ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu realizat de oamenii de știință de la Universitatea din Colorado, studiu semnalat de Expose News, confirmă că persoanele vaccinate anti-Covid transmit anticorpi generați de vaccin prin aerosoli.

Totuși, descoperirile nu ar trebui să fie surprinzătoare, scriu cei de la Expose, deoarece un document confidențial Pfizer a confirmat deja că expunerea la conținutul vaccinurilor ARNm este perfect posibilă prin contactul apropiat (prin atingere) și prin respirarea aceluiași aer cu cineva căruia i s-a administrat vaccinul anti-Covid-19.

De asemenea, aceste descoperiri confirmă afirmațiilor doctorului Phillipe van Welbergen, care a demonstrat că grafenul, un presupus ingredient, nedezvăluit până acum, al vaccinurilor Covid-19, se transmite de la cei vaccinați la cei nevaccinati și distruge celulele roșii din sânge, provocând cheaguri de sânge periculoase.

Studiul, intitulat „Dovezi privind transferul prin aerosoli al imunității umorale specifice SARS-CoV2”, și publicat la 1 mai 2022, a fost realizat de următorii oameni de știință pentru Universitatea din Colorado:

Ross M. Kedl, Elena Hsieh,
Thomas E. Morrison,
Gabriela Samayoa-Reyes,
Siobhan Flaherty,
Conner L. Jackson,
Rosemary Rochford.


În rezumatul studiului se precizează:

În ciuda informațiilor evidente că particulele infecțioase pot fi transmise prin respirație, în mod surprinzător, nici măcar nu a fost avansată ideea dacă alte elemente din fluidele nazale/orale pot fi transmise între gazde,, cu atât mai puțin investigată.

Circumstanțele actualei pandemii au creat o oportunitate unică de a fi examinată în detaliu această idee provocatoare. Datele pe care le prezentăm oferă dovezi pentru existența unui nou mecanism prin care se poate manifesta imunitatea de turmă, transferul de anticorpi prin aerosoli între gazde imune și cele neimune.

Iată principalele constatări ale autorilor studiului:

Obligativitatea extinsă pentru purtarea măștilor atât în mediul social, cât și în cel de lucru a oferit o oportunitate unică de a evalua posibilitatea transmiterii anticorpilor aerosolizați de la persoanele vaccinate.

Folosind un test imunologic cu microsfere multiple (MMIA) bazat pe citometrie în flux pentru a detecta anticorpii specifici SARS-CoV-2 (Fig. 1A și B) [4,5] și o metodă utilizată anterior pentru a elua anticorpii din pete de sânge uscat rehidratat (DBS), am identificat anticorpi specifici anti-SARS-CoV-2 eluați din măștile chirurgicale purtate de membrii de laborator vaccinați.

În concordanță cu rezultatele raportate de alții, am identificat atât IgG, cât și IgA în saliva de la indivizii vaccinați (Fig 1C și D). Prin urmare, nu a fost surprinzător să detectăm atât IgG, cât și IgA după eluarea anticorpilor din măștile faciale (Fig 1C și D).

Având în vedere aceste observații, am emis ipoteza că transferul de picături/anticorpi aerosolizați ar putea avea loc între indivizi, la fel cum particulele de virus din picături/aerosolizate pot fi transferate pe aceeași cale.

Aceasta înseamnă că excreția vaccinului Covid-19 este perfect posibilă dacă luăm în considerare și un studiu realizat în numele Pfizer în Japonia.

Studiul a observat distribuția vaccinului Covid-19 în corpurile șobolanilor Wister pe o perioadă de 48 de ore. Una dintre cele mai îngrijorătoare descoperiri ale studiului este faptul că vaccinul Pfizer se acumulează în ovare în timp. Cea mai mare concentrație a fost observată în ficat. Dar se acumulează și în glandele salivare.


Nu se știe dacă conținutul vaccinului continuă să se acumuleze după 48 de ore din cauza întreruperii observațiilor după această perioadă de timp în studiu. Dar aceste rezultate, îmbinate cu descoperirile din primul studiu de mai sus, ne spun că, timp de minim 48 de ore, o persoană nevaccinată riscă să fie expusă la vaccinul Covid-19 dacă respiră același aer ca sau atinge pielea unei persoane care a fost vaccinată.

Totuși, acest lucru nu ar trebui să fie surprinzător, având în vedere că Pfizer a recunoscut același lucru în studiul său.  
 
Documentul conține o secțiune întreagă despre posibilitatea „excreției vaccinului ARNm” - prin care este posibil ca persoanele care s-au aflat în imediata apropiere a unei persoane care a primit un vaccin ARNm Pfizer să sufere o reacție adversă.

Secțiunea 8.3.5 a documentului descrie modul în care expunerea în timpul sarcinii sau alăptării la ARNm Pfizer în timpul studiilor ar trebui raportată la Pfizer Safety în 24 de ore. Acest lucru este ciudat, deoarece femeile însărcinate/proaspetele mămici nu au fost și nu fac parte din studiile legate de siguranță. Așadar, cum pot fi expuse?

Pfizer confirmă faptul că expunerea în timpul sarcinii poate apărea dacă femeia însărcinată este expusă la vaccin în timpul sarcinii. Documentul precizează că expunerea prin mediu în timpul sarcinii poate apărea dacă un membru al familiei de sex feminin sau un furnizor de asistență medicală raportează că este însărcinată după ce a fost expusă la intervenția studiului prin inhalare sau contact cu pielea. Sau dacă un membru al familiei de sex masculin al unui furnizor de asistență medicală care a fost expus la intervenția studiului prin inhalare sau contact cu pielea, își expune ulterior partenerul de sex feminin înainte sau în jurul momentului concepției.

În termeni profani, Pfizer admite în acest document că este posibil ca o altă persoană să fie expusă la vaccinul ARNm anti-Covid doar prin respirarea aceluiași aer sau atingând pielea persoanei care a fost vaccinată.

Dr. Philippe van Welbergen („Dr. Philippe”), director medical al Biomedical Clinics, a fost unul dintre primii care a avertizat publicul cu privire la daunele pe care injecțiile anti-Covid le cauzează sângelui oamenilor, distribuind imagini, anul trecut, cu probe de sânge analizate la microscop.

Sângele pacienților prezenta structuri neobișnuite în formă de tuburi, unele particule care se luminau și multe celule deteriorate. Puține celule sănătoase erau vizibile.

Apoi, în februarie 2022, dr. Philippe a prezentat noi imagini cu mostre de sânge analizate. Imaginile arată că pacienții nevaccinați au fost „infectați” cu toxine vaccinale prin excreție, inclusiv cu ceea ce se pretinde a fi grafen.

O analiză completă a diapozitivelor sale poate fi consultată aici.  

Ceea ce a demonstrat dr. Philippe van Welbergen este că grafenul injectat în oameni se organizează și se dezvoltă în fibre și structuri mai mari, dobândind proprietăți magnetice sau o sarcină electrică, iar fibrele indică structuri mai complexe cu striații.

De asemenea, el a demonstrat că „cioburi” de grafen sunt transmise de la persoanele „vaccinate” la persoanele nevaccinate, distrugându-le celulele roșii din sânge și provocând cheaguri de sânge la cei nevaccinați.