ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un studiu recent, cercetătorul olandez Andre Redett a comparat rata mortalității și ponderea persoanelor vaccinate în municipalitățile din Olanda și nu a constatat niciun efect de reducere a mortalității ca urmare a vaccinării, în schimb, a constatat o corelație pozitivă semnificativă statistic între rata vaccinării și mortalitate.

În ultimele luni, a crescut numărul indiciilor referitoare la o corelație pozitivă între mortalitatea din orice cauză și rata mare a vaccinărilor anti-Covid-19. Pentru a demonstra existența acestei corelații, este esențial să putem compara rata mortalității și procentul vaccinărilor într-o populație relativ omogenă, scrie Daily Sceptic, care prezintă un studiu recent din Olanda.

Cercetătorul olandez Andre Redetti a făcut această analiză într-un studiu al său. El a comparat rata mortalității și ponderea persoanelor vaccinate în municipalitățile din Olanda și nu a constatat niciun efect de reducere a mortalității ca urmare a vaccinării.

În schimb, Redetti a constatat o corelație pozitivă semnificativă din punct de vedere statistic între rata vaccinării și mortalitate.

Perioada supusă observației este cea cuprinzând săptămânile 35-52, din 2021. După cum arată graficul, există o corelație puternică, adică o rată mai mare a vaccinării într-o municipalitate este corelată cu o rată mai mare a mortalității. Analiza completă nu este încă revizuită de colegi, dar este disponibilă pe Researchgate


 
Aceste rezultate corespund cifrelor îngrijorătoare ale mortalității în exces pe care le observăm acum în mai multe țări. „Elefantul din cameră” este probabil creșterea ratei efectelor adverse grave ale vaccinurilor anti-COVID-19, în comparație cu alte vaccinuri. O cauză suplimentară poate fi efectul uneori negativ al vaccinării în ceea ce privește mortalitatea specifică covid, de exemplu, în Regatul Unit.

Aceste rezultate sunt cu adevărat îngrijorătoare. Și mai îngrijorătoare este cenzura generală aplicată atunci când vine vorba de publicarea sau discutarea acestor rezultate. Mass-media mainstream evită dezbaterile, iar managementul platformelor sociale precum Facebook și LinkedIn a introdus chiar reguli care nu permit menționarea niciunui aspect negativ cu privire la aceste vaccinuri. 

Nu putem decât să ne întrebăm cum vor plăti acești lideri de afaceri pentru că au impus cenzura, atunci când oamenii își vor striga indignarea în masă, iar cei responsabili pentru suprimarea unor informații vitale și pentru promovarea dezinformărilor periculoase vor fi trași la răspundere pentru faptele lor, încheie Daily Sceptic.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews