ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Fauci și comunitatea științifică mondială au știut încă din 2005 că hidroxiclorochina distruge coronavirusul SARS

Un articol publicat în 2005 în Virology Journal, revistă oficială a Institutelor Naționale de Sănătate unde Fauci conduce Institutul Național de Alergie și Boli Infecțioase, demonstrează că, în concentrații specifice, chlorochina "anulează complet infecția SARS-CoV.”

Autorii concluzionează că efectul său anti-viral este atât de puternic încât hidroxiclorochina funcționează eficient și ca vaccin, și ca tratament.

Dr. Robert Malone: 500.000 de americani au murit cu zile

În interviuri recente cu Steve Bannon și WND, Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm utilizate în vaccinurile Pfizer și Moderna, consideră că peste o jumătate de milion de vieți ar fi putut fi salvate numai în Statele Unite ale Americii dacă Dr. Fauci și guvernul american nu ar fi subminat tratamentele COVID-19 timpurii cum ar fi ivermectina și hidroxiclorochina. Chestiunea e valabile pe cuprinsul întregii lumi „civilizate”.

Malone și-a exprimat îngrijorarea în privința faptului că vaccinurile în circulație, făcute în grabă și puse în circulație pe baza unor date fraudulente, sunt propuse ca soluție unică pentru rezolvarea crizei globale de sănătate.

Cercetătorul a reiterat că vaccinarea cu serurile COVID-19 este"cel mai mare experiment pe oameni, făcut în mod întâmplător și care încalcă toate normele de gestionare a cercetării clinice, a dezvoltării avansate și a reglementării.”

Criza e prelungită în mod intenționat, cu efecte dramatice asupra mai multor generații

Până în prezent, 69 de studii, inclusiv 31 de studii randomizate controlate, au demonstrat eficacitatea ivermectinei împotriva COVID-19, iar 269 de studii peer-reviewed confirmă concluziile articolului din 2005 referitor la hidroxiclorochină.

Malone deplânge "vânătoarea de medici” de către colegiile medicale care, în urma plângerilor unor instituții cu interes financiar în prelungirea pandemiei, caută să blocheze folosirea acestor medicamente nu doar foarte ieftine dar și extrem de eficiente în tratarea COVID-19.

În plus, carantinările, închiderea școlilor, mascarea și vaccinarea „crează daune profunde care vor dura zeci de ani”: „Răul poate fi uneori intenționat, alteori este neintenționat, dar ceea ce vedem că se întâmplă acum cu copiii noștri este fundamental rău.”

În timp ce reacțiile adverse la serurile COVID sunt minimalizate de către presa aservită grupurilor globaliste - în contextul în care, doar în Statele Unite, sistemul de raportare a evenimentelor adverse vaccinale (VAERS) admite că rapoartele sale reflectă mai puțin de 1% din numărul real de evenimente - companiile farmaceutice sunt scutite de orice responsabilitate.

Absența tratamentelor, impunerea de seruri experimentale netestate, degrevarea de responsabilitate a companiilor farmaceutice și complicitatea guvernelor și a mass media crează condițiile perfecte pentru prelungirea la nesfârșit a crizei ale cărei victime sunt, acum, și copiii mici.

PÂNĂ CÂND?

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews