ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anthony Fauci a declarat că nu poate opri finanțarea federală destinată cercetărilor științifice din China, deși comunitatea de informații americană a desemnat Beijingul drept principalul adversar al Statelor Unite.

Doctorul Fauci, care este directorul Institutului Național pentru Boli Alergice și Infecțioase (NIAID) a făcut aceste afirmații pe 16 iunie, în cadrul unei audieri virtuale în fața Comisiei pentru Sănătate din Senatul SUA, informează The Epoch News.

Fauci a avut un schimb de replici cu senatorul Republican Roger Mashall.

Acesta din urmă l-a întrebat pe cel care a fost mentorul Dictaturii COVID în Statele Unite:

„Institutul Național de Sănătate (din care face parte NIAID – n.r.) finanțează cercetarea din China, cel puțin 8 milioane de dolari din 2020. În evaluarea națională a amenințărilor pentru 2022 a Comunității de Informații, Partidul Comunist Chinez este prezentat ca una din principalele amenințări la adresa Statelor Unite, alături de Rusia, Iran, Siria și Coreea de Nord. Din câte știu, doar China primește dolari americani pentru cercetare. Când veți înceta, în calitate de director NIAID, finanțarea cercetării din China?”

Într-adevăr, scrie Epoch Times, din 2020, deci după apariția COVID și a bănuielii că virusul a (fost) scăpat din laboratorul din Wuhan, finanțat cu bani americani, Institutul Național de Sănătate din SUA a acordat în continuare subvenții de 8,3 milioane de dolari Centrului chinez pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.

În această sumă nu intră și banii sifonați către instituția chineză de Fauci prin diverse companii americane intermediare, cum ar fi EcoHealthAlliance, care a încheiat un parteneriat cu Laboratorul din Wuhan pentru cercetări de tip „gain of functions” (mărirea agresivității, transmisibilității și periculozității unor viruși).

La întrebarea senatorului Marshall, Fauci a răspuns că agențiile federale americane au dezvoltat „proiecte de cercetare foarte rodnice cu colegii noștri chinezi, care au dus la unele progrese majore în cercetarea biomedicală”.

Și Fauci a conchis:

„Prin urmare, nu cred că vă pot spune că vom opri finanțarea Chinei.”

O serie de dezvăluiri explozive au dovedit că Anthony Fauci a ascuns deliberat că virusul SARS-CoV-2, care provoacă maladia COVID-19, a (fost) scăpat din Laboratorul din Wuhan.