ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oamenii vătămați de vaccinurile COVID-19 s-ar putea să nu-și dea seama de acest lucru, dar ideea că leziunile și decesele post-vaccinare sunt doar „triste coincidențe” și sunt departe de a fi legate în special de aceste vaccinuri, este un truc la fel de vechi ca și vaccinurile, scriu cei de la Children's Health Defense, într-o analiză pe care o preluăm integral, în traducere, pentru cititorii ActiveNews:

Așa-zișii „verificatori de fapte” trebuie să facă eforturi duble pentru a găsi argumente prin care să nege realitatea incontestabilă că vaccinurile anti-COVID-19 provoacă leziuni și decese pe scară masivă.

Promotorii vaccinurilor au ridicat pe noi culmi absurde tacticile de mușamalizare, de exemplu, spunând că explozia de atacuri de cord fatale și de decese peste noapte la sportivi și tineri are legătură cu o afecțiune accidentală denumită fie „sindromul morții subite la adulți” sau „sindrom de moarte subită aritmică” (SADS).

Oamenii vătămați de vaccinurile COVID-19 s-ar putea să nu-și dea seama de acest lucru, dar ideea că leziunile și decesele post-vaccinare sunt doar „triste coincidențe” și că sunt departe de a fi efectele cu totul neobișnuite ale acestor vaccinuri, este un truc la fel de vechi ca și vaccinurile.

Susținută prin combinații semantice și statistice bine ticluite, principala strategie a oficialilor din domeniul sănătății publice este de a face afirmații nefundamentate despre „siguranța” vaccinurilor, declarându-se, în același timp, surprinși de afecțiunile care apar în urma lansării pe piață a unui anumit vaccin.

S-a schimbat ceva din 1899 până în 2022?

Într-o carte uimitor de clară și profetică, „Eroarea vaccinării”, publicată în 1899, dr. Alexander Wilder atrăgea atenția cu privire la faptul că tot mai mulți „gânditori și observatori mai în profunzime” sunt „tot mai convinși” de faptul că vaccinarea nu numai că este „complet inutilă ca măsură preventivă”, dar este, „de fapt, și un mijloc de diseminare din nou a bolii acolo unde este efectuată”.

Wilder a observat că „de câte ori o persoană sau un grup de persoane care administrează vaccinuri încep o cruciadă a vaccinării, urmează, la scară foarte generală, un număr de decese cauzate de ... boli care au fost declanșate de operațiune”.

De asemenea, Wilder a dezvăluit și despre eliminarea și mușamalizarea informațiilor despre evenimentele adverse legate de vaccin și decese, menționând îndemnul unui coleg medic adresat „fraților săi profesioniști să nu se grăbească să publice [date despre] cazuri fatale de variolă după vaccinare” și evidențiind și alte tertipuri, care sună foarte familiare astăzi:

„Ocazional... se publică [informații despre] un deces în urma vaccinării și imediat se depun eforturi considerabile să se creeze impresia că [decesul] a survenit dintr-o altă cauză. De prea multe ori, statisticile despre variolă, care pretind că fac distincția între persoanele vaccinate și cele nevaccinate, nu prea sunt demne de încredere. Multe persoane care au fost vaccinate sunt raportate în mod fals ca fiind nevaccinate. Chiar și atunci când apar decese ca urmare a vaccinării, adevărul este ascuns, iar cazul este prezentat ca fiind [îmbolnăvire de] scarlatină, rujeolă, erizipel [infecție bacteriană a pielii] sau o boală «ascunsă», pentru a împiedica o investigație mai atentă.”

Wilder considera evidentă intenționalitatea mușamalizării, adăugând: „Noi argumente [care pun sub semnul întrebării siguranța vaccinurilor] sunt întâmpinate de o tăcere indiferentă și de eforturi aparent concertate de a exclude cu atenție orice discutare a problemei din reviste medicale și publice și de a-i denunța pe toți cei care vin cu obiecții”.

O strategie similară a fost evidentă în timpul recentei întruniri pe tema Novavax a Comitetului consultativ privind practicile de imunizare al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

Într-un rezumat realizat de medicul internist dr. Meryl Nass - membru al comitetului consultativ științific al Children’s Health Defense – Nass menționează falsificarea de către CDC a datelor legate de COVID-19 pentru a ascunde ratele mult mai mari de spitalizare și deces în rândul celor vaccinați împotriva COVID-19 comparativ cu cei nevaccinați.

Un fapt convenabil pentru CDC, a observat Nass, este că singurele tabele care nu sunt „aduse la zi” sunt cele care prezintă statutul de vaccinare în raport cu rezultatul.

Totuși, în ciuda încercării de mușamalizare a CDC, a subliniat Nass, agenția nu a reușit să ascundă rata mai mare de miocardite la bărbații vaccinați cu serurile ARNm, survenite în decurs de o săptămână de la a doua doză – o rată de 75,9 ori mai mare la tinerii între 16 și 17 ani și de 38,9 ori mai mare la tinerii între 18 și 24 de ani.

În următoarea parte: poliomielita paralitică (despre copiii din India care au dezvoltat paralizie acuta flască după vaccinare) și alte diagnostice menite să ascundă vaccinarea drept cauză a diferite boli și a deceselor.
 
(Va urma)