ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit cifrelor dezvăluite de cea mai mare agenție de asigurări de sănătate din Germania, Techniker Krankenkasse, se așteaptă ca nu mai puțin de 1 din 500 de injecții cu „vaccinul” anti-covid să provoace reacții adverse grave, informează rairfoundation.com

În Germania, datele privind efectelor secundare ale vaccinurilor încep să iasă tot mai mult la lumină. Potrivit site-ului olandez de presă Blckbx, la cinci luni după o solicitare Wob (solicitarea de informații de la guvern), a ieșit la iveală faptul că 437.593 din cele 11 milioane de asigurați la cel mai mare fond de asigurări de sănătate din țară, Techniker Krankenkasse (TK), au trebuit să se supună unui tratament medical în 2021 pentru efectele secundare ale vaccinului împotriva Covid-19. Aceasta înseamnă 1 din 25 și o creștere de 3000 %.

Săptămâna aceasta, TK a furnizat, în sfârșit, date și cifre despre numărul de tratamente pe care a trebuit să le ramburseze în 2021 din cauza efectelor secundare (grave) ale vaccinurilor covid. Pe de altă parte, din păcate, a fost nevoie de multă luptă și mult efort pentru a obține răspunsuri la cererea Wob.  

În 2021, un număr masiv de 437.593 de asigurați, sau 1 din 25 de asigurați, a primit tratament medical pentru efectele secundare ale vaccinului, relatează Techniker Krankenkasse (TK). Acest număr este aproape de două ori mai mare decât cel al tuturor efectele secundare raportate de agenția medicală federală germană Paul Ehrlich Institute (PEI) și Lareb Germania. În plus, reprezintă o creștere de 3000% pentru TK față de 2019 și 2020.

Se așteaptă ca 1 din 500 de injectări să provoace reacții adverse grave

De asemenea, cifrele sugerează că numărul de 1:5000 de efecte secundare grave per injecție raportat de ministerul german săptămâna trecută este, în realitate, mult mai mare. Potrivit cifrelor de la Techniker Krankenkasse, se așteaptă ca nu mai puțin de 1 din 500 de injectări să provoace un efect secundar grav, iar 3,3 milioane de germani ar fi fost tratați de un medic în 2021 din cauza efectelor secundare ale vaccinurilor covid. Printre efectele secundare grave sunt paralizie (facială), durere persistentă, tulburări nervoase, reacții severe ale pielii, atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, inflamația mușchiului inimii, dizabilitate permanentă și deces.

În cererea Wob către fondul de asigurări de sănătate TK, au fost solicitate cifrele facturilor din 2019 până în 2021 pe trimestru și pe persoană pentru codurile de raportare T881 – complicații după vaccinare (imunizare), neclasificate în altă parte, inclusiv erupții cutanate după vaccinare, T88.0 – infecții post-vaccinare, inclusiv septicemie post-vaccinare, U12.9 – reacții adverse la vaccinurile COVID-19, nespecificate, și Y.59.9 – complicații cauzate de vaccinurile sau de substanțele biologic active.


Datele arată că în 2021 Techniker Krankenkasse a trebuit să ramburseze 147.235 de tratamente medicale pentru codul U12.9 – reacții adverse la utilizarea vaccinurilor anti-covid, nespecificate. Toate codurile menționate mai jos reprezintă reacții adverse grave care necesită tratament administrat de către un medic.

În 2019, dintre cei 11 milioane de asigurați, au fost necesare 13.777 de tratamente medicale din cauza efectelor secundare ale vaccinurilor. În 2020 au fost 15.044. În 2021, numărul a urcat excesiv la 437.593, însemnând o creștere de peste 3.000%.

 

Estimările șefului unui fond de asigurări de sănătate concediat au fost confirmate din nou

În februarie, (fostul) membru al consiliului de administrație al BKK Provita, Andreas Schöfbeck, a tras un semnal de alarmă după ce a observat că numărul vizitelor medicale în urma vaccinărilor din rândul a milioane de clienți ai asigurătorului german de sănătate a fost nu mai puțin de zece ori mai mare decât cifrele oficiale. Aceasta însemna, potrivit lui Schöfbeck, că nu mai puțin de trei milioane de germani au vizitat un medic ca urmare a vaccinării.

Într-o conversație telefonică cu ziarul WELT, care i-a adresat întrebări lui Schöfbeck cu privire la scrisoarea pe care acesta a scris-o către Institutul Paul Ehrlich, Schöfbeck a spus că la BKK ProVita a început să sune alarma atunci când managementul de cazuri al asigurătorului de sănătate a întâlnit tot mai multe diagnostice care indicau efecte secundare ale vaccinurilor covid. Astfel, el a căutat în baza de date comună a tuturor fondurilor de asigurări de sănătate BKK pentru codurile de diagnostic T88.0, T88.1, Y59.9 și U12.9.

În urma investigației sale, a constatat că, de la începutul anului 2021 până la jumătatea trimestrului trei, 216.695 de asigurați BKK au fost tratați pentru efectele secundare ale vaccinurilor. Acest număr exclude 7.665 de cazuri de complicații dezvoltate în urma altor vaccinuri. În plus, datele nu au inclus pacienții care au primit mai mult de un tratament. Comparativ, până la 31 decembrie 2021, Institutul Paul Ehrlich a înregistrat doar 244.576 de rapoarte de evenimente adverse în urma vaccinurilor anti-covid, la un număr de 61,4 milioane de persoane vaccinate.

Schöfbeck a fost imediat concediat pentru dezvăluirile sale.

2,5 milioane de vizite la medic în urma vaccinărilor

La începutul lunii iulie, canalul german de presă WELT a obținut o scrisoare de la Asociația Națională a Medicilor din sectorul Asigurărilor Obligatorii de Sănătate (KBV) care arăta că estimările lui Andreas Schöfbeck au fost probabil corecte. Scrisoarea KBV de la jumătatea lunii iunie a dezvăluit că aproape 2,5 milioane de cetățeni au mers la medic în 2021 din cauza efectelor secundare ale vaccinării anti-covid.

Dovezile continuă să se acumuleze

Atât fostul șef al fondului de asigurări de sănătate BKK Provita, Andreas Schöfbeck, cât și Asociația Națională a Medicilor din sfera Asigurărilor Obligatorii de Sănătate (KBV), precum și datele de la societatea de asigurări Techniker Krankenkasse arată că numărul real de efecte secundare severe ca urmare a serurilor experimentale anti-covid este de multe ori mai mare decât numărul prezentat oficial.

Chiar și Ministerul Sănătății din Germania a recunoscut că un raport de 1:5000 de injectări duc la spitalizare, invaliditate permanentă sau deces – o dezvăluire foarte gravă, dar probabil o estimare foarte moderată.