ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Peter A. McCullough postează pe blogul său un articol în care se referă la un studiu recent despre fenomenul „shedding” (excreție), prin care cei vaccinați anti-Covid ar putea transmite ARNm și proteina Spike către cei nevaccinați, prin contact apropiat. Printre primii medici care au atras atenția cu privire la acest fenomen a fost și doctorița de origine română Ana-Maria Mihalcea, care locuiește în America.

Postarea și comentariul dr. Peter A. McCullough:

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care mi le adresează cei nevaccinați are legătură cu îngrijorările lor legate de „excreție”.

Întrucât vaccinurile ARNm au fost dezvoltate din 2011 de către Departamentul Apărării din SUA DARPA (Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării din SUA), ne-am fi așteptat ca toate testele preclinice necesare să fi fost finalizate înainte ca Operațiunea Warp Speed (Viteza luminii) să fie anunțată. În 2015, FDA a publicat ghidul cu privire la studiile despre excreția în cazul produselor genetice, bazate pe terapii genetice, care sunt definite ca fiind „produsele care își exercită efectele prin transcripția și/sau traducerea materialului genetic transferat și/sau prin integrare în genomul gazdei și care sunt administrate sub formă de acizi nucleici, virusuri sau microorganisme modificate genetic”.[i]

Această afirmație arată că vaccinurile ARNm sunt într-adevăr produse de terapie genetică și ar fi trebuit să fie supuse, cu mult timp în urmă, acestor studii cu privire la excreție de către cercetătorii finanțați de DARPA.[ii] Din păcate, acești pași atenți în dezvoltare au fost omiși de la început din programul de dezvoltare în stil militar a acestor vaccinuri și acum publicul se confruntă cu problema excreției acidului nucleic și a proteinei Spike ca o potențială îngrijorare în rândul celor care au făcut eforturi să rămână sănătoși și liberi de vaccinarea COVID-19.

În cea mai cuprinzătoare lucrare despre „shedding” de până acum, fostul cercetător de la Inserm [L'Institut national de la santé et de la recherche médicale], dr. Helene Banoun, a publicat argumentele care arată că există o mare probabilitate ca ARNm, fie pe nanoparticulele lipidice, fie în exozomi, să circule în sânge și să fie secretat prin fiecare secreție corporală care ar conține în mod natural particule de această dimensiune.[iii]


Fertig și colab. au arătat că ARNm circulă în sânge timp de cel puțin două săptămâni, fără să existe nicio reducere a concentrației până la finalul acestui interval.[iv] De asemenea, Hanna și colab. au găsit ARNm în laptele matern.[v] Există mai puține date despre excreția proteinei Spike, dar nu este exclus ca acest lucru să fie valabil.

Întrebările esențiale sunt:

1) pentru cât timp o persoană recent vaccinată riscă să secrete [ARNm și a proteina Spike] asupra altora?

2) poate ARNm-ul excretat să fie preluat de către [persoana nevaccinată] și să înceapă să producă proteina Spike la fel ca la cele vaccinate?

3) poate proteina Spike excretată să provoace boli așa cum se întâmplă la cei vaccinați (de exemplu, miocardită, cheaguri de sânge etc.)?

Este timpul ca aceste abateri ale DOD BARDA [Biomedical Advanced Research and Development Authority, Departamentul Apărării, SUA] și NIH [National Institutes of Health] să fie corectate imediat de către acele agenții care finanțează studiile independente necesare cu privire la excreție pentru a garanta siguranța publică a celor care au decis, cu înțelepciune, să nu se grăbească să primească vaccinul împotriva COVID-19. Această cercetare ar trebui efectuată în timp ce administrarea produselor actuale este întreruptă și ele sunt scoase de pe piață pentru a proteja oamenii expuși riscului. Până atunci, pur și simplu nu putem răspunde la aceste întrebări adresate de cei care au sacrificat atât de mult pentru a-și menține sângele necontaminat.

Note:


[iii] https://www.tmrjournals.com/public/articlePDF/20221114/483e983160eb24f1ef94bdd666603ac9.pdf, Helene Banoun, Infectious Diseases Research 2022; https://doi.org/10.53388/IDR20221125022 


[v] https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/2796427, publicat online 26 septembrie 2022. doi:10.1001/jamapediatrics.2022.3581.