ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


„Este o pandemie a nevaccinaților”: Prin această expresie amenințătoare, autoritățile din lumea întreagă au vrut să mărească presiunea asupra populației pentru a se vaccina. Și să adâncească falia din societate, între vaccinați și nevaccinați.

Dar strategia s-a întors împotriva lor, ca un scuipat lansat împotriva vântului: nu trece zi de la Dumnezeu să nu auzi de vacciniști faimoși, inoculați cu câte trei și patru doze, care zac de COVID.

În măsura în care mai există astăzi o „pandemie”, atunci ea este o „pandemie a vaccinaților”.

Există și o explicație științifică a „pandemiei vaccinaților”.

Potrivit unui studiu britanic, validat de comunitatea științifică, vaccinurile ARN-mesager, departe de a proteja de infectare, măresc probabilitatea îmbolnăvirii cu COVID.

Studiul respectiv, care a fost publicat în revista Science, pornește de la evidența faptului că țările cu rată mare a vaccinării se confruntă acum cu un număr mare de infectări și reinfectări, în timp ce în țări unde vaccinarea a fost redusă rata infectării și reinfectării este și ea mică.

Echipa britanică a descoperit că vaccinurile ARN-mesager – și mai ales repetarea lor – provoacă o „obișnuire” cu virusul SARS-CoV-2, astfel că, atunci când acesta își face apariția în organism, anticorpii nu îl mai atacă.

Reacția la COVID a vaccinaților este „dezactivată”.

The Epoch Times, care a analizat în detaliu studiul britanic, explică:

„Atunci când ești expus la un guturai sau la un alt virus, în mai multe rânduri în timpul vieții, prin expunere naturală, nu se dezvoltă o toleranță (a organismului), corpul luptă fără să fim conștienți de acest lucru. Corpul folosește reacția imunitară normală pentru a combate boala, însă, dat fiind că recunoaște agentul infecțios, nu mai apar simptomele de inflamare. De aceea, atunci când ești expus în mod natural în timpul vieții la numeroase boli, beneficiezi de imunitate pe viață.”

În schimb:

„Acest nou studiu demonstrează că injecțiile repetate cu ARN-m și rapelurile împotriva COVID produc o reacție de toleranță, ca și cum ar fi vorba de injecții împotriva alergiilor. Ele obișnuiesc organismul cu virusul, astfel încât nu îl mai recunosc ca pe un lucru periculos”.

Era tot ce mai trebuia pentru a demonstra falimentul definitiv al unor vaccinuri scumpe și toxice.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews