ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 

Date guvernamentale americane dovedesc decesul a 48.465 de persoane din sistemul Medicare (bătrâni și persoane cu dizabilități) în intervalul a 14 zile de la vaccinarea anti-COVID.

Documentele, furnizate de persoane din interiorul sistemului, au ajuns în posesia lui Thomas Renz, avocat specializat în drepturile libertății medicale.

Într-o prezentare organizată sâmbătă, 25 septembrie, Renz și-a exprimat aprecierea pentru cei care au făcut posibil ca informații  ținute secret de Centers for Medicare & Medicaid (CDS) să devină publice.

Avocatul a declarat că baza de date a CMS este cea mai relevantă pentru a studia tendințele COVID-19, deoarece ea conține informații despre circa 59,4 milioane de beneficiari ai Medicare.

Un diapozitiv prezentat de Renz arată că numărul „persoanelor decedate în cele 14 zile următoare vaccinării anti-COVID-19” era de 19.400 persoane cu vârsta sub 81 de ani și de 28.065 cu vârsta peste 81 de ani, ceea ce înseamnă un total de 48.465 de decese.

„Acestea sunt date brute”, a explicat Thomas Renz. „Nu s-a făcut o analiză.”

Și avocatul a subliniat că aceste cifre provin de la un segment de 20% din totalul populației Statelor Unite.

„Vreți să știți de ce intervalul de 14 zile de la vaccinare este atât de important?”, a întrebat Renz. „Pentru că persoanele care mor în intervalul de 14 zile de la vaccinare nu sunt contabilizate ca Vaccinate.”

În conformitate cu indicațiile Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), o persoană nu este considerată „vaccinată” decât după 14 zile de la încheierea regimului de injectare. 

Acest lucru ridică semne de întrebare serioase despre modul în care autoritățile au clasificat aceste decese și ce alte cauze decât vaccinarea le-au atribuit.

Renz a prezentat capturi de pe ecran cu „date brute din serverele Medicare”, numindu-le un „cadou pentru «verificatorii de fapte» ticăloși care nu încetează să mintă”.

„Aș vreau să știu dacă acum veți verifica și Departamentul de Sănătate. Îl veți verifica pe Fauci dacă minte?”

În luna iulie, o sursă care lucrează ca programator în cadrul sistemului de analiză a datelor din Sănătate a declarat sub prestare de jurământ că datele CMS dezvăluie că „cel puțin 45.000” de decese sunt legate de vaccinurile experimentale.

USA Today și alte publicații au „verificat faptele” și au dat verdictul că este vorba de o dezinformare.

De la începutul vaccinării anti-COVID, în decembrie trecut, în Statele Unite, mai mulți experți au declarat că numărul efectelor adverse – inclusiv decese – este considerabil mai mare decât cel raportat de Vaccine Adverse Events Reporting System gestionat de CDC.

Cele mai recente informații din sistemul VAERS, dezvăluite vineri, 24 septembrie, arată că au fost raportate 726.965 de reacții adverse în Statele Unite, în urma vaccinării, din care 15.386 de decese și 99.410 de efecte adverse grave, în perioada 14 decembrie 2020 și 17 septembrie 2021.

Cu toate acestea, prezumția unor cifre mult mai mari este susținută de un studiu realizat încă din 2010 de Harvard Pilgrim, care demonstrează că „mai puțin de 1% din efectele negative ale vaccinurilor” sunt raportate la VAERS.

Chiar producătorii de vaccinuri au estimat o „rată a declarării de 50 de ori mai mică” pe VAERS față de realitate.

Și, atenție! Înainte de apariția COVID, vaccinații nu erau supuși uriașei presiuni mediatice de astăzi.

Mai mult, o dezvăluire recentă a Project Veritas arată că personalul medical din spitalele federale confirmă prezența a numeroși pacienți care suferă de pe urma efectelor adverse ale vaccinurilor COVID, însă „nimeni nu le semnalează” la VAERS.

Thomas Renz a prezentat și dovezi care demonstrează că Administrația Hranei și Medicamentului (FDA) folosește aceleași date cu CMS pentru a monitoriza diferitele tipuri de reacții adverse la vaccinurile anti-COVID „aproape în timp real”, deși agențiile guvernamentale continuă să susțină că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”.

Informațiile Medicare numai din statul New York dezvăluie existența a  mii de accidente cardiovasculare, cazuri de infectare cu COVID-19 și decese în cadrul unui număr de 16 tipuri de efecte adverse monitorizate.

„Nu uitați, acestea sunt efecte adverse despre care guvernul, presa și rețelele sociale continuă să spună publicului că nu există”, a subliniat Renz. „Mint. Nu este nici o îndoială, mint.”

„Mantra «sigur și eficient» trebuie să înceteze după informațiile de astăzi”, a conchis avocatul.