ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oferim mai jos pentru cititorii ActiveNews un rezumat dintr-un text excelent publicat pe blogul Bombthrower:

Îi invit pe cititori să se gândească la aceste două întrebări:

Întrebarea 1) Câți oameni cunoașteți care au murit de COVID?

Până în toamnă, știam că numărul cazurilor [care erau prezentate în mod umflat în presa mainstream] era un nonsens (nu conta câți oameni erau testați pozitiv la un test PCR) și că lockdown-urile erau, de fapt, o problemă mai mare decât virusul.

[Mi-am dat seama că] nu urmau să fie 88.000 decese în toată țara, fără a mai lua în considerare Toronto (numărul oficial de decese acum pentru toată Canada este de 49,5 mii - și, de asemenea, știm acum că majoritatea acestora, adică mai mult de 90%, au fost decese cu COVID și nu de la COVID. Toronto a avut aproximativ 3,7 mii de decese în total în peste doi ani).

Știm cu toții ce s-a întâmplat în schimb: până în toamnă [isteria cu numărul de cazuri] a devenit o religie în toată regula, ducând către formarea unei psihoze de masă.

Însă la începutul lui, când situația părea foarte rea, m-am gândit că, probabil, cam o dată pe săptămână vom auzi despre cineva din familia noastră extinsă, din cercul nostru de prieteni sau dintre colegi care va muri din cauza covid.

Totuși, fără a diminua tragedia vreunuia dintre acești 49.000 canadieni care au cedat în fața COVID, răspunsul meu la prima întrebare este zero.

Întrebarea 2) Câți oameni cunoașteți care au murit „subit și pe neașteptate” în ultimele 18 luni?

Îmi amintesc cum mă așteptam să aud cel puțin o dată pe săptămână despre cineva dintre rude, cunoștințe și colegi care a murit din cauza COVID, însă nu am auzit despre nimeni.

Pe de altă parte, când vine vorba de rude, prieteni și cunoștințe care au murit brusc și neașteptat din cauza unui atac de cord sau a unui alt eveniment medical neașteptat, în ultimul an, până la ultimele 18 luni sau asa ceva…, ei bine, aceasta este o altă poveste.

[Cunosc personal] trei. Sunt oameni dintre contactele mele din telefon. Oameni cu care vorbeam într-o zi sau într-o săptămână și care au murit în următoarea. Mai adaug pe cineva pe care l-am cunoscut anul trecut, care a devenit „subit și neașteptat” un caz însoțit de hashtag în tendințe pe Twitter. Niciunul dintre acești oameni nu se lupta cu un diagnostic terminal și nu avea de-a face cu cancerul. Erau oameni care își trăiau viața obișnuit și apoi au dispărut.

Înainte de COVID, înainte de vaccinuri, a existat povestea ciudată despre cineva mort pe neașteptate – poate unul o dată la doi ani. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, oameni pe care îi cunoaștem pot muri subit, dar, de obicei, există o evoluție: un diagnostic, un tratament, apoi plecarea subită dintre noi. Cunoșteam o persoană care a murit „subit și pe neașteptate” în ianuarie 2020 și a fost prima moarte subită din cercul meu în ultimii ani.

În cazul meu, răspunsul la a doua întrebare este patru.

Voi câte persoane cunoașteți?

Când se va confrunta mass-media corporatistă cu adevărul?

De ce mass-media mainstream nu accentuează asupra acestor cazuri?

[Presa mainstream] ignoră cu grijă valul de morți subite din rândul tinerilor noștri, din rândul copiilor și chiar a adulților de vârstă mijlocie. Avem clipuri video care circulă pe Youtube și Rumble cu „explozia” de cazuri de oameni care se prăbușesc în timpul transmisiunilor live și a evenimentelor sportive, dar, din anumite motive, acestea nu sunt prezentate, cu intensitatea care s-ar cere, de către mass-media mainstream.

În ultimele luni, frecvența cazurilor de adulți tineri care mor subit pare să fi accelerat, iar cerința vaccinării sau a rapelurilor pare un factor comun pentru mulți dintre ei.

Fenomenul sportivilor care se prăbușesc pe teren este relevant, având în vedere că aproape toate ligile sportive organizate au impus cerința vaccinării obligatorii drept condiție ca sportivii să participe în competiții.

Dacă veți căuta pe Google, veți obține doar rezultatele pe prima pagină ale „verificărilor” finanțați de Reuters, care explică de ce vaccinurile nu au nimic de-a face cu asta, sau chiar articole MSM (mass-media mainstream) care pun această epidemie de „morți subite ale adulților” pe seama schimbărilor climatice, sau atribuie atacurile de cord la copii jocurilor video.


Dacă doriți să examinați date reale despre raportarea evenimentelor adverse ale vaccinurilor sau date provenite de la companiile de asigurări, din lucrări de cercetare reale revizuite de colegi sau date despre rata absolută de mortalitate în exces, date care compară cazurile de Covid cu introducerea vaccinului anti-covid, recomand cartea „Cauză necunoscută” a lui Edward Dowd, o lectură deprimantă. Din ea putem extrage date brute care prezintă o situație destul de convingătoare a cărei ignorare, indiferent de ceea ce se întâmplă cu adevărat, constituie un act de malpraxis jurnalistic:


Sursa: OpenVaers.com 

Acest grafic este din cartea lui Dowd, având ca sursă datele CDC – reprezentând rata totală a excesului de mortalitate în rândul milenialilor:


Două lucruri ies în evidență:

1) Ratele de deces în exces cresc rapid pe măsură ce vaccinurile sunt introduse, atingând cel mai mare nivel când intră mandatele de vaccinare;

2) Linia tendinței merge în direcția greșită.

De când au fost lansate vaccinurile, narațiunea din jurul lor s-a schimbat destul de radical. Iată un alt grafic din cartea „Cauză necunoscută”, am adăugat adnotările:


Este vorba de decesele atribuite COVID înainte și după lansarea vaccinurilor. Vaccinurile trebuiau să conducă efectiv linia deceselor către zero. Aceste vaccinuri au fost prezentate publicului ca având un efect magic, anunțurile inițiale erau de „95% eficacitate” (pentru un virus despre care știam până atunci că avea o rată de supraviețuire de 99,95%).

Frecvența morților subite și a tragediilor pare să crească cuantificabil, dar factorii de decizie politică, experții și mass-media insistă cu vaccinările.

Acest articol susține că, înainte de 2021, numărul mediu anual de sportivi care se prăbușeau pe teren a fost de 29, iar din 2021, acesta a ajuns la 1.652 (și continuă să crească). AP Fact Check ne spune însă că „nu este nimic de văzut aici”, întrucât acest număr „citează pur și simplu un blog, goodsciencing.com, pentru această cifră”.

Articolul de pe GoodSciencing derivă însă acest număr din rapoartele media despre fiecare incident individual – și are note de subsol cu o sursă și un link pentru fiecare caz, pentru toate cele 1.652.


Există unele licăriri de raționalitate, unde începem să vedem că unele instituții își schimbă politicile privind impunerea vaccinării obligatorii:

Universitatea din Western Ontario a renunțat în mod neașteptat la impunerea vaccinării obligatorii, la câteva săptămâni după ce doi studenți au murit subit în octombrie și noiembrie. Universitatea nu numai că a impus ca studenții să fie vaccinați pentru a putea participa la cursuri în campus, dar li s-a cerut acestora să aibă cel puțin și un rapel.

De asemenea, Armata SUA a pus capăt, săptămâna trecută, tuturor cerințelor de vaccinare obligatorie.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews