ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După lansarea produselor pe bază de ARNm anti-Covid19, multe persoane nevaccinate s-au plâns de simptome medicale după ce au stat aproape de persoanele vaccinate, scrie, pe site-ul său de pe platforma Substack, medicul de origine română Dr. Ana Maria Mihalcea, doctor în medicină, care lucrează în America. 

În a doua parte a analizei sale, din care puteți citi prima parte pe ActiveNews aici, ea prezintă raportări despre efectele excreției, precum și observații clinice din practica sa medicală, în urma consultării unor persoane nevaccinate. Potrivit medicului, femeile au raportat tulburări menstruale, hemoragii, care au apărut chiar și la fete de doi ani și la femei de 92 de ani. În continuare, redăm în traducere restul analizei:

Raportări despre efectele excreției și observațiile mele clinice

Creșterea tulburărilor menstruale și scurgerea țesutului decidual (creșterea țesutului până la dimensiunea uterului, ceea ce se asociază cu dureri abdominale și sângerare) au fost documentate de mycyclestory.com

Cea mai frapantă constatare în urma studiului lor publicat este incidența considerabilă a scurgerii țesutului decidual (DCS) în rândul respondentelor la sondaj, care a identificat 292 de femei care au observat un eveniment DCS pe parcursul a 7,5 luni în 2021. În comparație cu această cifră, toată literatura medicală publicată anterior, care se întinde pe 109 ani, descrie mai puțin de 40 de cazuri. A existat o creștere cu 2000% în 2021 a afecțiunii DCS raportată. Studiul nu a raportat statutul privind vaccinarea, dar a luat în calcul corelația cu lansarea vaccinului.

Totuși, în secțiunea referitoare la simptomele raportate, femeile nevaccinate au mărturisit că au suferit sângerări menstruale atunci când se aflau în apropierea persoanelor vaccinate. Multe au început să aibă hemoragie în câteva ore și au fost raportate avorturi spontane. Aceste mărturii sfâșietoare și șocante sunt menționate în Gazeta de Științe Medicale, aici:
 

Aici sunt câteva exemple din propria mea experiență în practica mea medicală, cu pacienți nevaccinați care s-au plâns de posibile excreții:

Am consultat femei care s-au plâns de hemoragie imediată și extremă în câteva ore după ce au fost în apropierea unei persoane recent vaccinate. Un pacient a dezvoltat o embolie pulmonară la scurt timp după ce un coleg de cameră a primit vaccinul, o altă persoană a suferit o embolie pulmonară care pune viața în pericol, la scurt timp după ce a stat în preajma persoanelor vaccinate. 

[Am constatat apariția] mai multor cancere agresive noi și recurente, în decurs de 6-12 luni de la vaccinarea unui membru al familiei. Un număr mare de oameni au raportat dureri de cap, durere musculare și articulare, palpitații, valori anormale ale tensiunii arteriale. Mulți au dezvoltat simptome de Covid în decurs de 1-2 zile după ce s-au aflat în preajma persoanelor vaccinate asimptomatice.

Am început să fac teste D-Dimeri la persoane nevaccinate care erau îngrijorate de fenomenul excreției. Acest test este făcut pentru a verifica coagularea sângelui și, pentru prima oară, a intrat puternic în atenția publicului atunci când Dr. Charles Hoffe a testat nivelurile de D-Dimer la pacienții vaccinați și a constatat o rată crescută de 60%. Spre îngrijorarea mea tot mai mare, un număr mare de oameni nevaccinați, fără niciun istoric de cheaguri de sânge, aveau într-adevăr valori mari de D-Dimeri.

Le-am stabilit un protocol care include Ivermectină, Hidroxiclorochină, Hisperidin Diosimin, Plasmanex, Aspirină, Epithalon și Vitamina C intravenos în doze mari cu glutation IV și acid alfa-lipoic. Unii pacienți s-au tratat și cu albastru de metilen, pe lângă Neo 40 (suplimente de oxid nitric), DMG (dimetilglicină). Acest tratament a fost adăugat pe lângă suplimentele de bază cu zinc, quercetină, NAC, vitaminele C și D și alte regimuri complete de suplimentare cu vitamine, precum și alte intervenții individuale, dacă erau indicate. Îmbunătățirea nivelurilor de D-dimeri și revenirea completă la normal au fost observate în decurs de 1-2 luni de la începerea tratamentului.

În acest video explic constatările mele din practica mea clinică și discut diferite cazuri, precum și despre normalizarea rezultatelor testelor de laborator.

Creșterea nivelurilor de D-dimeri la cei nevaccinați. Un indiciu al excreției? VIDEO ÎN BAZĂ

Rezumat și recomandări

În calitate de medic specialist de medicină internă și medicină funcțională, sunt deosebit de îngrijorată de tăcerea cu privire la această problemă referitoare la excreția particulelor de ARNm. Presupunem că proteina Spike, și nu alte nanoparticule, este transmisă, dar nu știm cu siguranță. Având în vedere numărul de evenimente adverse care sunt raportate în urma injecțiilor pe bază de ARNm și impactul pe termen lung asupra sănătății, se ridică întrebarea dacă excreția nediagnosticată legată de vaccin are, de asemenea, efecte secundare pe termen lung. De exemplu, am un pacient nevaccinat care a stat în familia vaccinată, a avut niveluri mari de D-Dimer și acum suferă de microcoagulare în ochi, cu afectarea severă și progresivă a vederii. Este această afecțiune cauzată de o infectare anterioară Covid sau are legătură cu fenomentul excreției? 

De asemenea, sunt îngrijorată de incidența temporală a cancerului pe care am observat-o la tineri care au fost în contact cu un partener vaccinat, fără a avea antecedente familiale de cancer. Am enumerat și celelalte observații ale mele și toate sunt alarmante pentru mine. Ideea că un contact de câteva minute al unei femei nevaccinate cu o persoană vaccinată poate induce hemoragie severă, imediată, în 1-2 ore de la expunere, ridică întrebarea – ce anume se transmite care este atât de puternic încât să determine o reacție fizică atât de severă atât de repede? 

Dacă evidențiem victimele în masă ale tehnologiei ARNm, așa cum indică creșterea mortalității din orice cauză în rândul celor vaccinați, nu ar trebui să ne îngrijorăm și de îmbătrânirea accelerată și efectele adverse asupra sănătății la cei nevaccinati expuși la „fenomentul excreției”? În acest caz, remediul este distanțarea de persoanele vaccinate pentru a-i proteja pe cei nevaccinati de riscuri neprevăzute asupra sănătății? Nu ar trebui să facem în mod activ investigații la toți pacienții pentru posibile efecte ale excreției, așa cum fac în cabinetul meu și descopăr astfel de rezultate anormale? În acest moment, avem multe întrebări fără răspuns și răspunsuri presupuse, din moment ce nici măcar nu știm ce este exact în aceste vaccinuri. Dacă sănătatea persoanelor nevaccinate este în pericol real dacă nu cercetăm această problemă?

Recomand o dezbatere și o investigație științifică cât mai urgentă cu privire la această potențială amenințare la adresa sănătății publice.

VIDEO: