ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Proeminentul cardiolog și expert medical texan, dr. Peter McCullough a avertizat că programul de vaccinare în masă „se va dovedi unul dintre cele mai mortale, nocive și costisitoare din istoria omenirii”.

Citând date din sistemul de informații privind reacțiile adverse la vaccinare din Statele Unite (VAERS), din Israel și din Marea Britanie, unde cazurile de COVID-19 se înmulțesc pe fondul vaccinării intense, McCullough, care este și redactor șef a două publicații medicale și autor a peste 600 de studii recunoscute și validate de comunitatea medicală, dintre care 46 dedicate COVID-19, s-a declarat „profund îngrijorat” în legătură cu viitorul Americii.

„Americanii vor plăti nota de plată a ceea ce vai fi cu certitudine eșecul programului de vaccinare în masă, care se va dovedi unul dintre cele mai mortale, mai nocive și mai costisitoare din istoria omenirii”, a declarat McCullough într-un podcast recent.

Centrul american pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) anunța în luna aprilie că a încetat depistarea cazurilor de COVID-19 la persoanele vaccinate care nu au ca efect spitalizarea sau decesul.

CDC contabilizează acum noile cazuri în seama persoanelor nevaccinate, ceea ce falsifică cifrele și indicându-i pe nevaccinați ca propagatori ai bolii.

„Acest program intenționat de dezinformare și de propagandă a fost utilizat pentru a suscita o incredibilă furie a vaccinării obligatorii” pentru agențiile guvernamentale, administrațiile de veterani și sute de școli și colegii, chiar dacă în aceste locuri nu s-au înregistrat epidemii.

Israel a fost prima țară care și-a supus populația la vaccinare în masă în urma unui acord cu Pfizer: aprovizionarea cu vaccinuri în schimbul datelor de sănătate publică rezultate în urma campaniei.

Un adevărat experiment asupra populației „pentru a evalua dacă se obține imunitatea colectivă în urma desfășurării programului de vaccinare cu produsul”.

Optzeci la sută dintre adulți au fost vaccinați cu două doze în Israel, și totuși cazurile de infectări grave și de spitalizări au crescut de 20 de ori de la începutul lunii iulie.

Presa a subliniat că cele mai multe și mai grave cazuri se înregistrează în rândul persoanelor nevaccinate, ignorând rapoartele Ministerului Sănătății israelian potrivit căruia marea majoritate (peste 80%) a noilor cazuri se înregistrează în rândul persoanelor  vaccinate.

Ca răspuns la noua criză sanitară, Israelul a început vaccinarea cu a treia doză de vaccin Pfizer, care a fost deja administrată la peste un milioan de persoane, până pe 16 august.

În Marea Britanie, peste trei sferturi din populația adultă (76%) a fost injectată cu două doze, iar aproximativ 90% dintre adulți au primit cel puțin o doză.

Cu toate acestea, numărul pacienților internați în spitale a crescut de șapte ori de la începutul lunii iunie.

Un raport recent din Marea Britanie dezvăluie că 54% dintre decesele de COVID-19 se înregistrează din rândul persoanelor vaccinate „complet”(cu două doze).

Aceste date, afirmă McCulloug „arată practic că vaccinurile sunt un eșec”.

Persoanele vaccinate se pot infecta cu coronavirusul purtător al COVID-19, îl pot transmite și deceda din cauza lui.

„Persoanele vaccinate complet și-l transmit de la una la alta”, spune McCullough.

Cu toate acestea, invocând noua tulpină Delta, administrația Biden a decis să urmeze exemplul Israelului și să administreze a treia doză pentru tot personalul medical și din azilurile de bătrâni.

„Vaccinurile nu au fost testate pentru varianta Delta, iar protecția oferită de ele a durat doar câteva luni.”

„Este clar că nu vaccinarea este ieșirea din această situație”, spune McCullough.

COVID-19, indiferent de tulpină, este ușor de tratat la domiciliu cu medicamente banale și disponibile, adaugă expertul, afirmând că „circa 88% dintre spitalizări și decese pot fi evitate” cu un tratament precoce.

De când a recomandat un tratament timpuriu pentru pacienții cu COVID-19, în timp ce protocolul guvernamental este de a-i trimite acasă și de a aștepta să se îmbolnăvească grav, McCullough a devenit ținta atacurilor din mediul medical.

Doctor în Medicină, diplomat al Universității Baylor, unde a fost Pro-Decan al Centrului Medical din ianuarie 2014 până în februarie 2021, McCullough a fost audiat recent Comisiei de Sănătate Publică din Senatul statului Texas, informând-o despre tratamentele precoce anti-COVID.

Contractul său cu Universitatea Baylor a fost rupt și a fost dat de curând în judecată de către rețeaua de sănătate Baylor Scott & White (BSWH), după ce McCullough a dezvăluit afilierea sa la această rețea.

Acțiunea în instanță împotriva expertului coincide cu decizia BSWH de a-i vaccina obligatoriu pe toți cei 40.000 de angajați ai săi.

„Sunt profund îngrijorat în privința viitorului Americii și profund înspăimântat de pierderea libertății de expresie și a libertății discursului științific”, a spus McCullough.

„Există mari amenințări la adresa medicilor care efectiv fac tot ce le stă în puteri pentru a-i ajuta pe pacienți și a le salva viețile.”

El a citat o declarație din 29 iulie a Federației Comisiilor Medicale care îi amenință pe doctorii care răspândesc „dezinformare” despre vaccinuri că își vor pierde licența medicală.

Federația definește „informația științifică” drept „consensul pentru îmbunătățirea sănătății publice”.

McCullough a criticat cu asprime caracterul „totalitar” al vaccinării obligatorii și a citat datele guvernamentale despre efectele nedorite ale vaccinurilor, observând că „deja 11.221 de persoane au fost declarate handicapate în urma vaccinării”.

Între timp, numărul lor a ajuns la 16.044.

„Aceste evenimente contrazic categoric (discursul oficial). Acest vaccin nu este nici pe departe sigur. Orice persoană care se înțeapă o face la noroc”, spune McCullough.

El adaugă:

„Americanii sunt în ceață. Nu știu care vaccin este mai sigur. Nu li se dă nici o informație despre asta. Este practic imposibil pentru ei să ia această decizie. Li se spune pur și simplu: «Fă vaccinul, nu contează care din ele».”

Și Peter McCullough conchide:

„Nimic din toate acestea nu are sens. Ai spune că este vorba de supunere, sau de coerciție, sau de control. Populația este practiv forțată la vaccinarea în masă.”