ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația americană Defeat The Mandates, care luptă împotriva obligativității vaccinării, a publicat pe contul său de Twitter o poveste cutremurătoare.

Este vorba despre asasinarea unui bebeluș, ucis cu zile în spital de un personal medical neglijent și criminal.

Iată cum s-a petrecut asasinatul:

Micuțul Alex s-a născut în statul Washington având o boală congenitală la inimă, a cărei rată de supraviețuire este îm mod normal de 95%.

Cum prezenta și o stare de anemie, nou-născutul avea nevoie de transfuzii de sânge.

Deoarece o bună prietenă a părinților lui Alex murise în 2021 la scurt timp după ce se vaccinase anti-COVID, deși era perfect sănătoasă, cei doi au dorit să se asigure că micuțului lor nu i se va face transfuzie cu sânge de la o persoană vaccinată.

Ei au găsit un donator potrivit printre membrii bisericii pe care o frecventează și au plătit pentru protocolul care să permită transfuzia cu sângele respectivului donator.

Însă, când a trebuit să i se facă transfuzia lui Alex, personalul medical al spitalului a susținut că nu mai poate găsi sângele de la donator.

Și, fără consimțământul părinților, bebelușului i s-a făcut transfuzie cu sânge din rezerva spitalului.

Medicii și asistentele i-au asigurat pe părinții că totul va fi bine, deoarece la bebeluși cheagurile de sânge sunt rarisime.

Și totuși, la puțin timp după transfuzie, lui Alex i-a apărut un cheag mare de sânge. Acesta a urcat de la genunchi, unde era localizat inițial, spre inimă.

Brusc, personalul medical a schimbat placa, afirmând că bebelușii fac adeseori cheaguri de sânge, iar acestea sunt un lucru normal.

După 12 zile, micuțul Alex a murit.

Părinții bebelușului vor fi invitații lui Steve Kirsch pe site-ul Vaccine Safety Research Foundation, joi noaptea, de la ora 2, ora Bucureștiului.

Cei care doresc să participe și să adreseze întrebări în direct se pot înscrie AICI: