ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Ana-Maria Mihalcea, medicul de origine română din SUA, care investighează conținutul vaccinurilor anti-covid, este colaboratoare cu Dr. David Nixon, medic generalist din Brisbane (capitala statului Queensland, Australia), care a decis să descopere ce se află în vaccinurile anti-Covid-19, examinând conținutul lor la un microscop cu câmp întunecat.

Dr. Mihalcea semnalează pe blogul său un video realizat săptămâna trecută de Dr. Nixon, inginerul Matt Taylor și Shimon Yanowitz, care au venit cu actualizări referitoare la descoperirile pe care le-au făcut despre conținutul din fiolele vaccinului Pfizer.

Prezentăm mai jos ce a postat medicul de origine română:

David se află în Australia și, din cauza faptului că a vorbit împotriva vaccinurilor și a oferit scutiri de la vaccin, a rămas fără capacitatea de a practica medicina. Fiind un cercetător devotat, el își dedică nenumărate ore analizării acestui fenomen, ceea ce este necesar pentru a descoperi răspunsurile la această problemă complexă. 

Cercetătorului australian i s-au alăturat colegi care au calificările necesare pentru a comenta - Matt și Shimon sunt ambii ingineri, cu experiență în telecomunicații și nanotehnologia semiconductoarelor. În această săptămână, au fost dedicate multe ore de muncă [pentru a înțelege fenomenul] dezvoltării căilor de comunicații optice între microcipuri cristaline [din aceste fiole]. 

Cea mai mare îngrijorare a mea cu privire la aceste constatări este viteza dezvoltării acestor panglici, [fenomen] care sunt convinsă că este același pe care îl găsim în analiza live a sângelui. David a arătat că panglicile se dezvoltă în două zile, de la dimensiuni invizibile la dimensiuni mari. Dacă același lucru se întâmplă și în organismele oamenilor, acest lucru este foarte îngrijorător în ceea ce privește riscul apariției cheagurilor de sânge.

Sunt încântată să văd în practica mea că [metoda] EDTA Chelation curăță constant sângele. Am fost intervievată de către dr. Gary Null într-un webinar despre tratamentele pentru covid lung și vătămările cauzate de vaccinuri, webinar care va fi difuzat pe 8 ianuarie. Am discutat multe aspecte despre tratament, inclusiv despre optimizarea nutrițională, chelarea EDTA, peptidele anti-îmbătrânire. Sperăm că această discuție va răspunde la multe întrebări și va da speranță oamenilor.

Cele 5 actualizări video realizate de Dr. David Nixon și colegii săi pot fi ascultate AICI
 

 
 

 
 
 
Jessica Rose a postat despre oxidul de grafen conjugat cu PEG.

Vorbesc de mult timp despre aceste lucruri. Jessica își alege cu grijă cuvintele pe acest subiect controversat. Sunt atât de recunoscătoare că, după o tăcere atât de lungă, pare să existe cel puțin un ușor avans al discuțiilor pe acest subiect, pentru că este în joc supraviețuirea imediată a umanității. Convingerea mea este că această tehnologie este cea mai periculoasă componentă pentru specia umană. Aceasta din cauza implicațiilor nu doar din punct de vedere fizic, ci și pentru că sistemul de arme cunoscut poate ataca funcția mentală, emoțională și spirituală a ființelor umane, cu aceste materiale. 

Oamenii încă nu își pun destule întrebări cu privire la cheagurile de sânge de 6 picioare [183 cm] și descoperirile în urma analizei chimice realizate lui Mike Adams, care au arătat că e vorba de polimeri cu autoasamblare pe bază de carbon (Hidrogel) cu metale și cu un amestec combustibil. Dumnezeu să ne ajute să aducem aceste cunoștințe în fața întregii lumi și să continuăm cercetările, astfel încât miliardele de oameni care au primit aceste injecții să poată primi tratamentul CORECT – care să abordeze problema grafenului, metalelor și hidrogelului – și anume EDTA. Aici este linkul despre utilitatea EDTA pentru toate aceste componente și importantul interviu video pe care l-am făcut cu Dr. Michael Roth.