ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pfizer și FDA au vrut să ascundă de ochii publicului documentele Pfizer pentru 75 de ani – timp în care aproape toți cei afectați vor fi murit. Abia după ce renumitul avocat Aaron Siri a condus un caz FOIA (Legea privind libertatea de informare) împotriva FDA, un judecător federal a ordonat publicarea documentelor în 108 zile – în același interval de timp în care FDA a aprobat vaccinurile anti-Covid-19.

Ce se află exact în aceste documente? Datorită miilor de voluntari de la War Room/Daily Clout cu înalte calificări și curajoși, o mare parte din munca grea a fost deja făcută. Să aruncăm o privire mai atentă la trei dintre cele – acum – 50 de rapoarte Pfizer pe care Pfizer și FDA nu doresc ca publicul să le cunoască. Aceste rapoarte sunt prezentate de redvoicemedia.com

Raportul 11: Vaccinul Pfizer – FDA nu menționează riscul de afectare a inimii la adolescenți (7 aprilie 2022)


Dovezile sugerează că, atunci când au acordat autorizația de utilizare de urgență pentru adolescenți în mai 2021, FDA și Pfizer trebuie să fi știut că vaccinurile ARNm provoacă miocardită la adolescenți, întrucât un articol revizuit de colegi apărut la acea vreme recunoștea riscurile de miocardită după inoculare.

Acest raport inițial, care stabilea existența problemei grave a miopericarditei la adolescenți în urma inoculării ARNm, a fost publicat în iunie 2021.

Iunie 2021 a fost la o lună DUPĂ ce FDA a primit evaluarea prioritară pentru EUA (autorizare pentru utilizarea de urgență) pentru copiii cu vârsta între 12 și 15 ani pentru a primi vaccinul ARNm.

Acest lucru ne face să ne punem întrebarea ce știa FDA despre miocardită și când cunoșteau despre această problemă, deoarece această lucrare ar fi fost revizuită de colegi cu câteva luni înainte de a fi publicată. Astfel, constatările privind afectarea inimii la adolescenți erau disponibile FDA la momentul în care a acordat EUA pentru vaccinul Pfizer.

Cu toate acestea, Autorizația de utilizare de urgență din mai 2021 NU a menționat niciun risc de miocardită la adolescenți. Abia în august - după ce au fost injectați sute de mii de copii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani -, FDA a dezvăluit în cele din urmă publicului larg îngrijorările legitime legate de miocardită la această grupă de vârstă.


Apoi, în martie 2022, a fost menționat semnalul miocarditei când un studiu a constatat 35 de cazuri de miocardită la copii în decurs de o săptămână după primirea celei de-a doua doze de vaccin ARNm Pfizer.

Astfel, așa cum scrie Dr. Chris Flowers, „Din cauza faptului că FDA nu a dezvăluit despre efectele nocive cunoscute, părinții care au ales să-și vaccineze adolescenții cu vaccinurile ARNm, prin urmare, nu și-au putut da consimțământul pe deplin informat.”

Raportul 37: Pfizer, FDA, CDC au ascuns efectele nocive dovedite ale ingredientelor din vaccinului ARNm asupra calității spermei și a funcției testiculelor (16 august 2022)


Amy Kelly, directorul de program pentru proiectul War Room/DailyClout de analiză a documentelor Pfizer, a publicat o serie de constatări uimitoare din acest raport:

1. Ingredientele vaccinului ARNm pot fi transmise de la o persoană la alta prin contact tactil, inhalare și contract sexual.


3. De asemenea, Pfizer nu a testat efectele adverse asupra spermei bărbaților vaccinați, asupra dezvoltării copiilor lor.

4. Ingredientele vaccinului ARNm se răspândesc în tot corpul și se adună în organe, inclusiv în testicule.  


5. Vaccinurile ARNm care creează „anticorpi anti-spermatozoizi” – adică anticorpi care tratează sperma ca pe un „invadator” și o afectează sau o distrug – este un eveniment advers cunoscut legat de această formă de vaccinare.


7. Prin suprimarea discuției despre aceste informații, agențiile de sănătate publică, profesioniștii medicali și guvernele la nivel global au negat și continuă să nege dreptul bărbaților de a-și acorda consimțământul deplin informat.

