ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Opinia publică din România a fost șocată să afle că, în tot anul 2020, în întreaga țară, au murit murit de COVID doar 227 de persoane.

În ciuda campaniei propagandistice a regimului Iohannis, menită să îngrozească populația, s-a dovedit că mai puțin de 1% din totalul deceselor raportate anul trecut (26.106) au avut COVID-19 drept cauză principală.

Restul de 25.875 de decese au avut COVID drept cauză secundară, ceea ce înseamnă că moartea a survenit din alte cauze.

Ceea ce înseamnă că bancul de pandemie, cu individul călcat de mașină și înregistrat ca mort de COVID pentru că avea un test pozitiv, nu era doar un banc.

Cine crede că această practică a fost o invenție românească se înșală grav.

Un audit realizat anul trecut în statul american Minnesota a descoperit că numărul deceselor de COVID fusese umflat cu 40%.

Iar zilele trecute, ca urmare a unei petiții civice, un tribunal din Lisabona a fost obligat să verifice rata mortalității de COVID din Portugalia, scrie AndreDias.net.

Potrivit documentului instanței, numărul deceselor de COVID-19 în Portugalia, din ianuarie 2020 până în aprilie 2021, a fost de numai 152, și nu de circa 17.000, așa cum a pretins guvernul de la Lisabona.

Toți „ceilalți” au murit din alte cauze, deși aveau un test PCR pozitiv.

„Suntem martorii unei fraude la dimensiuni fără precedent”, a scris Andre Dias.

„Datele sunt din Sistema de Informação dos Certificados de Óbito (Sistemul de Informații al Certificatelor de Deces - SICO), singurul sistem de acest fel din Portugalia. Referirea la 152 de certificate de deces emise «sub autoritatea Ministerului de Justiție» este falsă, dat fiind că toate certificatele de deces sunt emise sub autoritatea Ministerului de Justiție, deoarece aceasta este singura instituție care le emite.”

Și Dias adaugă:

„Ca răspuns la o solicitare a opiniei publice, a fost nevoie de o decizie a unei instanțe pentru ca ministerul, disperat să ascundă frauda, să răspundă.”

„Toți cei responsabili pentru manipularea informațiilor privind «cazuri» și «decese» ar trebui să fie judecați pentru infracțiuni penale, dacă a mai rămas vreo urmă de demnitate în privința statului de drept”, afirmă el.

Și Andre Dias conchide:

„Dacă aceste cifre sunt de același ordin și în alte state, și nu există nici un motiv că ar fi altfel, atunci pandemia este o înșelătorie de proporții fără precedent și s-au comis crime împotriva umanității la o scară uriașă.”