ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania Moderna lucrează la o injecție ARN-mesager care stimulează corpul să producă „Relaxin”, un hormon ce mărește fluxul de sânge, cu scopul de a proteja inima de infarct.

Folosind aceeași tehnologie genetică ARN-mesager ca așa-zisele vaccinuri COVID-19, noua injecție, botezată mRNA-0184, se administrează direct în inimă, potrivit unui articol din Daily Mail.

Stéphane Bancel, CEO-ul Moderna, a dezvăluit în octombrie trecut existența acestui proiect, numindu-l „medicină science fiction”.

„Este într-un fel medicină science fiction, dar tocmai asta este ceea ce mă entuziasmează.”

Ne amintim că, atunci când au fost lansate „vaccinurile” ARN-mesager împotriva COVID, și ele au fost lăudate ca „revoluționare” pentru medicina de astăzi. Asta nu le-a împiedicat să ucidă și să nenorocească oameni pe capete.

Se pare însă că a fost de-abia începutul „medicinei science fiction”.

Moderna a anunțat că faza 1B a testelor clinice pentru mRNA-0184 a început săptămâna trecută.

Testele sunt efectuate pe pacienți cu „insuficiență cardiacă stabilă” pentru a testa inocuitatea și tolerabilitatea noului vaccin.

Potrivit Daily Mail, injecția ar comanda inimii să genereze hormomul „relaxin”, care ar urma să îmbunătățească fluxul sangvin și să permită din nou vaselor de sânge să se dezvolte după o criză cardiacă.

Iată că valul de morți subite, provocat de vaccinuri, este profitabil pentru aceleași companii farmaceutice. Vor vinde „remedii” împotriva răului pe care tot ele l-au produs.