ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca parte a mărturiei sale la masa rotundă privind COVID-19 organizată de senatorul american recent reales Ron Johnson, dr. Kirk Milhoan a spus celor prezenți că, potrivit unui studiu din Thailanda, 2,4% dintre băieții adolescenți care au primit vaccinul Pfizer „au avut leziuni miocardice”.

În plus, potrivit unui studiu recent Lancet, care a analizat efectele miocarditei induse de vaccin asupra adolescenților, „din 151 de copii cărora li s-a făcut un RMN la 90 de zile, 81 dintre ei prezentau încă leziuni ale inimii”.

 
Dr. Milhoan a spus că tinerii, în special bărbații tineri, sunt expuși unui risc mai mare prin vaccin decât dacă fac o boală asociată COVID.

Făcând referire la studii care au folosit estimări CDC, el a afirmat că, dacă estimările CDC sunt adevărate, atunci când aceste estimări sunt comparate cu studii care arată riscul total al dezvoltării de probleme cardiace induse de vaccin, vaccinul prezentă un risc mai mare de a trimite o persoană tânără în spital decât COVID.

„…Dintr-un milion de studenți care merg la facultate, vaccinul Pfizer i-ar feri pe 32 să ajungă în spital. Vaccinul Moderna ar salva 23. Dacă ne uităm la cazurile de miocardită, numărul de miocardite care apar după estimarea CDC a fost de 47 pentru Pfizer și 70 pentru Moderna”, a arătat dr. Kirk Milhoan, citat de LifeSiteNews

El a adăugat că „alte studii au arătat că Pfizer poate provoca 126 de cazuri de miocardită la un milion”.

De asemenea, a respins ideea susținută de oficialii din domeniul sănătății publice, care sunt de acord că miocardita este cauzată de vaccin, dar spun că e o formă „ușoară”.

Milhoan a spus că a tratat, de-a lungul carierei sale, „mii de pacienți” care au avut miocardită și, chiar și dacă un diagnostic este etichetat drept un caz de miocardită ușoară, „niciun părinte nu poate crede vreodată că copilul lor ajuns în terapie intensivă pediatrică este un caz «ușor»”.

Medicul și-a încheiat mărturia luând apărarea tinerilor și tinerilor soldați care sunt forțați să primească vaccinul, spunând că acest rău trebuie să înceteze.

„Pentru copiii noștri sănătoși și pentru majoritatea soldaților noștri, datele arată că riscul de miocardită este mai mare decât beneficiile vaccinurilor. Ca medic care are obligația de a nu face rău, principiul meu este că nu trebuie să impunem răul”, a subliniat dr. Milhoan.