repartizată la Spitalul Elmhurst (din Queen’s) care era «focarul focarului»” din punctul de vedere al deceselor de COVID-19 raportate.

„Din prima zi (la Elmhurst) am fost șocată. Era ceva ce nu mai văzusem niciodată”, mărturisește ea. „Pacienții erau singuri în rezerve cu ventilatoarele, fără ca membrilor de familie să li se permită să ajungă la ei. Oamenii mureau pur și simplu din neglijență crasă, de malpraxix medical și de proastă organizare.”

„Totul căpăta acum sens în mintea mea, de ce erau atât de multe morți la New York”, declară Olzewski.

După o porție zdravănă de plâns în camera de hotel, ea a contactat un avocat din New York, a făcut rost de „o pereche de ochelari cu camere de înregistrat” și a început să documenteze ce a văzut în spital.

„I-am înregistrat omorând pacienții. Am înregistrat pur și simplu disprețul total și absolut pentru viața umană.”

Olzewski a dezvăluit și cum pacienții care erau testați negativ de mai multe ori pentru COVID-19 erau înregistrați drept „confirmați COVID” în fișele lor, ceea ce aducea un spor financiar substanțial din partea guvernului.

Ea a comparat tratamentele pe care le distribuia în Florida cu ceea ce se petrecea la New York.

„(În Florida), îi tratam pe pacienții noștri cu hidroxiclorochină, cu zinc… i-am externat și s-au simțit bine.”

La New York, „erau interzise tratamentele alternative, cum ar fi hidroxiclorochina. Singurul lucru permis era ca oamenii să fie puși la ventilație.”

În acea perioadă, departamentul american al Sănătății și Serviciilor Sociale (HHS) a stabilit ceea ce mulți au numit „stimulente financiare perverse”, din fondul guvernamental special pentru COVID, care ofereau compensații semnificativ mai mari spitalelor dacă pacienții erau clasificațiCOVID pozitivi (13.000 de dolari pentru un pacient) sau dacă erau intubați (39.000 de dolari).

Olzewski a arătat că aceste stimulente aveau un impact dramatic asupra a ceea ce se petrecea la Elmhurst:

„Înțelegeți, era vorba de 13.000 de dolari pentru primirea unui pacient (clasificat COVID), așa că nu făceau altceva decât să primească pe toată lumea.”

Ea a mai spus și că, din cauza primei de 39.000 de dolari, spitalul îi punea pe pacienți „la un ventilator despre care se știa că îi va ucide”.

Mai mult, „în anumite cazuri”, exista o primă de „10.000 de dolari pentru fiecare deces”.

În condițiile în care familiilor li se interzicea accesul la cei internați, „se întruneau condițiile perfecte pentru crimă și oamenii au profitat”.

Vorbind despre lockdown-uri, Olzewski a declarat că acestea „sunt complet aberante. Oamenii stau închiși în casă devin și mai bolnavi, ceea ce provoacă și mai mulți morți.”

În condițiile în care majoritatea statelor americane au încercat să-și justifice restricțiile prin statisticile de la New York, Olzewski a criticat nedreptatea constând în „anularea libertății oamenilor pe baza cifrelor de la New York… despre care știm acum că erau mincinoase”.

O parte importantă a ratei de mortalitate ridicate a fost cauzată de faptul că „(guvernatorul Andrew Cuomo) a internat pacienți COVID-19 în aziluri și cămine de bătrâni”, răspândind în mod criminal infecția în rândul categoriei celei mai vulnerabile: bătrânii.

Numărul deceselor în azilurile și căminele de bătrâni din New York a depășit 15.000, însă ele au fost falsificate de Cuomo, care face acum obiectul unei anchete.

„Însă lockdown-urile provoacă mult mai mult rău” decât virusul, spune Olzewski. Aici intră „problemele emoționale, depresiile, sinuciderile, starea proastă a oricui trăiește cu frica în sine. Pur și simplu, asta nu este viață.”

În ceea ce privește sfaturile pe care le-ar da populației, curajoasa asistentă a răspuns că recomandă metodele naturale.

„Nimeni nu se concentrează pe prevenție. Quercetina este o alternativă naturală la hidroxiclorochină, poți să o cumperi fără rețetă, luați-o cu zinc, cu vitamina C, ieșiți afară și faceți exerciții fizice. Trăiți sănătos și beți apă.”

Și Olzewski a conchis:

„Fiți curajoși. Îndrăzniți. Și ieșiți din zona de confort. Dacă vedeți ceva, vorbiți, gândiți-vă la generațiile viitoare. Dacă voi nu luptați acum, atunci cine să o facă? Pentru mine, motivația o reprezintă copiii mei… Sunt generațiile viitoare. A venit acum momentul să ne mobilizăm și să schimbăm lumea. Nu putem să îi lăsăm să ne fure libertatea.”

Mai multe amănunte, pe pagina lui Erin, AICI.

VIDEO:

Citiți și ORORILE și CRIMELE dintr-un Spital Covid din România. ”Și eu AM OMORÂT OAMENI!” - Spovedania unui cadru medical din Spitalul Județean Sibiu. UPDATE: Dosar Penal. Conducerea spitalului recunoaște: 397 de pacienți din 570 internați la ATI au murit