ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vreți să știți de ce nu au fost aduse acuzații penale împotriva Pfizer, Moderna, J&J și altor persoane implicate în dezvoltarea, fabricarea, distribuirea, promovarea și administrarea acestor arme biologice denumite în mod fals vaccinuri ARNm? Explicația ar putea fi faptul că 99,9% dintre americani sunt victime ale fraudei extrinseci sau, în termeni non-legali, ale unei metode denumite gaslighting, scrie Karen Kingston într-o postare pe blogul ei.  

Mai jos redăm pentru cititorii ActiveNews, în traducere, articolul integral:

Gaslighting este utilizarea intenționată a unor tehnici de manipulare repetitive pentru a determina persoane, grupuri sau chiar populații întregi să se îndoiască de propria realitate. De exemplu, Pfizer încearcă cu disperare să-i convingă pe americani că aprobarea FDA nu a avut loc niciodată, dar știm cu toții că aprobarea FDA pentru Pfizer a fost acordată.

Pfizer a fabricat, comercializat și distribuit vaccinuri ARNm anti-COVID-19 autorizate și aprobate de FDA care sunt arme biologice. Odată ce americanii au început să-și dea seama că pot acuza penal Pfizer, acum ni se spune că studiile și aprobarea din partea FDA nu au avut loc niciodată, că studiile și aprobarea FDA au fost un PsiOp militar și, prin urmare, armata și guvernul SUA sunt cei răspunzători, nu Pfizer.

Nu există nicio lege sau contract care să poată proteja Pfizer de acuzațiile penale pentru dezvoltarea, fabricarea și comercializarea unei arme biologice sub eticheta de vaccin „sigur și eficient”.

Ar putea fi o narațiune care protejează Pfizer afirmația potrivit căreia „toate interacțiunile dintre Pfizer și FDA, studiile clinice, documentele, autorizarea și aprobarea din partea FDA, fabricarea și expedierea BNT162b2 autorizat de FDA și ale COMIRNATY aprobat de FDA au fost toate o piesă de teatru”? Ar fi putut fi introdusă această narațiune pentru a crea din nou haos și confuzie, astfel încât să nu mergem mai departe cu acuzarea Pfizer?

Gaslighting este adesea o metodă folosită de oameni influenți ca mijloc de a dobândi putere, prin faptul că îi fac pe oameni dependenți de ei pentru a fi informați și îndrumați. Odată ce autoritatea și încrederea sunt câștigate, persoanele influente pot induce cu ușurință în eroare oamenii cu privire la fapte și la drepturile lor legale în materie de litigii civile sau penale.

Fiți atenți la avocații sau liderii care vă spun că legea nu se aplică organizațiilor care au cauzat [prin aceste produse] boli, dizabilități sau decese unor milioane de adulți americani și de copii nevinovați, cu o armă biologică aprobată de FDA – organizații precum Pfizer.

Atunci când un expert sau un avocat ascunde dovezi materiale sau denaturează faptele și legile cu privire la o chestiune juridică, cum este un potențial proces, aceasta se numește fraudă extrinsecă.  

Frauda extrinsecă este frauda prin care o persoană este determinată să nu prezinte un caz în instanță, să nu depună plângere penală, să nu prezinte cazul în mod corespunzător sau prin care o persoană este lipsită de posibilitatea de a primi o despăgubire echitabilă.

Frauda extrinsecă împiedică o persoană să afle informații despre drepturile sale sau să obțină dovezi. Ea poate presupune inducerea în eroare a unei persoane ignorante, făcută să creadă că nu are dreptul de a da în judecată sau de a depune plângeri penale sau convingerea acesteia să amâne ducerea mai departe a unui caz (tactici pentru a cauza stagnarea).

O tactică tipică folosită de avocați și de politicieni este să le spună victimelor și alegătorilor frustrați că trebuie „doar să aștepte”, că „echipa lucrează la asta” și că „vor efectua o anchetă pentru a-i trage la răspundere pe acești criminali.”

Frauda extrinsecă diferă de frauda intrinsecă, în cel din urmă caz frauda făcând obiectul unui proces (de exemplu, Pfizer și FDA au comis fraudă intrinsecă în ceea ce privește datele din studiile clinice).

Nu este un lucru neobișnuit ca un judecător, un avocat sau un politician să comită infracțiunea de fraudă extrinsecă în urma luării de mită, a constrângerii sau a loialității față de o organizație sau de un individ a cărui identitate nu e dezvăluită. De asemenea, experții care au cunoștințe speciale despre dovezi materiale se angajează în fraude extrinseci din aceleași motive enumerate mai sus.

