ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Există dovezi biologice și moleculare conform cărora copiii sunt imuni la Covid și pot fi considerați deja vaccinați, se arată într-un articol de opinie al doctorului Paul Elias Alexander, publicat de LifeSiteNews, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews

Da, copiii sunt deja vaccinați și nu au nevoie de „vaccinul” Covid. Lăsați-i în pace. Injecțiile Covid nu le oferă copiilor nici o oportunitate de beneficii, ci doar potențiale oportunități de vătămare.  

Copiii nu trebuie să fie injectați cu aceste „vaccinuri” Covid; ideea de bază este că aceste „vaccinuri” nu sunt necesare. Nici un reprezentant al sistemului de sănătate publică nu a prezentat până acum vreun argument care să explice de ce copiii trebuie să facă aceste „vaccinuri”. În plus, producătorii nu au monitorizat aceste „vaccinuri” pe o perioadă adecvată de timp, iar acest fapt este foarte îngrijorător, deoarece așa nu știm ce le rezervă viitorul „beneficiarilor”.

Nu sunt un antivaccinist; susțin vaccinurile, dar acestea trebuie să fie dezvoltate în mod responsabil. Aceste „vaccinuri” Covid nu au fost dezvoltate în mod corespunzător sub aspectul metodologiei de cercetare, al perioadei de monitorizare și al lipsei unor teste de siguranță adecvate. Estimările rezultate sunt discutabile și în special modul în care sunt prezentate publicului. Acestea sunt menite să inducă în eroare. Publicul a fost mințit.

Nu știm nimic despre modul în care vor acționa aceste vaccinuri pe termen lung la copii, iar acestea ar putea să îi vatăme grav pe copiii noștri sau chiar să îi omoare. Copiii au o protecție naturală, deoarece nu au baza moleculară și biologică pe care o au adulții pentru a putea fi infectați de acest virus și a se îmbolnăvi grav. Avertizez FDA că, dacă aprobă acest vaccin pentru copii, riscăm să ucidem mii de copii americani (și din întreaga lume), provocându-le miocardită și alte afecțiuni grave de care au fost scutiți până acum datorită protecției lor naturale. Vaccinul și proteina spike intră în fluxul sanguin și poate avea consecințe devastatoare asupra sistemului vascular al copiilor noștri. Ele pot provoca cheaguri, sângerări/hemoragii etc.

Nu există nici un motiv pentru această campanie de administrare a vaccinului la copii, nici un motiv sau justificare temeinică, iar CDC, NIH și NIAID continuă să fie complet în eroare în această privință. Nu există nici un motiv medical și rog FDA să oprească totul. Scopul copiilor nu este de a proteja adulții și nu avem nevoie de imunitate de la copii pentru a pune capăt pandemiei. Dispunem de un tratament timpuriu.

Da, trebuie să ne protejăm riguros vârstnicii și persoanele cu risc crescut și să le asigurăm un tratament timpuriu, dar nu trebuie să neglijăm imunitatea naturală deja constituită în societate și imunitatea pe care o au deja copiii. Dezastrul provocat mai recent de vaccinul Dengvaxia împotriva febrei Dengue este un avertisment. Copiii au fost grav vătămați de acesta.

Rata estimată a fatalității infecției (IFR) este aproape de zero în cazul copiilor și al adulților tineri. Conform Pandemic Data (PANDA), IFR pentru cei cu vârsta mai mică de 19 ani este de 0,003%. Andrew Levin a indicat că IFR estimată în funcție de vârstă este de 0,002% la vârsta de 10 ani și de 0,01% la vârsta de 25 de ani. Prin comparație, Consiliul American pentru Știință și Sănătate (ACSH) a raportat următoarele valori IFR: 0-4 ani, media 0,003%, 5-9 ani, media 0,001%, 10-14 ani, media 0,001%, 15-19 ani, media 0,003%, 20-24 ani, media 0,006%. Potrivit celor mai actualizate date ale Academiei Americane de Pediatrie, copiii au reprezentat 0,00%-0,19% din toate decesele COVID-19, iar 10 state [din SUA] au raportat zero decese de copii. În statele care au raportat, 0,00%-0,03% din toate cazurile de Covid-19 la copii au dus la deces.

