ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Clădirea din Bowling Green, Kentucky, în care își are birourile senatorul Republican Rand Paul, inamicul declarat al lui Anthony Fauci, a fost distrusă de un incendiu.

Conform publicației locale, Bowling Green Daily News, incendiul care a izbucnit la primele ore ale zilei de vineri a provocat distrugeri grave imobilului din State Street, unde se află biroul senatorului Rand Paul.

Incendiul a fost raportat la ora locală 1:45.

Pompierii locali au anunțat că în sinistru nici o persoană nu a fost rănită, însă că acoperișul clădirii s-a prăbușit, iar clădirea însăși a suferit distrugeri masive care i-au afectat structura.

 

Cu o zi înainte de calamitate, senatorul Rand Paul a anunțat că l-a deferit pe doctorul Anthony Fauci justiției cu acuzația că a mințit sub jurământ într-o audiere în fața Congresului.

Paul a invocat un e-mail al lui Fauci de la începutul anului 2020, despre care senatorul a declarat:

„Era momentul când începeau să analizeze pandemia. Și, în acel e-mail, el (Fauci) practic afirmă: «Da, bănuim că ar putea fi vorba de un virus manipulat, deoarece provine dintr-un laborator din Wuhan, unde au loc lucrări gain-of-functions».”

Și Rand Paul a adăugat:

„Ei bine, acest lucru contrazice direct tot ce mi-a declarat în fața comisiei de audiere, negând categoric că (Institutul Național pentru Sănătate, pe care îl conducea Fauci) a finanțat lucrări gain-of-functions, ceea ce este o minciună absolută.”

Lucrările de laborator de tip „gain-of-functions” au drept scop mărirea artificială a agresivității, gradului de răspândire și periculozității virușilor.