ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un pachet de reglementări, date publicității pe șest de CDC în ultima zi a președinției lui Barack Obama, a creat terenul pentru teroarea COVID cu trei ani înainte de apariția pandemiei.

În ultima zi din cei opt ani de mandat ai lui Barack Obama, Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) apublicat cu discreție un ansamblu de măsuri care permit izolarea și carantinarea cetățenilor în cazul în care ar contracta o „boală contagioasă”.

Publicate în Registrul Federal pe 19 ianuarie 2017, regulile CDC au intrat în vigoare pe 21 februarie 2017.

După ce măsurile au devenit cunoscute, CDC a insistat asupra faptului că „vaccinarea sau tratamentul medical” nu vor fi obligatorii.

„Numeroase comentarii publice și-au manifestat îngrijorarea în privința faptului că aceste reglementări actualizate ar încerca să impună tratamentul medical sau vaccinarea fără consimțământul pacientului... HHS (Departamentul pentru Sănătate) / CDC nu urmăresc să impună obligativitatea vaccinării sau a unui tratament medical. Conform practicilor actuale, HHS/CDC recomandă anumite vaccinuri pentru profilaxia post-expunere și indivizii pot alege să urmeze aceste recomandări după cum consideră de cuviință.”

Potrivit Infowars, care a făcut această dezvăluire, CDC a lăsat decizia în seama companiilor, a politicienilor și a armatei.

Potrivit noilor reguli publicate în ultima zi de mandat a lui Obama, CDC prevedea carantina și izolarea pentru boli precum SARS (Sistemul Acut Respirator Sever), virușii gripei, virușii febrei hemoragice virale etc, dar reitera că nu va fi implementată vaccinarea obligatorie.

Deși CDC recunoștea că nu are autoritatea de a „aresta” sau deține cu forța indivizi, noile reguli stabileau că persoanele care călătoresc și prezintă simptome de boală pot fi carantinate sau „reținute” dacă sunt infectate cu anumite boli specificate de Președintele SUA.

„Pentru a fi foarte clari, HHS/CDC nu este o agenție de aplicare a legii, nu are autoritatea legală de a «aresta» indivizi, ci a fost mai degrabă autorizat de Congres «să rețină și să dețină» indivizi cu scopul prevenirii introducerii, transmisiei și răspândirii bolii, așa cum se specifică  în Ordinul Executiv al Președintelui, 42 USC, 26 (b).”

De asemenea, reglementările prevedeau că vaccinarea poate fi o condiție prealabilă „condiționată” pentru ieșirea din carantină sau izolare:

„HHS/CDC precizează că, atunci când sunt adecvate din punct de vedere medical, vaccinarea sau tratamentul pot fi «condiții» pentru eliberarea individuală din carantină sau din izolare.”