ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sistemul imunitar uman este proiectat să recunoască invadatorii străini (microbi și alte substanțe), să atace, să omoare și apoi să îndepărteze resturile. Din acest motiv, trebuie să fim siguri că organismul nostru recunoaște propriile noastre celule ca fiind „protejate”, iar pe cele străine ca fiind ținte. 

Pentru prima dată, vaccinurile anti-COVID-19 ARNm (Pfizer, Moderna) și pe bază de ADN adenoviral (Janssen) instalează codul genetic pentru ca organismul nostru să producă o proteină străină mortală cu speranța că sistemul nostru imunitar nu numai că va răspunde și ne va proteja, dar va și forma o imunitate salvatoare împotriva SARS-CoV-2.

Am ajuns să aflăm că acesta a fost cel mai greșit calcul din toate timpurile privind dezvoltarea medicamentelor. Producerea unei proteine străine în corpul uman s-a dovedit a fi un dezastru, așa cum arată Dr. Polykretis și colab. într-un studiu recent, semnalat de Dr. Peter A. McCullough, care oferă detalii într-un articol pe Epoch Times:  

Iată câteva argumente:

1. Fiecare celulă care absoarbe vaccinul exprimă proteina la suprafața celulei inițiind atacul autoimun.
2. Distribuția tisulară pare a fi răspândită, implicând organe în care acest atac ar putea fi letal (inima, creierul, măduva osoasă etc.).
3. Atât materialul genetic, cât și proteina Spike rămân pe o perioadă lungă de timp (de la luni până la ani), ceea ce este suficient de mult pentru a provoca un sindrom autoimun care poate fi permanent.

Polykretis explică:

„Dovezile histologice solide din biopsii și autopsii au demonstrat că proteina Spike derivată din vaccin a fost sintetizată în țesuturi diferențiate terminal (Baumeier și colab., 2022; Schwab și colab., 2022; Mörz, 2022). Baumeier și colab. au detectat proteina Spike derivată din vaccin pe cardiomiocitele de la nouă din 15 pacienți cu suspiciune clinică de miocardită (care au fost testați negativ pentru SARS-CoV-2), ceea ce demonstrează că proteina virală a fost sintetizată în țesutul inimii, sugerând un răspuns autoimun ca o consecință a vaccinării (Baumeier et al., 2022). Schwab și colab. descriu constatările histopatologice din autopsiile standardizate efectuate pe 25 de persoane care au murit subit și în decurs de 20 de zile de la vaccinare (niciuna dintre persoanele decedate nu a avut infecție SARS-CoV-2 înainte de vaccinare) (Schwab și colab., 2022)”.

„Ambele studii menționate mai sus susțin ideea că inflamația miocardică indusă de vaccin a fost o consecință a unei infiltrații limfocitare T excesive, predominant [infiltrații de] celule T CD4+, care sunt principalii factori care au cauzat leziunea miocardică autoimunologică. Mörz a descris expresia proteinei Spike derivate din vaccin în creierul și inima unui pacient care a dezvoltat encefalită necrozantă multifocală după vaccinarea cu BNT162b2 (Mörz, 2022). De asemenea, imunohistochimia a dezvăluit expresia proteinei Spike codificate de vaccin în keratinocitele veziculoase și în celulele endoteliale din derm (Yamamoto et al., 2022).”

În ciuda faptului că au o cale lungă a dezvoltării condusă de Agenția de Proiecte Avansate de Cercetare în domeniul Apărării Militare din SUA [DARPA] în Programul ADEPT P3 [Platforma de Prevenire a Pandemiilor] anunțat în 2012, vaccinurile genetice nu au fost luate în considerare de către contractori fără a avea în vedere ramificațiile biologice ale autoimunității.

Ceea ce este mai rău este că aceste vaccinuri au fost introduse în grabă în dezvoltarea clinică umană prin Operațiunea Warp Speed și au fost distribuite pe scară foarte largă, 92% din populația SUA fiind injectată cel puțin o dată, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Drept urmare, avem aproape întreaga populație din SUA expusă riscului de boală autoimună sau cu o anumită manifestare subclinică a autoimunității.


În acest moment, vaccinurile COVID-19 trebuie urgent eliminate din uzul uman. Comunitatea medicală trebuie să depună un efort uriaș de cercetare cu privire la fiziopatologia leziunilor provocate de vaccin, cu o concentrare specială pe autoimunitate.

Referințe: