ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primele vaccinuri anti-COVID au fost lansate în decembrie 2020 și nu a durat mult până când medici și oameni de știință au început să avertizeze cu privire la posibilele efecte dăunătoare asupra capacității reproductive, deoarece vaccinul poate reacționa încrucișat cu sincitina și genele de reproducere din spermă, ovule și placentă în moduri care ar putea afecta reproducerea, scrie Dr. Joseph Mercola într-o nouă analiză, preluată de Lifesitenews.com, din care redăm mai jos în traducere o variantă sintetizată, în două părți:

Potrivit unei investigații recente, 42% dintre femeile cu ciclu menstrual regulat au spus că au sângerat mai mult decât de obicei după vaccinare și au apărut hemoragii în cazul a 66% dintre femeile aflate în postmenopauză.
 
 
De asemenea, potrivit analizei medicului Mercola, numărul avorturilor spontane, al deceselor fetale și nașterilor de copii morți a crescut după lansarea vaccinurilor COVID.
 
În noiembrie 2021, în spitalul Lions Gate din North Vancouver, Columbia Britanică (BC), au fost 13 nașteri de copii morți într-un interval de 24 de ore, iar toate mamele primiseră vaccinul Covid. Un alt aspect care trezește îngrijorări este că multe țări raportează scăderi bruște ale ratei natalității. 

Printre medicii care au avertizat cu privire la posibilele efecte ale vaccinurilor asupra reproducerii a fost Janci Chunn Lindsay, Ph.D., consultant principal în toxicologie și biologie moleculară la Toxicology Support Services LLC, care, în aprilie 2021, a trimis un comentariu public către Comitetul consultativ pentru practicile de imunizare (ACIP) al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC), evidențiind potențialul ridicat de efecte adverse asupra fertilității. În mare parte, ea a prezis ceea ce observăm că se întâmplă acum, arată Dr. Mercola.

Lindsay a subliniat că există dovezi credibile că vaccinurile anti-COVID pot reacționa încrucișat cu sincitina și genele de reproducere din spermă, ovule și placentă în moduri care ar putea afecta capacitatea reproductivă. „Am putea steriliza o întreagă generație”, a avertizat ea.

Lindsay a mai subliniat că rapoartele despre tulburări menstruale semnificative și hemoragii vaginale la femeile care primiseră vaccinurile până atunci se ridicau deja la un număr de mii și că acesta este un indiciu legat de siguranță care nu trebuie ignorat.

4 din 10 femei infectate cu COVID raportează tulburări menstruale

După cum s-a dovedit, rapoartele de la început despre neregulile menstruale nu au fost o întâmplare. Investigații mai recente au confirmat că, într-adevăr, multe femei se confruntă cu tulburări menstruale după vaccin. După cum a relatat NBC News la mijlocul lunii iulie 2022:
 
 
„O analiză publicată vineri în revista Science Advances a constatat că 42% dintre persoanele cu cicluri menstruale regulate au spus că au sângerat mai mult decât de obicei după vaccinare.” De asemenea, și în cazul femeilor la postmenopauză (66%) sau care foloseau anumite contraceptive pe termen lung (71%) „studiul sugerează că multe au suferit infecții sau sângerări neașteptate după vaccinurile COVID.”

Durata ciclului menstrual este, de asemenea, afectată

O cercetare publicată pe 1 aprilie 2022 în revista Obstetrics and Gynecology a constatat o asociere între vaccinurile anti-COVID și modificările duratei ciclului menstrual. Modificarea a fost mică – cu aproximativ o zi mai scurtă decât înainte de injectarea cu a doua doză – și nu a fost considerată un mare motiv de îngrijorare. Totuși, în opinia mea, schimbarea indică faptul că ceva se întâmplă. Întrebarea este ce anume se întâmplă?

Infecția poate suprima funcția ovariană

Dr. Natalie Crawford, specialist în fertilitate, a sugerat că tulburările menstruale observate la pacientele cu COVID-19 pot avea legătură cu un răspuns al imunității celulare și, întrucât vaccinul COVID instruiește corpul să producă proteina Spike a SARS-CoV-2, la care sistemul imunitar răspunde apoi, efectele vaccinului pot fi similare infecției naturale. Într-un editorial în British Medical Journal din 2021, Victoria Male, lector în imunologie reproductivă, citată și de Science mai sus, a prezentat o viziune similară:

„S-au raportat modificări menstruale după vaccinurile anti-COVID-19 atât pe bază de ARNm, cât și de adenovirus, ceea sugerează că, dacă există o conexiune, este posibil să fie mai degrabă vorba de rezultatul răspunsului imun la vaccinare decât de o componentă specifică a vaccinului. Vaccinarea împotriva papilomavirusului uman (HPV) a fost, de asemenea, asociată cu modificări menstruale.”

