ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Vaccinul este superb! Sunt niște grămăjoare de grăsime, și în mijloc are DNA.”, spunea propagandistul vaccinist Streinu-Cercel la începutul campaniei ineficiente de injectare Covid, cu costuri de peste 1 miliard de euro scoase din buzunarele tuturor românilor, deși majoritatea impresionabilă nu a răspuns propagandei mincinoase a statului și a Big Pharma. Chiar actualul ministru al Sănătății, Alexandru Rafila, deși triplu vaccinat și în permanență mascat, a fost nevoit să recunoască că a făcut Covid, demonstrând infeciența ambelor măsuri impuse draconic de șeful ilegal al DSU, Raed Arafat.
 
Dacă în România, de la instituțiile responsabile de campania mincinoasă nu s-a putut afla niciodată adevărul - morții pe bandă făcuți de vaccin fiind îngropați fără autopsia care l-ar băga pe Gheorghiță în spatele gratiilor - în Statele Unite există, încă, mecanisme democratice de a afla adevărul. Gheorghița din SUA, dr. Rochelle Walensky, a fost obligată să recunoască că eficacitatea vaccinului se apropie de zero.
 
Datele obținute prin intermediul Freedom of Information Act (FOIA, Legea privind libertatea de informare) arată că circa 70% din toate cazurile de Covid depistate în rândul angajaților CDC în august 2021 erau la angajații „vaccinați”, se arată într-un articol scris de dr. Joseph Mercola și preluat de Children's Health Defense. din care vă prezentăm sinteza mai jos.
 
La 2 februarie 2022, organizația neguvernamentală Informed Consent Action Network (ICAN) a depus o cerere în temeiul Freedom of Information Act (FOIA) la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, solicitând înregistrări care să arate "numărul de infecții cu COVID-19 și, dintre acestea, numărul de infecții de debut" în rândul angajaților CDC în august 2021.

Datele descoperite se referă la infecțiile care apar la cei care au primit una sau mai multe injecții COVID. La 28 martie, ICAN a emis o actualizare juridică, declarând că a primit un răspuns oficial, care arată că aproximativ 70% din toate cazurile de COVID-19 în rândul angajaților CDC în august 2021 au avut loc în rândul angajaților "vaccinați".

„Faptul că până la sfârșitul verii 2021, 70% dintre angajații săi pozitivi la COVID-19 au fost vaccinați ar fi trebuit să fie o cifră șocantă și ar fi trebuit să servească drept un semnal de alarmă pentru CDC cu privire la eșecul acestor vaccinuri de a preveni infecția.”, scrie, întemeiat, ICAN. Oare la noi cum o fi?
 

  • Datele obținute în virtutea legii privind libertatea de informare  (FOIA) relevă că 70% din cazurile de Covid în rândul angajaților Centrelor americane pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) în august 2021 au apărut la angajați vaccinați.
  • La 3 martie, directorul CDC, Dr. Rochelle Walensky, a susținut o prezentare la Universitatea Washington, în timpul căreia a recunoscut că a aflat despre „eficacitatea” de „95%” a vaccinului Pfizer de la CNN, care se baza pe... un comunicat de presă al Pfizer.
  • În realitatea aceasta este de...DOAR DE 0.84%
  • Walensky susține că nu știa că injecțiile își pot pierde din eficacitate în timp. Cu toate acestea, oamenii de știință din întreaga lume știu de mult timp că coronavirusurile sunt foarte predispuse la mutații, iar mutațiile sunt cunoscute ca afectând eficacitatea unui vaccin.
  • Walensky a acuzat, de asemenea, publicul că crede că „știința este alb-negru” când, de fapt, „știința este gri”. Între timp, oricine a avut o opinie care diferă de narativa oficială a fost cenzurat pentru a înăbuși dezbaterea științifică, iar Walensky nu s-a pronunțat niciodată împotriva acestui efort de a împiedica o prezentare „alb-negru” a științei.
  • De asemenea, Walensky a discreditat public Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS), care este gestionat în comun de către Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) și CDC. VAERS relevă că injecțiile Covid sunt cele mai periculoase „vaccinuri” create vreodată.
 
VIDEO cu Walensky bâlbâindu-se pe acest subiect la o audiere publică senatorială cum nu a avut loc nici una în România: