ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La mai puțin de o săptămână după ce Ministerul German al Sănătății a recunoscut că 1 din 5.000 de vaccinuri anti-Covid duc la reacții adverse grave, Federația Germană a Spitalelor a cerut înlăturarea obligativității vaccinării pentru personalul medical. „Nu este înțelept să se continue.”

Până acum, Federația Germană a Spitalelor (DKG) a susținut vaccinarea obligatorie a personalului medical și din asistența medicală. Totuși, potrivit unui comunicat oficial de presă, asociația, care ține de Ministerul Sănătății, își schimbă acum poziția, spunând că vaccinările nu ajută împotriva variantei omikron.

„Potrivit constatărilor actuale, nu este rațional și folositor să se continue”, a declarat vicepreședintele Consiliului de Administrație Henriette Neumeyer pentru Redaktionsnetzwerk Deutschland.

„La momentul variantei Delta, obligația vaccinării lucrătorilor din domeniul sănătății părea să aibă un efect protector major, inclusiv pentru grupurile vulnerabile din spitale”, a spus Neumeyer, susținând poziția anterioară a DKG. Însă a adăugat că „în cazul variantei Omikron, [vaccinarea] a devenit inutilă”, potrivit rairfoundation.com

Vaccinarea obligatorie

Guvernul german a aprobat vaccinarea obligatorie a personalului medical în decembrie anul trecut. Angajații din instituțiile care găzduiesc persoane vulnerabile, cum sunt casele de bătrâni și clinicile, trebuiau să demonstreze, de la jumătatea lunii martie 2022, că sunt vaccinați sau recuperați. Potrivit legii, acest regulament se aplică doar până la sfârșitul anului și ar fi anulat dacă legea privind protecția împotriva infecțiilor nu se modifică din nou.

Injectarea poate duce la reacții adverse grave

Ministerul german al Sănătății a recunoscut oficial, pe 20 iulie, că 1 din 5.000 de injectări administrate provoacă „reacții adverse grave”, fie spitalizare, invaliditate permanentă sau deces. O persoană care primește patru doze are o probabilitate de 1:1250 să cunoască aceste rezultate devastatoare.

Ministerul german al Sănătății: O persoană din 5000 suferă de un efect secundar grav după vaccinarea anti-COVID-19:


Astfel, autoritățile au recunoscut oficial pentru prima dată că există o problemă gravă privind siguranța injecțiilor experimentale împotriva COVID, care au fost administrate de miliarde de ori în întreaga lume.

Potrivit cifrelor oficiale, zeci de mii de persoane au fost deja spitalizate, au rămas invalide sau au decedat doar în Germania până acum. Reacțiile adverse „ușoare” pentru care oamenii au trebuit să consulte un medic, cum sunt tulburările menstruale, problemele cardiace sau convulsiile, nu sunt incluse în cifre. În plus, cifrele includ doar cazurile raportate de medici.

Datele au inclus 5862 de raportări de reacții adverse suspectate la copii și adolescenți. Dintre raportări, 186 de reacții adverse suspectate au apărut la copii sub 5 ani, iar 124, la copii între 15 luni și patru ani.

Au fost raportate 61 de reacții adverse suspectate la sugari ale căror mame au fost vaccinate în timpul alăptării.

Politicile de vaccinare sunt amenințate la nivel mondial

Recunoașterea din partea Ministerului german al Sănătății deschide calea proceselor din partea victimelor vaccinurilor împotriva autorităților, care au susținut întotdeauna, în mod înșelător, că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”. De asemenea, pune o mare frână campaniilor de vaccinare actuale și viitoare din întreaga lume. În plus, decizia ar putea avea consecințe juridice de amploare pentru guvernele care doresc acum să impună obligativitatea vaccinării.

Nu există absolut niciun temei științific pentru vaccinarea copiilor sănătoși cu injecții experimentale. Tinerii sub 20 de ani au o șansă statistică de 99,9987% de a supraviețui unei infecții cu Covid. Este și mai puțin probabil ca copiii sănătoși să moară din cauza Covid.

A avut un efect recunoașterea din partea Ministerul german al Sănătății?

Federația Germană a Spitalelor nu a spus nimic despre recunoașterea din partea Ministerului german al Sănătății, în declarația sa, cu privire la nocivitatea vaccinurilor Covid. Cu toate acestea, este semnificativ faptul că Federația Germană a Spitalelor și-a schimbat poziția cu privire la obligativitatea vaccinării pentru angajații din domeniul sănătății la mai puțin de o săptămână după declarația Ministerului Sănătății.