ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce Washingtonul a recunoscut că virusul care produce COVID-19 a (fost) scăpat din laboratorul de la Wuhan, după ce trei ani a negat vehement, spiritele sunt foarte inflamate în Statele Unite.

Într-un amplu interviu acordat Fox News, senatorul Rand Paul a afirmat:

„Guvernul american a distrus încrederea în vaccinuri și în orice altceva, deoarece ne spune o grămadă de lucruri care în mod evident nu sunt adevărate și nu trebuie crezute.”

Rand Paul, care în ultimii ani a fost unul dintre cei mai horătâți luptători împotriva minciunii și dictaturii COVID, a amintit implicarea Washingtonului în cercetările dubioase de la Wuhan:

„Când Anthony Fauci a luat decizia de a finanța periculoasele cercetări gain-of-function de la Wuhan, sub auspiciile unui guvern autoritarist, această decizie a fost una dintre cele mai proaste din istorie. Și a existat o mușamalizare de la bun început... Aceasta va rămâne probabil în istorie drept cea mai proastă decizie pe care un oficial guvernamental a luat-o vreodată.”

Și senatorul a continuat:

„Puteți revedea în e-mail-urile dintre el (Fauci) și Francis Collins, care era șeful NIH (Institutul Național pentru Sănătate) cum conspirau practic să mușamalizeze totul. Dar acum avem un munte de dovezi. Problema e că majoritatea lor sunt clasificate.”

Efectul acestei mascarade este devastator pentru încrederea în sistemul medical, spune Paul:

„Nici un părinte cu o brumă de judecată sănătoasă nu și-ar mai vaccina copiii, după ce au făcut COVID și miocardite de la vaccin. Dar recomandarea CDC este să îți vaccinezi copilul cu a doua doză imediat ce starea inimii lui se îmbunătățește.”

Și Rand Paul a conchis:

„Iată cât de idioți sunt acești oameni, și cât de tâmpiți: au distrus orice încredere.”