ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu a stabilit că 27% dintre persoanele injectate cu „vaccinul” Covid ARN mesager au inima afectată. Însă numărul lor ar putea fi în realitate mult mai mare.

O echipă de savanți condusă de microbiologul și imunologul Muazzam M. Sheriff și colegii săi de la Colegiul Național pentru Studii Medicale Ibn Sina și de la Spitalul General Regele Faisal, ambele din Arabia Saudită, au publicat un studiu terifiant în prestigioasa revistă medicală Cureus.

Potrivit cercetării, 27,11% dintre subiecții supuși observației au raportat complicații cardiace ca urmare a administrării injecțiilor Covid ARN mesager.

Mulți dintre acești pacienți au avut nevoie de internare în spital sau chiar de terapie intensivă.

Însă situația pare să fie mult mai gravă de atât. Oamenii de știință au subliniat că studiul lor a înregistrat doar cazurile celor care s-au plâns de probleme cardiace.

Dar bolile de inimă, cum ar fi de exemplu miocarditele, adesea nu prezintă nici un simptom, până când bolnavul nu se confruntă brusc cu o gravă problemă, cum ar fi un stop cardiac.

De aceea, cercetătorii avertizează că, în realitate, procentul persoanelor vaccinate cu afecțiuni cardiace ar putea fi mult mai mare.

Experții se tem că afecțiunile cardiace nedepistate ar putea fi o adevărată bombă cu ceas pentru vaccinații Covid.

Miocardita este o inflamare a mușchiului inimii.

Această inflamare poate reduce capacitatea cordului de a pompa sânge.

Miocarditele grave slăbesc inima, astfel încât organismul nu mai primește suficient sânge.

În inimă se pot forma cheaguri care pot duce la accident vascular cerebral, atac de cord sau moarte subită.

Cei 804 subiecți participanți la cercetare (379 bărbați și 425 femei, toți cu vârste peste 18 ani) au primit cel puțin o doză de „vaccin” ARN mesager.

Alarmant este că 40% dintre participanți nu au primit decât o singură doză.