În ceea ce privește înțelegerea biologică și moleculară a riscului, am reunit dovezile într-o ipoteză conform căreia copiii sunt deja imunizați și vaccinați. De fapt, imunitatea lor este mai bună decât cea a adulților vaccinați cu aceste injecții suboptime, cu proteină spike, care conferă un răspuns imun foarte slab. Avem cercetări solide realizate de Patel și Bunyavanich (cercetarea receptorilor ACE 2), Loske (care demonstrează imunitatea antivirală preactivată [compartimentul mucoasei] înnăscută  în căile respiratorii superioare ale copiilor), Yang (copiii au celule B de memorie care se pot lega de SARS-CoV-2, ceea ce indică rolul puternic al expunerii timpurii [anterioare] în copilărie la coronavirusul răcelii comune), Weisberg și Farber et al. (celulele T ale copiilor sunt relativ naive și în mare parte neantrenate, având astfel o capacitate mai bună de a răspunde la virusurile noi) și Galow (care arată că cei mici nu răspândesc noul coronavirus la alți copii, adulții fiind de fapt cei care răspândesc SARS-CoV-2 la copii). 

Aceasta este ipoteza biologică, dar cum rămâne cu studiile epidemiologice de tip observațional? Un studiu riguros și de foarte bună calitate realizat în Alpii francezi a examinat răspândirea virusului SARS-CoV-2 prin intermediul unui focar de cazuri COVID-19. Aceștia au urmărit un copil infectat care a vizitat trei școli diferite și a interacționat cu alți copii, profesori și diverși alți adulți. Autorii nu au raportat nici un caz de transmitere secundară în ciuda interacțiunilor strânse. Aceste date au fost la dispoziția CDC și a altor experți în domeniul sănătății timp de peste un an. 

Jonas Ludvigsson a publicat o lucrare de referință în New England Journal of Medicine privind COVID-19 în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 16 ani și al profesorilor lor din Suedia. Dintre cei aproape 2 milioane de elevi care au fost monitorizați în Suedia, unde nu s-a impus purtarea măștilor, s-a raportat că nu s-a înregistrat nici un deces cauzat de Covid și doar câteva cazuri de transmitere și spitalizare minimă.

Repet, copiii au o protecție naturală ACE 2 și nu trebuie să o ocolim pătrunzând în deltoizii lor și apoi în fluxul sanguin. Ei au fost scutiți până acum de decesele care au survenit în rândul adulților din cauza vaccinurilor, și asta datorită acestei protecții naturale și a motivelor moleculare pe care le-am prezentat mai sus. Lăsați-i în pace!

Copiii nu au nevoie de „vaccinul” Covid; acesta îi poate ucide. CDC și NIH și dezvoltatorii de vaccinuri înșală națiunea și nu au făcut cercetări suficiente. Acest lucru este extrem de nechibzuit și periculos. Dr. Anthony Fauci trebuie să oprească această nebunie, această absurditate, această pornire neobosită pe care o are de a injecta toți copiii. Până în ziua de azi nu poate explica de ce. A fost întotdeauna ilogic, irațional, lipsit de sens și fără nici un fundament științific. Președintele Trump trebuie să iasă în față și cel puțin să ia atitudine pentru ca aceste injecții să nu ajungă în brațele copiilor noștri. Există pur și simplu prea multe riscuri. Părinții trebuie să reacționeze și să respingă această nebunie a lui Fauci, Collins, Walensky și a experților medicali de televiziune nesăbuiți și prefăcuți.

În încheiere, aș adăuga că istoria ne învață să ne oprim și să reflectăm la greșelile noastre anterioare și la erorile necugetate care au avut consecințe majore. Ar fi cazul să ne amintim de incidența crescută a narcolepsiei la copiii din țările scandinave în urma vaccinului cu adjuvant ASO3 împotriva gripei H1N1 utilizat în pandemia din 2009 (programul de vaccinare antigripală Pandemrix). În plus, îmi vin în minte și efectele nocive ale vaccinului împotriva febrei Dengue la copiii din Filipine. Sanofi Pasteur a oprit vaccinările în 2017 din cauza riscului foarte mare de sindrom de scurgere a plasmei asemănător cu cel al ebola. Vaccinul contaminat împotriva poliomielitei, care a îmbolnăvit și a paralizat mortal copii în 1955 în Statele Unite, merită, de asemenea, să fie reamintit în acest context. Poate că merită reținută această observație a doctorului Efrat Schurr: „În 1977, de exemplu, o vaccinare triplă (împotriva difteriei, tusei convulsive și a tetanosului) dintr-un lot cu probleme a lăsat mai mulți copii orbi, surzi și handicapați pentru totdeauna.”

Copiii sunt cu adevărat imuni la coronavirus și pot fi considerați deja complet vaccinați, conform explicației biologice și moleculare de mai sus.