ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un podcast, Dr. Mike Yeadon, fost vicepreședinte Pfizer pe linia de cercetare, se referă la un studiu al omului de știință Denis Rancourt, care ajunge la concluzia că „nu a existat o pandemie virală cauzată de un nou agent patogen” și că decesele în exces constatate „mă tem că au fost malpraxis medical în cel mai bun caz și crimă în cel mai rău caz”.

„Nu cred că a existat o cauză nouă de îmbolnăvire și decese în afară de răspunsurile guvernelor noastre la falsa pandemie. Știu că sună șocant, neobișnuit,... sună ca o teorie a conspirației. Însă oamenii pot căuta un podcast foarte popular intitulat Denis Rancourt în dialog cu Jerm Warfare
 
 
Au mințit cu privire la amploarea urgenței de sănătate publică”, a spus cunoscutul om de știință Dr. Mike Yeadon, fostul cercetător șef la Pfizer, într-o discuție video recentă.  

Denis Rancourt este un om de știință și teoretician social. Jurnalistul Jerm Warfare l-a avut invitat într-un podcast ajuns viral, în care vorbește despre concluziile studiului său masiv de 170 de pagini (care poate fi consultat integral AICI). El a ajuns la concluzia că, în Statele Unite, nu există dovezi ale unei pandemii. Împreună cu alți doi oameni de știință, el a studiat mortalitatea din toate cauzele, acestea fiind cele mai fiabile date deoarece, după cum a arată Rancourt, decesele sunt decese, indiferent de cauză. El explică modul în care blocajele (și alte intervenții guvernamentale) sunt cauza deceselor în exces, vorbind și despre pericolele „vaccinurilor”.

O altă temă abordată de Rancourt este despre miturile schimbărilor climatice. Într-o altă conversație, Denis arată de ce mai mult CO2 este un lucru bun, de ce paiele de plastic nu sunt o problemă, evidențiază înșelătoriile propagandei despre energia verde și ale industriei schimbărilor climatice.

Oferim un fragment din rezumatul și concluziile studiului lui Rancourt:

Investigăm de ce SUA, spre deosebire de Canada și țările din Europa de Vest, are o mortalitate susținută extrem de mare în „era COVID”, din martie 2020 până în prezent (octombrie 2021). Mortalitatea din orice cauză în timp constituie setul cel mai fiabil de date pentru detectarea evenimentelor catastrofale reale care cauzează moartea și pentru măsurarea impactului la nivel de populație al oricărei creșteri a deceselor din orice cauză. 

Caracteristicile legate de mortalitatea din toate cauzele în SUA în funcție de interval de timp (săptămână, an), grupe de vârstă, sex și stat sunt contrare caracteristicilor pandemice determinate de un nou virus cauzând o boală respiratorie pentru care nu există imunitate naturală anterioară dezvoltată în populație. Structura sa sezonieră (maxime în perioada de vară), distribuția pe grupe de vârstă (locuitori tineri) și eterogenitatea mare la nivel de stat sunt fără precedent și sunt opuse comportamentului bolilor respiratorii virale, pandemice sau nu. 

Concluzionăm că nu a avut loc o pandemie. Deducem că stresul psihologic cronic persistent indus de transformările societale și economice de lungă durată impuse de guvern în timpul erei COVID a convertit factorii de risc existenți sociali (sărăcia), legați de sănătatea publică (obezitatea) și clima caldă în agenți cauzatori de moarte, în mare măsură acționând împreună, cu consecințe devastatoare la nivel de populație asupra grupurilor mari de locuitori vulnerabili și dezavantajați din SUA, [ducând la o mortalitate] cu mult peste mortalitatea preexistentă COVID-19 în aceste grupuri. 

De asemenea, descoperim o epidemie de proporții de pneumonie în epoca COVID în SUA, care nu este menționată în mass-media sau în mod semnificativ în literatura științifică, [epidemie] care nu a fost abordată în mod adecvat. Multe decese atribuite COVID-19 pot fi decese diagnosticate greșit din cauza pneumoniei bacteriene. Campania masivă de vaccinare (380 de milioane de doze administrate, 178 de milioane de indivizi complet vaccinați, în principal în ianuarie-august 2021 și, respectiv, martie-august 2021) nu a avut un efect de atenuare detectabil și se poate să fi contribui la vulnerabilizarea și mai mare a populației mai tinere (35-64 de ani, mortalitatea din vara 2021).

Rezumat

Am studiat mortalitatea din toate cauzele (ACM) pe intervale de timp (săptămână, an) 2013-2021 pentru SUA, defalcată pe state, sau pe grupe de vârstă, în raport cu mai multe variabile socio-geo-economice și climatice (sărăcia, obezitatea, temperatura, densitatea populației, regiunea geografică și valurile de căldură pe timpul verii). (...)

Mortalitatea anuală în SUA în perioada 2020-2021 este egală cu (2020) și mai mare decât (2021) mortalitatea anuală care a avut loc în populația sa internă imediat după cel de-al Doilea Război Mondial. 
(...)
Variații epidemiologice normale apar în perioada pre-COVID, cum s-a observat timp de mai bine de un secol, în toate jurisdicțiile emisferei nordice la latitudine medie unde există date fiabile; pe de altă parte, există o eterogenitate la nivel jurisdicțional și geografic-regional fără precedent privind ACM pe intervale de timp în era COVID, ceea ce este contrar comportamentului pandemic teoretic determinat de un nou virus pentru care nu există o imunitate naturală anterioară în populație.
(...)
Un exces similar de decese a avut loc în vara anului 2021, fiind, de asemenea, puternic corelat cu sărăcia, obezitatea și climatul regional. În plus, am arătat că aceste mortalități în perioada de vară din 2020 și 2021 și mortalitatea masivă din toamna-iarna 2020-2021, spre deosebire de decesele cauzate de boli respiratorii virale, apar la persoanele mai tinere, pe categorii de vârstă mai largi. 

De asemenea, am constatat, de exemplu, că debutul erei COVID este asociat cu o creștere a deceselor în categoria de vârstă 15-34 de ani la un nou platou în ACM/w (aproximativ 400 de decese suplimentare pe săptămână), nivel care nu revine la normal în perioada studiată. 

Comportamentul mortalității din orice cauză în era COVID este incompatibil cu caracteristicile unei pandemii cauzate de un nou virus pentru care nu a fost dezvoltată o imunitate naturală anterioară în populație. 

Am concluzionat că decesele din epoca COVID sunt de două tipuri: 

- Un vârf accentuat (al ACM/w) care apare imediat după declararea de către OMS a unei pandemii, (vârf) aparent cauzat de noile răspunsuri medicale și guvernamentale agresive care au fost aplicate în anumite jurisdicții de stat, împotriva populațiilor în vârstă bolnave (34 de state nu prezintă în mod semnificativ această caracteristică). 

- Vara-2020, toamna-iarna-2020-2021 și vara-2021 - vârfuri și excese (de ACM/w), care se corelează cu sărăcia, obezitatea și climatul regional, probabil cauzate de stresul psihologic cronic provocat de guvern și de răspunsurile medicale, care au perturbat în mod brutal viețile și societatea și au afectat grupuri largi de vârstă, de la 15 ani în sus.