ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oferim traducerea unei postări mai vechi a autoarei Abir Ballan, co-fondator al asociației THiNK TWICE și care are un masterat în sănătate publică. Postarea detaliază ce conține documentul Pfizer publicat de FDA în urma unei cereri în baza Legii privind libertatea de informare. Articolul se referă la evenimentele adverse raportate într-o perioadă de doar 3 luni de la lansarea vaccinului:

Sunteți curioși să știți ce conține documentul Pfizer care a fost publicat de FDA în urma cererii în baza Legii privind libertatea de informare și cazul prezentat de către organizația Public Health and Medical Professionals for Transparency

De ce a fost nevoie de o hotărâre judecătorească pentru a face public acest document care detaliază evenimentele adverse raportate în urma lansării pe piață a vaccinurilor Covid?

De ce au fost ascunse aceste informații față de public?

Știați că FDA a cerut inițial 75 de ani ca termen în care să publice datele Pfizer pe care le-a revizuit în doar 108 zile pentru a-și acorda aprobarea deplină pentru varianta necomercializată a vaccinului Pfizer Covid-19 sub numele de Comirnaty? (Vaccinul Pfizer disponibil în prezent pe piață este încă sub autorizație de utilizare de urgență)

În acest video, dr. John Campbell – inițial, un puternic promotor al vaccinurilor Covid-19 când au fost lansate - analizează documentul Pfizer și menționează tipul și numărul de evenimente adverse care au fost raportate de oameni într-o perioadă de doar 3 luni de la lansarea vaccinului (de la 1.12.2020 până la 28.02.2021).

Să reținem că numărul total de doze de vaccin este redactat în document.


De ce nu a vrut Pfizer să calculăm procentul de evenimente adverse în funcție de numărul total de doze?

 
Câteva aspecte importante din documentul Pfizer:

Toate cifrele de mai jos au fost raportate după administrarea vaccinului Pfizer în perioada de raportare.

- 42.086 rapoarte de caz

- 158.893 de evenimente adverse raportate

- 1.223 de decese raportate

Evenimente raportate în mai mult de 2% din cazuri:

După cum se arată în Figura 1, clasele de organe și sisteme (SOC) în cazul cărora a avut loc cel mai mare număr (≥2%) de evenimente, în setul global de date, au fost: Tulburări generale și afecțiuni la locul de administrare (51.335 AE), Tulburări ale sistemului nervos (25.957), Tulburări musculo-scheletice și ale țesutului conjunctiv (17.283), Tulburări gastro-intestinale (14.096), Afecțiuni ale pielii și țesutului subcutanat (8.476), Afecțiuni respiratorii, toracice și mediastinale (8.848), Infecții și infestări (4.610), Leziuni, otrăviri și complicații de procedură (5,5,90) și Investigații (3.693).

Pentru anumite evenimente adverse de interes special, mergeți la pagina 16.  

Pentru o listă completă a evenimentelor adverse de interes special, mergeți la pagina 30. Lista are 9 pagini.

Concluzie interesantă a Pfizer:

p. 28:
Pfizer desfășoară detectarea frecventă și riguroasă a semnalului pe cazurile BNT162b2. Constatările acestor analize de detectare a semnalului sunt în concordanță cu profilul de siguranță cunoscut al vaccinului.

Datele nu dezvăluie nicio problemă nouă de siguranță sau riscuri care să necesite modificări ale etichetei și susțin un profil risc-beneficii favorabil al vaccinului BNT162b2.

Cele de mai sus arată că Pfizer a fost conștient de profilul de siguranță nefavorabil al produsului său atunci când a solicitat autorizația pentru utilizarea în caz de urgență și, mai târziu, când a solicitat aprobarea completă și, totuși, nu a avut nicio problemă să susțină că vaccinurile sunt „sigure”.

Ce încredere să mai avem în Big Pharma, în autoritățile de reglementare și în birocrațiile și politicienii care ne-au spus că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”?

Numărul total de decese raportate la VAERS în urma tuturor vaccinurilor combinate în ultimul deceniu (2011-2020) față de 2021 (când au fost lansate vaccinurile Covid-19):


Consultați acest document pentru consimțământ informat. Informați-vă înainte de a vă da acordul!

Pfizer a fost prins recunoscând: Bebeluși morți în timpul studiilor pentru vaccinul MRNA anti-Covid-19

Într-o emisiune recentă, postată de jurnalistul Andre Corbeil, se arată că, în documentul publicat de Pfizer „5.3.6 ANALIZA CUMULATĂ A RAPORTĂRILOR DE EVENIMENTE ADVERSE POST-AUTORIZARE ALE PF-07302048 (BNT162B2), [RAPORTĂRI] PRIMITE PANA LA 28-FEB-2021”, se menționează că au avut [în studiu] 270 de femei însărcinate, dar nu au putut lămuri ce s-a întâmplat cu 238 dintre aceste cazuri, iar restul sarcinilor s-au soldat cu un copil mort. Au avut un singur rezultat normal.

p. 12:
Cazuri de sarcină: 274 de cazuri - DINTRE CARE 4 (PATRU) MAME DIN ROMÂNIA - incluzând: • 270 de cazuri de mame și 4 cazuri de făt/bebeluși reprezentând 270 de sarcini unice (cele 4 cazuri de făt/bebeluș au fost legate de 3 cazuri de mame; 1 caz de mamă a implicat gemeni). • Rezultatele sarcinii pentru cele 270 de sarcini au fost raportate ca: avort spontan (23), rezultat în așteptare (5), naștere prematură cu deces neonatal, avort spontan cu deces intrauterin (2 fiecare), avort spontan cu deces neonatal și rezultat normal (1 fiecare). Nu a fost furnizat niciun rezultat pentru 238 de sarcini (rețineți că au fost raportate 2 rezultate diferite pentru fiecare geamăn și ambele au fost numărate).