ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Joseph Mercola ne oferă o nouă analiză amplă și documentată despre modul îndoielnic cum s-a desfășurat monitorizarea siguranței în studiul clinic pentru vaccinul anti-Covid de la Pfizer, precum și despre ceea ce au dezvăluit datele de la companiile de asigurări și cele ieșite la iveală în urma autopsiilor asupra unor pacienți decedați după vaccinul Covid.

Prezentăm mai jos, în traducere, analiza Dr. Mercola:

Proteina ARNm Spike nu a fost singura componentă găsită la autopsiile persoanelor care au murit la scurt timp după ce au primit vaccinul. În combinație cu seturile de date de la companiile de asigurări care arată că creșterea numărului deceselor are o probabilitate de 1 din 390.632.286.180 de a se produce spontan, aceasta este o altă lovitură pentru Pfizer și echipa lor.

Dr. Kathryn Edwards, membru al consiliului de monitorizare a siguranței datelor (DSMB) privind vaccinul Pfizer, a fost anterior consilier plătit al Pfizer. DSMB-urile ar trebui să fie independente, dar nu sunt dacă membrii au avut relații anterioare cu compania.

În urma autopsiilor din Germania, s-a descoperit „inflamație foarte neobișnuită a țesuturilor” la persoanele care au murit la scurt timp după ce au primit vaccinul, iar investigatorii bănuiesc că inflamația observată a fost fatală. Ei au găsit, de asemenea, proteine Spike în țesuturile decedatului, dar nu și o altă parte-cheie din SARS-CoV-2. Acest lucru sugerează că virusul real nu a făcut parte din problemă; singura sursă posibilă a proteinei Spike a fost vaccinul.

Datele furnizate de compania germană de asigurări de sănătate BKK, care acoperă aproximativ 10,9 milioane de germani, arată că 2,05% dintre cei care au primit vaccinul anti-COVID-19 au solicitat îngrijiri medicale după ce l-au primit.

Cel mai mare set de date provenind de la asigurările de sănătate obligatorii din Germania, date de la 72 de milioane de germani, arată creșteri masive ale numărului deceselor subite și neașteptate după lansarea vaccinurilor COVID.

Pe 13 decembrie 2022, guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a solicitat Curții Supreme din Florida o anchetă de amploare la nivel de stat asupra crimelor și infracțiunilor comise împotriva locuitorilor, legate de vaccinurile COVID-19. De asemenea, a înființat un Comitet independent de integritate în domeniul sănătății publice pentru a analiza și evalua recomandările federale în materie de sănătate înainte ca acestea să fie implementate în Florida.

*

Contrar celor spuse de narațiunea oficială (și, prin urmare, de opinia publică influențată de narațiune), vaccinurile anti-COVID nu au siguranța demonstrată. În episodul 298 din The Highwire, jurnalistul Del Bigtree îl intervievează pe avocatul Aaron Siri cu privire la diferitele procese pe care firma sa le-a inițiat pentru a ataca ordinele care au impus vaccinarea obligatorie anti-COVID.

 
Siri descrie o depoziție recentă a dr. Kathryn Edwards, un vaccinolog de top la nivel mondial, care a făcut parte din Consiliul de monitorizare a siguranței datelor (DSMB) privind vaccinul Pfizer. Acest comitet format din cinci membri a supravegheat siguranța vaccinului Pfizer. Un DSMB trebuie să fie un grup independent de experți, a cărui responsabilitate este să monitorizeze siguranța pacienților și datele privind eficacitatea tratamentului în timp ce un studiu clinic este în desfășurare.

Consiliul de monitorizare a siguranței nu este atât de independent față de Pfizer

După cum a arătat Siri în depoziție, întrucât DSMB ar trebui să fie independent, este extrem de important ca toți membrii acelui consiliu să nu aibă potențiale conflicte de interese și să fie de fapt cu adevărat independenți față de compania de medicamente al cărei produs îl evaluează.

În cazul lui Edwards, aceasta a fost consilier plătit al Pfizer înainte de a fi angajată (de către Pfizer) pentru a face parte din DSMB pentru vaccinul lor anti-COVID. Potrivit lui Edwards, acest fapt este irelevant, întrucât acea relație anterioară nu a influențat munca pe care a efectuat-o în consiliu.

„Spun ceea ce cred pe baza expertizei mele”, i-a spus ea lui Siri. „Așadar, nu crezi că stimulentele financiare pot influența judecata oamenilor?”, a întrebat-o Siri. „Nu îmi influențează judecata, domnule”, a răspuns ea. „Atunci de ce să avem un DSMB independent? De ce Pfizer nu are câțiva dintre angajații săi în consiliu?”, a întrebat Siri.

