ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CDC susține că teoria vaccinurilor care favorizează apariția de noi tulpini este un mit. Dar recunoaște că nu are dovezi pentru asta.

„FAPT: Vaccinurile COVID-19 nu creează nici nu favorizează apariția de tulpini ale virusului care provoacă boala COVID-19. Dimpotrivă, vaccinurile pot contribui la împiedicarea apariției de noi tulpini.”

Această afirmație tronează maiestuos pe site-ul Centrului american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

Explicațiile oficiale ale CDC continuă doct:

„Noi tulpini ale unui virus apar deoarece virusul care provoacă COVID-19 se modifică în mod constant printr-un proces continuu de mutație (schimbare). Pe măsură ce virusul se răspândește, există posibilitateasă se modifice. O vaccinare extinsă în rândurile unei populații reduce răspândirea virusului și contribuie la împiedicarea apariției de noi tulpini.”

Un ONG american, numit Informed Consent Action Network (ICAN), a cerut CDC, în baza legii accesului la informații, documentația pe care se bazează aceste afirmații.

Într-una din solicitări, ICAN a cerut să i se prezinte „Toate documentele necesare pentru a susține că vaccinurile COVID-19 nu creează și nu favorizează apariția de tulpini ale virusului care provoacă COVID-19”.

Într-o altă solicitare, ICAN a cerut„Toate documentele necesare pentru a susține că vaccinurile COVID-19 nu contribuie la evoluția virusului și la apariția de tulpini”.

CDC a răspuns la ambele solicitări afirmând că „nu a găsit nici un fel de date care să ofere răspuns” la ele.

Primul răspuns a venit în ianuarie, al doilea, în mai.

„Răspunsurile sunt foarte îngrijorătoare”, a comentat Aaron Siri, unul din avocații ICAN, citat de The Epoch Times.

„Am crezut că CDC este o organizație care se conduce numai după date , care ia deciziile pe baza unor studii, a științei și a datelor.”

Siri a declarat că, în aceste condiții, CDC ar trebui să scoată de pe site afirmația mincinoasă.

Și alte organizații cu pretenții științifice, precum OMS, au susținut același lucru.

Pe site-ul OMS scrie:

„Pe măsură ce tot mai mulți oameni se vaccinează, ne așteptăm ca circulația virusului să se diminueze, fapt care va duce la mai puține mutații.”

Toate aceste opinii, care nu se bazează pe nici o dovadă, continuă să servească drept literă de lege pentru continuarea aberantă a vaccinării.

Alți experți, care au fost cenzurați și interziși din spațiul public, au avertizat însă de multă vreme că vaccinurile înseși sunt cauza apariției tulpinilor.

Astfel, de pildă, virusologul Geert Vanden Bossche, arată pe site-ul său:

„Toate vaccinurile COVID-19 nu reușesc să împiedice transmisia virală, mai ales transmiterea de și mai multe tulpini infecțioase. Aceasta reprezintă o problemă uriașă, dat fiind că transmisia virală are loc tot mai mult acum printre persoanele sănătoase, în general, și printre cele vaccinate, în special.”

La rândul său, regretatul virusolog și laureat Nobel, Luc Montagnier, avertiza că vaccinarea în masă este o greșeală colosală:

„Este o eroare uriașă, O eroare științifică și o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă. Cărțile de istorie vor consemna aceasta, deoarece vaccinarea este cea care provoacă tulpinile.”