Până la urmă, se pare că avem de-a face cu un virus creat de om și, în plus, mARN-ul din vaccin care programează producția de proteine Spike este modificat genetic. Poate de aceea, în comparație cu procentul de femei care se confruntă cu tulburări în urma infecției naturale, un procent mai mare de femei raportează tulburări menstruale în urma vaccinului COVID.

Creștere vertiginoasă a numărului de avorturi spontane, decese fetale și de copii născuți morți

Tulburările menstruale nu constituie singurul semnal de alarmă privind siguranță. Avorturile spontane, decesele fetale și nașterile morți au crescut, de asemenea, după introducerea pe piață a vaccinurilor anti-COVID. În noiembrie 2021, în spitalul Lions Gate din North Vancouver, Columbia Britanică (BC), s-au născut 13 bebeluși morți, o cifră uimitoare, într-un interval de 24 de ore, iar toate mamele primiseră deja vaccinul anti-COVID.

Într-o lună obișnuită, poate avea loc nașterea unui copil născut mort la spital, ceea ce înseamnă că numărul de 13 nașteri de copii morți în 24 de ore este extrem de neobișnuit. Scoția a înregistrat, de asemenea, o creștere neobișnuită a ratelor mortalității infantile. Astfel, în luna septembrie 2021, au murit cel puțin 21 de bebeluși sub 4 săptămâni – însemnând o rată de 4,9 la 1.000 de nașteri. Din punct de vedere istoric, rata medie de deces în rândul nou-născuților în Scoția este de aproximativ 2 la 1.000 de nașteri.

Oficialii din domeniul sănătății spun cu hotărâre că femeile însărcinate trebuie să primească vaccinul anti-COVID-19, dar datele nu arată deloc că acest lucru ar fi sigur, dimpotrivă. Un studiu sponsorizat de CDC, publicat în New England Journal of Medicine (NEJM), care a fost utilizat pe scară largă pentru a susține recomandarea în SUA ca femeile însărcinate să se injecteze, a fost corectat în octombrie 2021, varianta corectată menționând

„În notele de subsol ale tabelului, următorul conținut ar fi trebuit atașat:
Nu era disponibil niciun numitor pentru a calcula o estimare a riscului de avorturi spontane, deoarece, la momentul prezentului raport, urmărirea pe parcursul a 20 de săptămâni nu era încă disponibilă pentru 905 dintre cele 1224 de participante vaccinate cu 30 de zile înainte de prima zi a ultimei menstruații sau în primul trimestru. În plus, orice estimare a riscului ar trebui să țină cont de riscul de avort spontan specific săptămânii gestaționale.”

Afectarea fertilității masculine

De asemenea, alte cercetări recente au descoperit că vaccinul anti-COVID Pfizer afectează concentrația și motilitatea materialului seminal  la bărbați timp de aproximativ trei luni.
 
Ca și în cazul problemelor menstruale la femei, autorii pun aceste efecte adverse la bărbați pe seama „răspunsului imun sistemic” la vaccinul COVID. Cu toate acestea, deși susțin că capacitatea de reproducere a bărbaților se va recupera în aproximativ trei luni, aceasta ar putea fi totuși o problemă enormă.

Să ne amintim că injectările ARNm sunt recomandate la intervale de trei luni în cazul seriei inițiale, iar rapelurile sunt acum recomandate la intervale diferite după aceea. Dacă distrugi materialul seminal al unui bărbat timp de trei luni de fiecare dată când acesta primește un vaccin COVID-19, atunci se va reduce semnificativ probabilitatea ca acesta să aibă un copil pentru o bună parte a unui an.

În următoarea parte prezentăm datele din analiza Dr. Joseph Mercola despre scăderi bruște ale ratei natalității în mai multe țări, printre care Germania, Regatul Unit, Taiwan, Ungaria și Suedia.