Descoperirile din acest raport au fost atât de devastatoare, încât CEO-ul DailyClout, Dr. Naomi Wolf, a acuzat Pfizer că „vizează [vrea să disctrugă] masculinitatea însăși”. Iată ce a declarat ea în emisiunea lui Steve Bannon, War Room, la scurt timp după ce Regatul Unit a suspendat vaccinul C19 pentru băieții de până la 12 ani:

„Aceste injecții afectează testiculele și părțile testiculelor care dezvoltă masculinitatea, caracteristicile sexuale secundare ale băieților și adolescenților. Așadar, ele reduc literalmente șanselor băiețelului tău de a crește normal ca un adult de sex masculin.

Prin urmare, nu este vorba doar de suprimarea numărului de spermatozoizi și a motilității spermatozoizilor, așa cum a raportat Andrology Journal, ceea ce știam. Este ceva și mai insidios faptul că în special nanoparticulele lipidice, care trec prin fiecare membrană a corpului uman, ajung în testicule, inflamează epididimul și afectează celulele care determină caracteristicile sexuale secundare – în fond, masculinitatea.

Este deci literalmente un experiment privind dezvoltarea de gen la băieții mici. Așadar, acest lucru a devenit viral și nu pot spune că există o cauză și un efect, este un lucru destul de greu de demonstrat, dar am demonstrat-o. Și, dintr-o dată, Marea Britanie spune: «Ei bine, nu îi vom înjecta pe băieți și nu le vom vătăma testiculele.»”

Raportul 50: 20% dintre accidentele vasculare cerebrale post-vaccinare sunt fatale în cele 90 de zile după lansarea vaccinului ARNm Pfizer anti-COVID (26 decembrie 2022)

De War Room/DailyClout, echipa care s-a ocupat de proiectul de analiză a documentelor Pfizer post-marketing  

În documentul Pfizer 5.3.6 (experiența de după punerea pe piață în primele 90 de zile după lansarea vaccinului ARNm), s-a constatat că 275 de persoane au suferit un accident vascular cerebral (aport de sânge întrerupt sau redus către creier) suspectat a fi cauzat de vaccin între zilele 1 și 41; 50% dintre acestea au apărut în primele 48 de ore după injectare.

Toate cele 300 de rapoarte de evenimente adverse constând în accident vascular cerebral, evenimente care au afectat 275 de pacienți diferiți în Documentul Pfizer 5.3.6 au fost clasificate drept „grave”. Un accident vascular cerebral din cinci (61 din 300) a fost fatal, 32% nu s-a rezolvat, 28% au avut un rezultat „necunoscut” și trei pacienți au suferit cheaguri cerebrale profunde foarte rare (tromboza sinusurilor venoase cerebrale).

Este important să rețineți că accidentul vascular cerebral este o urgență medicală. Iar tratamentul prompt este crucial. „Mulți supraviețuitori ai accidentului vascular cerebral suferă de paralizie pe o parte a corpului sau de incapacitatea de a mișca o anumită parte a corpului.” „Unii supraviețuitori ai accidentului vascular cerebral pot avea dificultăți în utilizarea sau înțelegerea limbajului (afazie) sau pot avea dificultăți în înghițirea lichidelor sau a alimentelor (disfagie).” – thestrokefoundation.org

După cum s-a menționat anterior, 61 din cele 275 de persoane afectate au murit. Și care a fost concluzia lui Pfizer? Că „această analiză cumulativă de caz nu ridică noi probleme privind siguranța.”

În timp ce 61 de familii îndurerate plângeau moartea celor dragi, iar celelalte 214 căutau îngrijire pentru membrii familiei lor după accidentul vascular cerebral, Pfizer era prea ocupată cu campania lor de marketing „Sigur și eficient.” Au refuzat să acorde atenție accidentelor vasculare cerebrale, au considerat că ele „nu ridică noi probleme de siguranță” și au continuat să promoveze injecțiile Covid-19.

Iar acesta este doar vârful aisbergului...

Există alte 47 de rapoarte, precum acestea, care folosesc documente Pfizer de sursă primară, făcute publice de către FDA în baza unei hotărâri judecătorești. Nimeni până în prezent nu a contestat acuratețea informațiilor dezvăluite de aceste rapoarte.

Aceste rezumate importante, care detaliază un număr uimitor de decese, dizabilități și alte vătămări sistematice ale subiecților - daune pe care atât Pfizer, cât și FDA au dorit să le mențină ascunse față de public pentru 75 de ani - conțin titluri extrem de importante: 20 de forme de tulburări menstruale la femei; cum a acoperit Pfizer un val de evenimente adverse; ARNm și PEG în laptele matern; la o lună de la lansare, Pfizer știa că vaccinurile ARNm nu funcționează.

Acum, pentru prima dată, Rapoartele Pfizer 2022 sunt disponibile și sunt puse la dispoziție în format electronic