ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai multe studii independente efectuate de medici și oameni de știință au confirmat că oxidul de grafen este de fapt prezent în aceste vaccinuri. Dar producătorii, autoritățile de reglementare a medicamentelor și așa-numiții „verificatori ai faptelor” au negat aceste afirmații, cel mai probabil din cauza efectelor toxice cunoscute pe care le are asupra organismului.

Un document publicat în februarie 2023 de U.S. Food & Drug Administration (FDA) prin ordinul Curții Federale din SUA confirmă că este perfect posibil ca oxidul de grafen toxic să fi ajuns în vaccinurile anti-Covid-19 în baza procesului de fabricație, scrie Expose News, care prezintă detalii din unul dintre cele mai recente documente publicate de FDA. Documentul a fost depus la FDA de către Pfizer pentru a obține autorizația de utilizare de urgență (EUA). 

Vaccinul Pfizer Covid-19 este un „vaccin” extrem de complex care implică un proces de fabricație în mai multe etape, incluzând producția și purificarea moleculelor de ARN mesager (ARNm), precum și formularea și ambalarea vaccinului.

Un judecător al Curții Federale din SUA a ordonat Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) să publice toate documentele pe care Pfizer le-a prezentat pentru a obține autorizația de utilizare de urgență.

Pentru cei care nu știu, injecțiile anti-Covid-19 nu finalizaseră studiile de faza 3 și 4, așa că nu au putut fi aprobate pe deplin în decembrie 2020. În schimb, trebuiau autorizate doar pentru utilizare de urgență. Din acest motiv, este un fapt criminal că au extins EUA la copii, considerând [pe baza căror argumente?] că aceștia riscă puțin sau deloc să sufere efecte secundare mai grave decât răceala comună dacă sunt infectați cu SARS-CoV-2.

Un grup de oameni de știință și cercetători medicali au dat în judecată FDA pentru a forța publicarea a sute de mii de documente legate de autorizația de utilizare de urgență a vaccinului Pfizer-BioNTech Covid-19.

Și la începutul lunii ianuarie 2022, judecătorul federal Mark Pittman a ordonat FDA să elibereze 55.000 de pagini pe lună, iar de atunci, PHMPT a postat toate documentele pe site-ul său pe măsură ce au fost publicate.

Din nefericire, unul dintre cele mai recente documente publicate de FDA, salvat ca 125742_S1_M4_4.2.1 vr vtr 10741.pdf, confirmă utilizarea oxidului de grafen în procesul de fabricație a vaccinului Pfizer Covid-19. Lucru care demonstrează că autoritățile de reglementare a medicamentelor, mass-media, „verificatorii de fapte” și Pfizer ne-au mințit.

Documentul este o descriere a unui studiu realizat de Pfizer în perioada 7 aprilie 2020 – 19 august 2020, având ca obiectiv „de a exprima și caracteriza antigenul vaccinului codificat de BNT162b2”.

În termeni profani, studiul a fost realizat pentru a stabili modul în care funcționează vaccinul. Studiul a constatat că vaccinul folosește ARNm pentru a instrui celulele umane să producă o proteină (numită P2 S), care este proteina Spike a presupusului virus Covd-19.

Milioanele de proteine Spike se leagă apoi de un receptor numit ACE2 de la suprafața celulelor, inducând un răspuns al sistemului imunitar.

Dar ce este cel mai îngrijorător în acest studiu este confirmarea, de la pagina 7, a faptului că oxidul de grafen este necesar pentru fabricarea vaccinului Pfizer anti-Covid-19.

Pfizer precizează la pagina 7 a studiului din secțiunea 3.4 următoarele:


Prin urmare, în timpul procesului de fabricare, mai mulți factori pot introduce contaminanți sau materiale străine în vaccin. Prin urmare, există în mod evident această posibilitate: cantități variate de oxid de grafen (GO) să intre în produsul final.

O sursă potențială de contaminare cu oxidul de grafen ar putea fi utilizarea de materii prime sau reactivi care conțin substanța toxică sau alte materiale pe bază de grafen.

De exemplu, dacă unul dintre reactivii utilizați în procesul de fabricare conține oxid de grafen drept contaminant, acest lucru poate introduce oxid de grafen în vaccin.

În mod similar, dacă echipamentul utilizat în procesul de fabricare nu este curățat sau examinat corespunzător, acest lucru poate duce la contaminarea vaccinului cu oxid de grafen.