Suntem victime ale fraudei extrinseci?

De obicei, frauda extrinsecă are loc odată ce începe în mod oficial un demers legal, de exemplu, angajarea unui avocat, dar este întemeiat să spunem că mulți oameni au fost convinși să creadă că nu putem face nimic pentru a da în judecată Big Pharma sau agențiile guvernamentale de sănătate.

Mai jos sunt câteva afirmații false care ni s-au repetat în mod constant:

- Pfizer este protejat de imunitatea conferită de EUA [autorizarea pentru utilizarea în situații de urgență].

- FDA/VRBPAC [Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee] poate schimba definiția unui vaccin după cum doresc.

- Pfizer este protejată în temeiul Legii privind vătămările copiilor prin vaccinuri, deoarece CDC a adăugat [vaccinul] în Programul de vaccinuri pentru copii.

În opinia mea, aceste declarații false i-au descurajat pe americani să depună plângeri penale sau civile împotriva Big Pharma (Pfizer) și/sau a agențiilor guvernamentale cu care au conspirat pentru fabricarea, distribuirea, promovarea și administrarea armelor biologice ARNm împotriva adulților, vârstnicilor și copiilor noștri.

Nu numai că aceste afirmații repetate sunt false, dar sunt și irelevante. De ce? Pentru că injecțiile ARNm anti-COVID-19 nu sunt vaccinuri. Serurile ARNm COVID-19 sunt arme biologice.

Potrivit 18 USC 175, o armă biologică este orice agent biologic, toxină sau sistem de livrare (dispozitiv/LNP [nanoparticule lipidice]/vaccin) care nu este justificat în mod rezonabil pentru un scop profilactic sau de protecție, pentru cercetare de bună credință sau alte scopuri pașnice.


Este esențial să fim capabili să afirmăm și să documentăm clar faptul că vaccinurile ARNm anti-COVID-19 sunt arme de distrugere în masă, arme biologice.

Coloseni 2:1-4:

„Căci voiesc ca voi să știți cât de mare luptă am pentru voi și … pentru toți câți n-au văzut fața mea în trup, ca să se mângâie inimile lor și ca ei, strâns uniți în iubire, să aibă belșugul deplinei înțelegeri pentru cunoașterea tainei lui Dumnezeu-Tatăl și a lui Hristos, Întru care sunt ascunse toate vistieriile înțelepciunii și ale cunoștinței. Vă spun aceasta ca nimeni să nu vă înșele prin cuvinte amăgitoare.”

Demontați propaganda COVID-19

Adevărul incomod este că toți am fost mințiți și trădați de lideri în care am avut încredere. Toți cei de la putere din țara noastră, de la președinte și agențiile federale de asistență medicală până la guvernatorii locali, primarii, membrii consiliilor municipale și chiar furnizorii noștri de servicii medicale, angajatorii și membrii consiliilor școlare. Dacă vreți să știți dacă un guvern, un funcționar public sau chiar angajatorul sau școala dvs. este un aliat al poporului american și al copiilor noștri, supuneți-i la o simplă provocare:

Cereți oficialilor locali să demonteze propaganda COVID-19

Cereți asta guvernatorilor, procurorilor generali, primarilor, consiliilor școlare, colegiilor și universităților, oficialilor din domeniul sănătății, centrelor de îngrijire a sănătății, companiilor, bisericilor.

Faceți o declarație publică în care să afirmați că vaccinurile ARNm anti-COVID-19 provoacă boli și decese și trebuie interzise și retrase imediat.

Cereți oprirea imediată a tuturor testelor, tratamentelor și vaccinurilor pe bază de ARNm anti-COVID-19!

Respingeți și opriți toate finanțările pentru toate programele COVID-19!

Cereți guvernanților și procurorilor generali să criminalizeze promovarea și administrarea vaccinurilor ARNm!

Guvernatorii au puterea de a respinge declarația HHS conform căreia SARS-CoV-2 este o amenințare la adresa sănătății publice și a securității naționale și de a criminaliza utilizarea tuturor produselor, testelor și vaccinurilor ARNm pentru COVID-19 care au primit EUA. Procurorii generali au dreptul de a confisca și de a distruge toate serurile ARNm anti-COVID-19. Cereți-le să facă acest lucru!