ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Peter A. McCullough face referire la un sondaj realizat de Rasmussen Reports, care constată că 28% dintre americani cunosc personal despre un deces cauzat de vaccinurile anti-COVID-19.


Un sondaj Rasmussen Reports în care au fost implicați 1.000 de adulți americani a fost efectuat în perioada 28-30 decembrie 2022. Marja de eroare de eșantionare este de +/- 3 puncte procentuale cu un nivel de încredere de 95%. Lucrările pe teren pentru toate sondajele Rasmussen Reports sunt efectuate de Pulse Opinion Research, LLC și sunt considerate valide și reprezentative pentru opiniile americanilor.

În conformitate cu un sondaj Zogby anterior, Rasmussen a constatat că 71% spun că au primit un vaccin împotriva COVID-19, în timp ce 26% nu au primit. Îngrijorările cu privire la siguranța vaccinurilor sunt mult mai mari în rândul celor nevaccinați. Cu toate acestea, cei vaccinați par să se trezească cu privire la nocivitatea vaccinurilor.

În rândul celor vaccinați, dintre care mulți au impus vaccinul împotriva COVID-19 asupra membrilor familiei sau la locul de muncă, acum 38% consideră că este cel puțin oarecum probabilă legătura dintre decesele inexplicabile și aceste vaccinuri. În timp ce dintre cei care au refuzat înțelept vaccinurile, 77% dintre adulți cred că este cel puțin oarecum probabil ca efectele secundare ale vaccinurilor anti-COVID-19 să fi cauzat un număr semnificativ de decese inexplicabile.

În timp ce 45% dintre cei nevaccinați cred că cineva pe care îl cunosc personal ar fi murit din cauza efectelor secundare ale vaccinului, doar 22% dintre adulții vaccinați cunosc despre un deces în urma vaccinării, ceea ce înseamnă o medie izbitoare de 28%!

Cu astfel de rezultate ale sondajului, nu este surprinzător faptul că rata primirii rapelurilor este foarte scăzută, în special a [vaccinului] ARNm bivalent, care a eșuat în studiile pe animale și în cazul căruia au fost omise studiile pe oameni. Pentru mine, aspectul remarcabil ce reiese din acest sondaj este eșecul campaniei extinse de cenzură în mass-media și rețelele de socializare care a avut scopul de a ascunde efectele secundare și decesele din cauza vaccinării împotriva COVID-19. Informația transmisă prin viu grai a fost prea puternică pentru angajații FBI, HHS, CDC și cei care s-au ocupat cu cenzura pe rețelele sociale. 

În ciuda miliardelor de dolari cheltuite de Casa Albă și serviciul HHS „COVID-19 Community Core” pentru promovarea vaccinării anti-COVID-19 prin intermediul asociațiilor de medici, mass-mediei, Hollywood-ului, bisericilor, sporturilor profesioniste și grupurilor comunitare, nimic nu este mai puternic decât a pierde pe cineva dintr-un cerc familial/social apropiat, decedat din cauza unei afecțiuni care are legătură bine stabilită cu vaccinul (anafilaxie, miocardită, cheag de sânge, tulburare inflamatorie multisistem, hemoragie intracraniană, VITT [trombocitopenie trombotică imună indusă de vaccin], progresia bolii cardiace aterosclerotice).

Rezultatele sunt în concordanță cu un sondaj al Universității de Stat din Michigan, realizat de Dr. Mark Skidmore în urmă cu un an, care a constatat că 22% dintre respondenți cunoșteau pe cineva cu o problemă gravă de sănătate după vaccinarea anti-COVID-19.

Până unde merge complexul biofarmaceutic de aici? Campania „Un ac în fiecare braț” nu va învinge opoziția puternică, teama de vătămări sau de moarte. Este timpul să înlăturăm toate vaccinurile anti-COVID-19 de pe piață și să începem investigațiile serioase cu privire la această catastrofă.