ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Sindromul morții subite a adultului (SADS) este denumirea misterioasă dată tuturor deceselor inexplicabile și subite din rândul populației adulte. Poți păcăli medicii, dar nu și companiile de asigurări. Acestea plătesc despăgubirile în caz de deces, care au crescut vertiginos de la momentul lansării vaccinurilor ARNm în 2021” (Patrick Wood).  

Un raport exploziv din Germania arată o creștere masivă a numărului „deceselor subite” în urma „vaccinurilor” COVID, raport nu a obținut încă prea multă expunere în mass-media alternativă, deoarece toate sursele sunt în limba germană.

Pierre L. Gosselin de la blogul „NoTricksZone” a furnizat un raport în limba engleză despre aceste date.

Raportul, citat de Health Impact News, arată o creștere de patru ori a numărului „deceselor subite” în urma introducerii vaccinurilor anti-COVID în Germania, comparativ cu anii precedenți.

Grupul parlamentar german AfD a încercat să diminueze daunele asupra reputației prin emiterea unui comunicat de presă cu privire la aceste constatări, care poate fi citit aici.  

Cu toate acestea, ei NU contestă datele.

Ei susțin, practic, că cifrele mai scăzute din anii precedenți au legătură cu „erorilor în introducerea sau transmiterea (datelor)”.

Raportul se bazează pe datele celor 72 de milioane de asigurați recent publicate de către Asociația Medicilor din sfera Asigurărilor Obligatorii de Sănătate (KBV). (Vezi graficul de mai sus.)

Numărul a ajuns la unul mai mult decât dublu de când a fost introdus vaccinul la sfârșitul anului 2020, ridicându-se de la aproximativ 6000 pe trimestru la 14.000 în prezent. Diferența, de 8000, înseamnă că peste 80 de oameni mor brusc și misterios în fiecare zi.

Analiza germană de la începutul vaccinării anti-Covid arată că populația a suferit schimbări drastice în ceea ce privește tiparele bolilor și a deceselor. Acesta este rezultatul datelor de la Asociația Medicilor din sfera Asigurărilor Obligatorii de Sănătate (KBV), date pe care politicianul Martin Sichert (Alternativa pentru Germania) le-a evaluat exclusiv împreună cu expertul în date Tom Lause și au fost făcute publice la o conferință de presă pe 14 decembrie.

 
Descoperiri înspăimântătoare

„Datele despre pacienți publicate de Asociația Medicilor din sfera Asigurărilor Obligatorii de Sănătate (KBV) cu privire la efectele secundare ale vaccinurilor anti-Corona oferă constatări înspăimântătoare. Odată cu începerea vaccinărilor în masă anti-Covid, numărul celor care au murit «subit și neașteptat» a crescut de peste patru ori comparativ cu anii precedenți. În fiecare trimestru, începând cu primul trimestru al anului 2021, medicii de specialitate au înregistrat mai multe decese subite și neașteptate decât în orice an total din 2016 până în 2020”, a scris pe Twitter prof. Stefan Homburg.

Sarcina și responsabilitatea monitorizării siguranței vaccinurilor în Germania revine Institutului Paul Ehrlich (PEI), care pare să fi neglijat în mod grav analiza datelor KBV, deși este o datorie pe care este obligat să o împlinească în folosul siguranței publice.

În 2020, guvernul german a standardizat utilizarea datelor din asigurări pentru a oferi protecție împotriva daunelor cauzate de imunizare, dar guvernul actual și PEI au ignorat în mod izbitor legea.

Parlamentarul german Martin Sichert și analistul de date Tom Lausen au făcut eforturi, de atunci, pentru a face posibilă publicarea datelor și a rezultatelor șocante.