ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Blogul nakedemperor.substack.com oferă o selecție de răspunsuri sincere din partea spitalelor din Marea Britanie, obținute recent în urma solicitărilor în baza legii privind libertatea de informare.

Majoritatea solicitărilor privind libertatea de informare (FOI) primesc răspunsuri standard de genul „Nu deținem aceste informații”, „Acest lucru este dincolo de atribuțiile noastre” etc., totuși, unele solicitări primesc răspunsuri sincere și oferă informații interesante. Site-ul nakedemperor.substack.com oferă detalii colectate în urma răspunsurilor primite și redăm mai jos, în traducere, câteva dintre cele mai demne de atenție:

De la trustul de spitale Maidstone și Tunbridge Wells NHS Trust:

Între 01 iunie 2021 și 27 mai 2022, 1596 de pacienți au fost internați în cele două spitale din motive legate de Covid. 1200 au fost vaccinați și, dintre aceștia, 172 au murit în spital. 396 erau nevaccinați și 31 au murit. Aceasta înseamnă că peste 14% dintre pacienții vaccinați au murit fiind internați în spital cu Covid. Doar 7,8% dintre pacienții nevaccinați au murit în aceeași perioadă.

Așadar, persoanele care au intrat în spital cu Covid au avut un risc de două ori mai mare să moară dacă au fost vaccinate. Sunt acestea dovezi că vaccinurile opresc formele severe de boală și moartea?

În continuare, situația cu privire la miocardite în spitale din 2016:
 


Ce anume a cauzat vârful de cazuri din 2021? Din fericire, cifrele s-au redus în 2022, dar încă sunt pe cale să ajungă la o valoare mai mult decât dublă față de totalul pentru 2019 sau 2020.


Numărul de pacienți aflați în terapie intensivă, după statutul de vaccinare, în perioada iulie 2021 – decembrie 2021:


După cum puteți vedea, numărul mediu de paturi ocupate de pacienții pozitivi cu COVID nevaccinați a fost 0, în afară de luna august, când a fost de 1.

Numărul de zile cu paturi ocupate:


Spitalele universitare Plymouth NHS Trust

Din martie 2020 (până în ianuarie 2022), 354 de pacienți au contractat Covid după cel puțin opt zile de spitalizare. Dintre acești pacienți, 68 (19%) au murit.

Pacienții care au stat în spital timp de peste opt zile erau evident deja foarte bolnavi. Cu toate acestea, pariez că au existat pacienți care, din păcate, au murit, fiind adăugați la statisticile deceselor din cauza Covid-ului, fără însă niciun context că ar fi fost deja foarte bolnavi și că au contractat Covid în spital.

Spitale didactice din Blackpool, NHS Foundation Trust:

Pe 18 ianuarie 2022, în trust au existat 182 de pacienți pozitivi cu Covid internați în spital în decurs de 14 zile de la primul lor diagnostic pozitiv. Date în funcție de statutul de vaccinare:

161 - Vaccinați cu cel puțin două doze

7 - Vaccinați cu o singură doză

14 - Nevaccinați

Consiliul de Sănătate al Universității Betsi Cadwaladr, Țara Galilor

Când a fost întrebat cu privire la internările pacienților cu miocardită/cheaguri de sânge/accident vascular cerebral și paralizia Bell în 2020, consiliul de sănătate a transmis acest tabel.


Ce mi se pare interesant este numarul de internari ale pacienților care au avut două doze de vaccin. Lansarea vaccinului a început abia la începutul lunii decembrie 2020, astfel că foarte puțini oameni erau dublu vaccinați până la sfârșitul lunii decembrie.

În 2021, cifrele se îmbunătățesc pentru cei nevaccinați, dar pentru cei vaccinați situația este mai rea, acest tabel cuprinzând date pentru doar 8 luni.


County Durham și Darlington NHS Foundation Trust

Această solicitare a analizat decesele în funcție de statutul de vaccinare. Deși au existat multe cazuri în care statutul de vaccinare era necunoscut, până în iulie 2021 situația a rămas relativ constantă, la fel și numărul deceselor în rândul celor nevaccinați. Totuși, numărul deceselor în rândul celor vaccinați a crescut.

Ceea ce arată aceste date rezumate este că proporția deceselor în rândul celor vaccinați față de decesele în rândul celor nevaccinați a devenit rapid mai mare decât proporția de decese ale vaccinaților față de nevaccinați în populația generală.


Spitalul a fost întrebat și despre avorturile spontane în funcție de statutul de vaccinare începând cu decembrie 2020.
 

Multe dintre avorturile spontane au avut loc la femei cu statut de vaccinare necunoscut. Totuși, în cazul celor cu statut de vaccinare înregistrat au existat mai multe avorturi spontane în grupul celor vaccinate. În iulie 2021 au fost 6 avorturi spontane la femeile vaccinate și doar 1 în cazul unei femei nevaccinate. La momentul respectiv, aproximativ 84% dintre femeile care urmau să nască erau nevaccinate, așa că ne-am fi așteptat la mai multe avorturi spontane în grupul nevaccinat.

La același spital, dar în urma unei cereri FOI diferite, a fost realizat un tabel care arată internările pentru stop cardiac în funcție de statutul de vaccinare.


După cum puteți vedea clar, din iunie numărul maxim de internări pentru stopuri cardiace în cazul persoanelor nevaccinate a fost de 1. În cazul celor dublu vaccinate, numărul a fost de până la 44 de ori mai mare în câteva luni.

A existat un model similar în cazul atacurilor cerebrale.


Spitalul a început să colecteze date în funcție de statutul de vaccinare abia în iunie 2021, dar, din nou, în cazul celor cu statut de vaccinare înregistrat, majoritatea internărilor au fost în grupul celor dublu vaccinați. Nu s-au înregistrat internari ale pacienților nevaccinați.

Ceea ce arată informațiile de mai sus este că, în mod clar, vaccinurile nu au fost atât de eficiente pe cât s-a crezut, dacă au avut vreo eficiență. Chiar dacă se folosește în mod frecvent scuza că „mai mulți oameni sunt vaccinați, astfel că vor fi mai multe decese în rândul celor vaccinați”, aceasta nu explică de ce, în aproape toate cazurile, există o proporție mai mare de internări sau decese decât când se compară datele cu populația vaccinată în general.

În plus, datele indică faptul că vaccinurile nu au fost atât de sigure pe cât se credea. Din nou, scuza folosită mai sus nu ține, atunci când există mai multe decese din alte cauze în grupul celor vaccinați decât ar prezice procentul acestei populații.

Desigur, poate că doar oamenii nesănătoși au fost vaccinați și, prin urmare, au murit din alte cauze în număr mai mare, dar dovezile care să susțină acest lucru sunt slabe.

Mai îngrijorător este că aceste răspunsuri FOI arată că spitalele aveau aceste date și știau ce se întâmplă, dar nu au menținut tăcerea. Nu au spus nimic atunci când lucrătorii din domeniul îngrijirii și-au pierdut locul de muncă, nu au spus nimic nici atunci când cei nevaccinați au fost discriminați, nici când personalul medical aproape că și-a pierdut slujbele (ceea ce nu s-a întâmplat doar din cauza presiunii suficiente și a unei schimbări de ultim moment).

Acești ani au arătat că mulți oameni aflați în poziții de putere sunt slabi și nu vor să ia atitudine și să facă ceea ce trebuie. Să le fie rușine tuturor celor care au avut aceste date și au tăcut atunci când cei nevaccinați au fost discriminați și chiar amenințați că vor muri.