„Pentru că suntem independenți. Suntem independenți față de Pfizer în această evaluare”, a răspuns aceasta. Dar cum poate un comitet consultativ independent să fie „independent” dacă membrii au avut relații anterioare cu compania?

O altă informație demnă de remarcat din acea depoziție a fost comentariul lui Edwards potrivit căruia ea a analizat „o mulțime de reacții și evenimente adverse” din studiul vaccinului COVID. Cu toate acestea, publicului i s-a spus încontinuu că nu există reacții rele. Așadar, ce fel de reacții a observat ea? Și, dacă au existat „multe reacții”, cum a ajuns DSMB la concluzia că nu există probleme de siguranță?

Desigur, știm măcar o parte din ceea ce a observat ea. Au fost publicate documente din studiul Pfizer[1] care arată cum compania a adunat nouă pagini cu „evenimente adverse de interes special” (a se vedea paginile 30 până la 38 [2]), incluzând 1.223 de evenimente cu rezultate fatale numai între 1 decembrie 2020 și 28 februarie 2021.

Un denunțător care a lucrat la studiul de fază 3 al Pfizer a prezentat, de asemenea, dovezi care arată că datele au fost falsificate, pacienților le-a fost revelată identitatea, iar urmărirea efectelor secundare raportate a rămas cu mult în urmă. De ce niciuna dintre aceste probleme nu a preocupat DSMB? Fiindcă nu a existat, de fapt, un DSMB independent?

Ce au dezvăluit datele autopsiei din Germania

Într-un articol pe Substack de la jumătatea lunii decembrie 2022, scriitorul anonim care poartă numele de „A Midwest Doctor” a analizat datele autopsiei germane, care demonstrează: [3]

- Prezența unei „inflamații tisulare foarte neobișnuite” la persoanele care au murit la scurt timp după ce au primit vaccinul. După cum a menționat autorul, „patologii nu observaseră acest fenomen înainte de vaccinurile COVID-19 și bănuiau că această inflamație este fatală”.

- Prezența proteinei Spike în țesuturile decedaților, în timp ce nici o altă parte-cheie a virusului SARS-CoV-2 nu a fost prezentă. Acest lucru sugerează că virusul real nu a cauzat problema; singura sursă posibilă a proteinei Spike a fost vaccinul.

Cel mai recent și „cel mai clar” studiu pe acest subiect, potrivit A Midwestern Doctor, a examinat 35 de persoane care au murit în decurs de 20 de zile de la primirea vaccinului COVID. După o autopsie amănunțită, s-a stabilit că 10 dintre cei decedați au murit din alte cauze decât vaccinul.

Din restul de 25, majoritatea au murit din cauze care, în general, au fost frecvent legate de vaccinare. Cinci au murit din cauza miocarditei, asociată cu vaccinul. În trei dintre aceste cinci cazuri, s-a stabilit că vaccinul COVID este cauza clară a miocarditei care a cauzat moartea acestora.

După cum a menționat A Midwestern Doctor, „Aceste rezultate sunt foarte importante pentru condamnarea vaccinurilor, dacă se poate dovedi, de asemenea, că un număr mare de decese neașteptate au loc după vaccinare”. După cum se dovedește, exact asta ne spun datele despre mortalitatea în exces.

Datele furnizorilor germani de asigurări arată o creștere a vizitelor la medic

Un medic citează și date de la furnizorul german de asigurări de sănătate BKK, care acoperă aproximativ 10,9 milioane de germani. Unul dintre membrii consiliului BKK, Andreas Shöfbeck, a descoperit tendințe îngrijorătoare în datele lor, pe care le-a trimis Institutului Paul Ehrlich, o agenție a Ministerului Federal german al Sănătății.

Cu toate acestea, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită în epoca cenzurii COVID, așa că Shöfbeck a fost demis din consiliu drept mulțumire pentru contribuția sa la sănătatea și siguranța publică. Setul de date de la BKK a arătat că 2,05% dintre cei care au primit vaccinul anti-COVID-19 au urmat îngrijiri medicale după ce au făcut vaccinul. Un doctor din Midwest continuă: 4

Acest semnal de siguranță a determinat … AfD [Alternativa pentru Germania, partid politic conservator] să depună echivalentul german al FOIA [solicitare în baza Legii privind libertatea de informare] pentru restul datelor de asigurare …

Recent, AfD a obținut datele AOK Sachsen-Anhalt, care, analizate, au demonstrat că multe dintre condițiile pe care le asociem cu leziunile cauzate de COVID-19 au crescut considerabil după ce a început campania de vaccinare… Condițiile care au crescut de cinci ori sau mai mult au fost:


AfD a transmis, de asemenea, o solicitare FOIA către KBV, asociația care reprezintă toți medicii care beneficiază de asigurare în Germania și, prin urmare, cel mai mare set de date de asigurare disponibil.

(Va urma)