ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul român din America Ana Maria Mihalcea semnalează, pe blogul său, o prezentare video recentă a Dr. David Hughes, care a realizat o cercetare în care a inclus descoperirile la nivel mondial despre structurile autoasamblante din vaccinurile anti-Covid-19.

Într-un interviu recent, Dr. David Hughes prezintă lucrarea sa publicată despre descoperirile la nivel mondial ale unor cercetători care documentează structurile autoasamblante din vaccinurile C19 și le corelează cu analizele anormale de sânge, scrie medicul român din America Ana Maria Mihalcea, pe blogul său. 

Cercetătorul se întreabă, pe bună dreptate, de ce dovezile unor constatări atât de tulburătoare nu determină oprirea imediată a vaccinărilor anti-C19. Și, mai mult, de ce așa-zisa rezistență medicală ignoră complet și chiar atacă aceste constatări?

Videoul cu Dr. Hughes poate fi ascultat aici:


Lucrarea sa completă poate fi descărcată AICI

Autorul scrie:

Între iulie 2021 și august 2022, dovezi ale existenței unor ingrediente nedezvăluite din „vaccinurile” COVID-19 au fost publicate de cel puțin 26 de cercetători/echipe de cercetare din 16 țări diferite de pe cinci continente, folosind analize spectroscopice și microscopice. În ciuda faptului că au operat în mare parte independent unul de celălalt, descoperirile lor sunt deosebit de similare și evidențiază pericolul clar și real cu privire la conținutul „vaccinurilor” COVID-19.

Acest lucru ridică mari semne de întrebare cu privire la adevăratul scop al periculoaselor seruri experimentale, care au fost administrate până acum la 5,33 miliarde de oameni (peste două treimi din rasa umană), inclusiv la copii, evident fără acordul lor informat cu privire la conținut. 

Descoperirile surprinzătoare se referă la structuri geometrice cu muchii ascuțite, structuri fibroase sau tubulare, formațiuni cristaline, „microbule” și posibilă nanotehnologie cu auto-asamblare. Sângele persoanelor care au primit unul sau mai multe „vaccinuri” COVID-19 pare, de la caz la caz, să conțină corpuri străine și să fie grav degradat, globulele roșii apărând de obicei în formațiuni Rouleaux. 

Luate împreună, aceste 26 de studii constituie un argument puternic pentru a fi efectuate investigații științifice serioase asupra conținutului „vaccinului” COVID-19. În cazul în care concluziile acestor 26 de studii sunt confirmate, atunci implicațiile politice vor fi revoluționare: a fost comisă o crimă globală împotriva umanității, în care au fost complice fiecare guvern, fiecare organism de reglementare, fiecare organizație mass-media și toate profesiile.


Imagini: Dr. Ghitalla - susține că nu a văzut niciodată ceva asemănător cu ceea ce a apărut în sângele pacienților care au primit recent „vaccinul” Johnson & Johnson.


Imagine: analiză realizată de Dr. John B a vaccinului Pfizer

Expertul în grafen Andreas Noack din Germania – care la scurt timp după ce a tras un semnal de alarmă cu privire la toxicitatea hidroxidului de grafen din flacoanele de vaccin, a murit în circumstanțe suspecte – a aplicat un magnet pe proba din vaccinul Pfizer.


Apoi, se întâmplă ceva neașteptat. Structura se luminează și crește brusc o „coadă” extrem de lungă (2D?) de-a lungul căreia pare să circule energia:


Mai multe imagini din examenul de sânge în legătură cu fiola Pfizer:


Comentariul scris de Ana Maria Mihalcea:

Dr. Hughes a colectat dovezi de la cercetători din întreaga lume. Descoperirile justifică o acțiune imediată: întreruperea vaccinărilor C19. Aceste constatări ar trebui să constituie dovezi pentru fiecare proces din lume legat de crime împotriva umanității comise prin aceste injecții C19. De asemenea, este necesară atenție internațională din partea cercetătorilor și a oamenilor de știință, care să evalueze și să trateze problemele create de această microtehnologie. 

Niciun protocol relevant legat de leziunile vaccinurilor din Statele Unite nu conține recomandări pentru detoxificarea de metale de grafen, cum este chelarea cu EDTA sau alte modalități. De asemenea, nu există cercetări în această direcție, deoarece singura modalitate de a face examinări pentru eliminarea acestor structuri este Analiza de sânge live, o modalitate pe care majoritatea medicilor alopați o resping, în absența oricărei soluții alternative. Ivermectina nu detoxifică corpul de metalele grele care au fost găsite în fiecare „vaccin”, indiferent de producător. Medicii și oamenii de știință proeminenți mențin tăcerea totală în această chestiune sau susțin că aceste structuri sunt compuse din colesterol, sare și zaharoză - lucru pe care l-am discutat cu Sasha Latypova și, în mod clar, nu este adevărat.

Pentru mine, tăcerea cu privire la un subiect atât de important este înșelătoare. Întotdeauna mi-am pus întrebarea - cui aparțin cei care controlează narațiunea?

Sperăm că oamenii se vor trezi și vor înțelege că aceste seruri sunt mult mai mult decât povestea cu ARNm-ul care ne-a fost prezentată – care, cumva, în procesele de fabricație frauduloase, nu poate fi produs pe scară largă – așa cum înregistrările privind izolarea virusului Covid19 nu pot fi găsite nicăieri pe planetă de nicio agenție. Așa cum lui Dr. Hughes îi place să își pună întrebări, ne putem întreba cu ce proiect ascuns avem de-a face aici [în legătură cu aceste vaccinuri cu care au fost] injectate două treimi din umanitate?

Fie iubești Adevărul, fie nu. Timpul nu este de partea noastră pentru a salva oamenii de efectele acestor vaccinuri în întreaga lume. Ratele mortalității sunt în creștere peste tot. Cu cât negarea persistă mai mult în ceea ce privește conținutul acestor seruri și efectele lor asupra sângelui uman, cu atât mai mulți oameni vor rămâne fără tratament. În plus, vor continua să se expună la câmpuri electromagnetice care sporesc creșterea acestor structuri și pot, în mod tragic, cauza „moarte subită”. Sunt necesare cercetări și recomandări urgente pentru salvarea speciei umane.