ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o postare pe blogul său, Dr. Peter A. McCullough face referire la un raport actualizat de farmacovigilență, care oferă dovezi clare și incontestabile că vaccinurile anti-COVID-19 provoacă daune considerabile, motiv pentru care se cere retragerea urgentă a acestora din uzul public.
 
Oferim mai jos textul postat de medicul cardiolog american:

Primesc frecvent solicitări ca un document de farmacovigilență sau referitor la siguranța medicamentelor să fie prezentat în instanță sau unui angajator sau cuiva care continuă să susțină vaccinarea împotriva COVID-19. 

Sursa pe care o citez este Raportul de farmacovigilență al Consiliului Mondial pentru Sănătate (World Council for Health Pharmacovigilance Report). [Un raport devastator, care poate fi consultat și descărcat de AICI]  
 

„În 1967, campania de vaccinare în masă împotriva gripei porcine a fost oprită după o serie de rapoarte de evenimente adverse, inclusiv 53 de decese. Vaccinul anti-poliomielită a fost retras în mai puțin de 1 an după 10 decese raportate. Vaccinul anti-Covid-19, cu peste 28.000 de rapoarte asociate de decese numai în VAERS, nu a fost retras. 
Există suficiente dovezi pentru a justifica retragerea [de pe piață a] vaccinurilor anti-Covid-19.”

Publicat în iunie 2022 și actualizat în decembrie 2022, acest scurt raport demonstrează în mod clar că toate sistemele de baze de date privind siguranța indică faptul că vaccinurile anti-COVID-19 provoacă daune considerabile manifestate prin leziuni, invaliditate și deces. 

Pe 7 decembrie 2022, am încheiat masa rotundă organizată în Senatul SUA cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 cu un apel pentru eliminarea tuturor produselor vaccinale [anti-Covid-19] de pe piața americană.

 
Pentru a preveni provocarea de și mai multe daune, vaccinurile anti-COVID-19 trebuie scoase de pe piață. Senatorul american Ron Johnson a organizat o masă rotundă, pe 7 decembrie 2022, „Vaccinurile anti-COVID-19: ce sunt, cum funcționează și posibilele cauze ale vătămărilor”, pentru a trece în revistă cunoștințele actuale despre acest vaccin și calea de urmat. Experți medicali și medici specializați în cercetarea privind vaccinul anti-COVID-19 și tratamente s-au alăturat mesei rotunde.

FDA (Administrația pentru Alimente și Medicamente) din SUA și/sau producătorii de produse farmaceutice retrag de obicei produse de pe piață din motive de siguranță. Astfel, este evident că ceva nu este în regulă atunci când un medic din Senatul SUA trebuie să facă apelul, iar FDA menține o tăcere complice în timp ce se desfășoară un dezastru legat de „siguranța” produselor biologice. 

Întrucât produsele nu au fost făcute mai sigure, iar sponsorii programului de vaccinare din SUA (CDC/FDA) nu au adoptat măsuri pentru reducerea riscurilor sau excluderea anumitor grupuri cu riscuri mari (de exemplu, recuperați după COVID-19, alergii la PEG, tulburări de coagulare a sângelui, boli de inimă, probleme neurologice, sarcină etc.), este datoria liderilor din întreaga lume să ia atitudine și să lanseze apelul. 

Pe lângă Dr. McCullough, printre aceștia sunt incluși cei din grupul care a participat la dezbaterea din Senatul SUA, din 7 decembrie 2022, cardiologul britanic Aseem Malhotra, proeminentul formator britanic de asistenți medicali dr. John Carlisle Campbell, parlamentarul britanic Andrew Brigden și prea mulți alții pentru a-i numi pe toți aici. Raportul de farmacovigilență al Consiliului Mondial pentru Sănătate rămâne un mijloc excelent pentru efortul global pentru retragerea acestor vaccinuri, efort care va fi victorios. Singura întrebare este când se va întâmpla asta?