ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Institutul Rasmussen a dat publicității un sondaj având ca subiect valul de „morți subite” care face ravagii și în Statele Unite.

Potrivit cercetării sociologice, aproape jumătate dintre americani (49%) cred că vaccinurile COVID sunt de vină pentru numeroasele decese inexplicabile din ultima perioadă.

De asemenea, 48% dintre americani consideră că există motive întemeiate de îngrijorare privind siguranța vaccinurilor.

Însă probabil cea mai spectaculoasă concluzie este că 28% dintre americani (peste un sfert) susțin că în cercul lor de cunoștințe personale se află cel puțin una despre care cred că decedat din cauza vaccinurilor COVID.

Dintre persoanele intervievate, 71% au afirmat că s-au vaccinat, iar 26% nu.

Îngrijorarea față de siguranța vaccinurilor este – în mod firesc – mai mare printre cei nevaccinați.

Astfel, 77% dintre persoanele care nu s-au vaccinat cred că este probabil ca efectele adverse ale vaccinurilor să fie cauza valului de „morți subite”.

Totuși, și în rândul vaccinaților, proporția celor care cred acest lucru este considerabilă: 38%.

De asemenea, 46% dintre vaccinați cred că persoanele care exprimă îndoieli în legătură cu siguranța vaccinurilor sunt adepți ai „teoriei conspirației”.

Printre nevaccinați, acest procent este de numai 15%