ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu științific recent demonstrează că serul experimental ARN-mesager reduce dramatic concentrația spematozoizilor din sperma vaccinaților.

Apariția „vaccinurilor” cu tehnologia revoluționară ARN-m a fost însoțită de temeri că acestea ar putea afecta fertilitatea și capacitatea de procreare.

Faptul că aceste „vaccinuri” au fost promovate cu atâta înverșunare de Bill Gates și alte personaje care și-au făcut un scop în viață din reducerea populației mondiale pentru a salva planeta nu a făcut decât să dea apă la moară temerilor.

Însă discursul oficial a etichetat aceste rețineri drept „teorii ale conspirației”, dând asigurări că noile „vaccinuri” sunt „sigure și eficiente”.

Că nu sunt „sigure și eficiente” se vede deja cu ochiul liber: vaccinații pică ca muștele din cauza unei „epidemii” de așa-zise „morți subite”.

Între timp, în țările cele mai vaccinate, COVID-ul dă semne de revigorare și se anunță noi valuri din toamnă. 

Între timp, un studiu confirmat de comunitatea științifică demonstrează că vaccinurile BNT162b2 (denumirea de cod a serului Pfizer) reduc drastic numărul de spermatozoizi timp de trei luni la bărbații vaccinați.

Aceeași cercetare demonstrează că refacerea totală a fertilității spermei are loc abia după 5 luni.

Exact atunci când „experții” recomandă o nouă doză booster.