O altă sursă potențială de contaminare cu oxidul de grafen ar putea fi prin utilizarea filtrelor sau a altor materiale utilizate pentru sterilizarea sau purificarea vaccinului.

Deși aceste materiale sunt concepute pentru a îndepărta contaminanții și materialele străine, ele pot introduce oxid de grafen în vaccin dacă nu sunt proiectate sau asigurate în mod corespunzător.

În octombrie 2021, echipa Expose a publicat o investigație cu datele găsite în Sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS) din SUA. S-a constatat că au fost raportate de mai multe ori un număr extrem de mare de reacții adverse și decese legate de numere specifice de lot ale vaccinurilor Covid-19.


Este posibil ca aceste loturi de vaccin Pfizer să fi avut o culoare gălbuie și, prin urmare, o concentrație mai mare de oxid de grafen?

Doar câteva luni înainte, Reuters a publicat un articol de verificare a faptelor în care susținea că vaccinurile anti-Covid-19 nu conțin oxid de grafen.

Însă Reuters „a uitat” să menționeze ceva important despre zaharoză și despre modul în care prezența acesteia în vaccinul Pfizer poate crea un lichid transparent sau ușor gălbui atunci când este combinat cu oxidul de grafen.

Zaharoza este un tip de zahăr utilizat în mod obișnuit în produsele alimentare și farmaceutice ca stabilizator și conservant. În vaccinul Pfizer-BioNTech COVID-19, zaharoza se presupune că ajută la menținerea stabilității și eficacității moleculelor de ARNm din vaccin.

Când este amestecată cu oxid de grafen, poate produce un lichid transparent sau gălbui, în funcție de cantitatea de oxid de grafen prezentă.

Dar este, de asemenea, posibil ca și alte ingrediente menționate oficial ale vaccinului Pfizer - lipide, clorură de potasiu, fosfat de potasiu monobazic, clorură de sodiu, fosfat de sodiu dibazic dihidrat - să producă un lichid transparent/gălbui atunci când sunt combinate cu oxidul de grahen.

Totul depinde de concentrația de oxid de grafen și de interacțiunile dintre diferitele componente.

Acesta este un fapt îngrijorător, având în vedere că multe canale de presă mainstream din Marea Britanie și SUA se bazează pe Reuters în crearea conținutului lor de știri.

Reuters deține, în fond, un monopol asupra știrilor mainstream din Occident și tocmai am demonstrat că sunt destul de bucuroși să ne mintă.

Au apărut mai multe studii care au arătat că oxidul de grafen (GO) poate fi preluat de celule și de țesuturile din organism și există o îngrijorare majoră că se poate acumula în anumite organe sau țesuturi în timp.

Iată doar câteva exemple de astfel de studii:

Într-un studiu publicat în revista Nature Nanotechnology în 2014, cercetătorii au injectat șoareci cu GO și au descoperit că acesta s-a acumulat în plămâni, ficat și splină. Studiul a mai constatat că acumularea de GO a cauzat vătămări plămânilor și sistemului imunitar al șoarecilor.

Într-un alt studiu publicat în revista ACS Nano în 2016, cercetătorii au expus celulele pulmonare umane la GO și au descoperit că GO a fost preluat de celulele sanguine și a provocat stres oxidativ și inflamație.

Un articol publicat în revista Nano Today în 2017 a rezumat concluziile mai multor studii privind toxicitatea GO. Articolul a menționat că GO poate fi absorbit de celule și țesuturi din organism și s-a demonstrat că se acumulează în plămâni, ficat, splină și rinichi. Articolul a arătat, de asemenea, că toxicitatea GO pare să fie dependentă de mai mulți factori, printre care dimensiunea, forma și chimia de suprafață a oxidului de grafen.

Studiul publicat în revista ACD Nano în 2016 este deosebit de îngrijorător dacă luăm în considerare și concluziile unui studiu realizat de Dr. Philippe van Welbergen privind vaccinurile ARNm Covid-19, în care a concluzionat că oxidul de grafen a fost transmis de la cei vaccinați anti-COVID la cei nevaccinati, distrugând celulele roșii din sânge și provocând cheaguri de sânge ciudate.

La începutul lunii iulie 2021, dr. Philippe a fost intervievat pe un canal dedicat opiniei publice din Africa de Sud, Loving Life TV. El a explicat că, atunci când pacienții săi au început să se plângă de oboseală cronică, amețeli, probleme de memorie și uneori chiar de paralizie și debut tardiv a menstruației abundente (de femei de peste 60 de ani), a luat probe de sânge.

Sângele lor avea structuri neobișnuite în formă de tuburi, unele particule care se luminau și multe celule deteriorate. Puține celule sănătoase erau vizibile. Până în urmă cu trei luni, nu văzuse niciodată astfel de formațiuni în sânge. Acum știm că aceste structuri în formă de tub sunt grafen.

De atunci, dr. Philippe a devenit un invitat obișnuit la Loving Life TV, furnizând actualizări cu privire la daunele tot mai mari aduse sângelui de injecțiile experimentale Covid de-a lungul timpului.

Pe 12 februarie 2022, Dr. Philippe a revenit într-o emisiune Loving Life TV pentru a difuza imagini cu ultimele sale diapozitive de probe de sânge. Fluxul live a fost lung, astfel că Loving Life TV l-a separat în două părți.

În partea a doua, dr. Philippe prezintă imaginile cu cele mai recente diapozitive cu probe de sânge și explică imaginile. El discută despre aproape 100 de lame cu probe sânge atât de la pacienți „vaccinați”, cât și de la pacienți nevaccinați. Diapozitivele sale arată că pacienții nevaccinați au fost „infectați cu toxine vaccinale prin excreție”.


Mai jos este o imagine cu celule roșii sănătoase din sânge văzute la un microscop, așa ar trebui să arate sângele. Nu există semne de coagulare sau obiecte străine în el. În sângele sănătos, celulele sunt capabile să se miște separat; au motilitate bună și nu vor provoca tromboză.


Următoarea imagine este cu sângele unei persoane care a fost injectată cu medicamentul experimental Covid. Sângele este coagulat, globulele roșii deformate sunt aglomerate. Celula înconjurată în imagine este o globulă roșie sănătoasă, una dintre puținele din imagine, așezată alături de fibrele de grafen. Puteți vedea dimensiunea fibrelor de grafen în raport cu dimensiunea unei celule roșii din sânge. Fibrele de această dimensiune vor bloca capilarele. De asemenea, puteți vedea că fibrele de grafen sunt tubulare și conțin globule roșii.


Cu câteva săptămâni înainte de realizarea videoclipului de mai jos, dr. Philippe a început să observe un efect de polaritate magnetică sau electrică în diferite zone ale fibrelor de grafen. În imaginea de mai jos, în partea dreaptă a fibrei, celulele sunt coagulate, iar în partea stângă apare un gol sau un spațiu în formă de „C” întors. Dr. Philippe a spus că, dacă acest „comportament” nu a mai fost văzut înainte, acum, dintr-o dată, este observat în aproape fiecare eșantion.


Imaginea de mai jos este a unei mostre de sânge de la un copil de trei ani nevaccinat. Se văd bucăți sau „cioburi” de grafen care „sunt rezultatul excreției”, cu alte cuvinte, grafenul a fost transmis de la părinții vaccinați la copilul lor nevaccinat.


Mai jos este imaginea unei probe de sânge de la un copil de opt ani nevaccinat, al cărui sânge a fost contaminat și distrus prin transmiterea grafenului de la cei din jurul său care au primit injecția anti-Covid. Brațul drept și piciorul drept superior al copilului sunt practic paralizate, copilul nu poate să-și ridice brațul drept și coapsa lui nu funcționează corect.


Prezentarea doctorului Philippe este cu adevărat înfiorătoare – trebuie urmărită, mai ales de către cei care proclamă că injecțiile Covid sunt „sigure” și continuă să insiste ca oamenii să se „vaccineze” cu așa ceva.

Instituțiile medicale respectate cândva și producătorii, cărora li s-a încredințat protecția sănătății publice, au fost acum expuși pentru ascunderea adevărului despre prezența oxidului de grafen în vaccinurile Covid-19.

Consecințele totale ale acestei înșelăciuni nu sunt încă cunoscute, dar, cu siguranță, aceste dezvăluiri îi va determina pe mulți oameni să pună la îndoială nu numai siguranța vaccinurilor, dar și instituțiile pe care s-au bazat mult timp.

Dacă adevărul din documentul confidențial Pfizer, publicat de FDA prin ordinul Curții Federale din SUA, se va răspândi ca un incendiu, milioane de oameni de pe întreg globul ar putea cere, în sfârșit, tragerea la răspundere și dreptate pentru cei care au suferit efectele toxice ale oxidului de grafen din serurile Covid-19, care au primit autorizație de utilizare în urgență.