ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Una dintre consecințele primirii de către o femeie tânără sănătoasă a vaccinului inutil împotriva COVID-19 este periculoasa trecere de la o stare bună de sănătate anterioară la o nouă stare, care este una de disconfort și/sau de fiziologie reproductivă alterată, scrie Dr. Peter A. McCullough, care prezintă un studiu potrivit căruia 78% dintre femei raportează modificări menstruale după vaccinarea împotriva COVID-19.

Este exact ceea ce s-a întâmplat cu marea majoritate a femeilor la vârsta fertilă după primirea vaccinului ARNm și adenoviral. Ambele forme de vaccin folosesc nanoparticule lipidice care se știe, de ani de zile, că sunt absorbite de glandele reproducătoare (ovare și testicule) și își „descarcă” încărcătura de cod genetic pentru proteina Spike WIV BA4/BA5, care, într-o oră, începe să producă Spike care afectează țesuturile. 

Acum se știe că ARNm circulă în sânge timp de 28 de zile și continuă să bombardeze ovarele cu mai mult ARNm pe tot parcursul ciclului ovulatoriu. Vaccinurile genetice cu nanoparticule lipidice sunt, aproape prin proiectare, așa cum descriu Wang și colab., destinate să influențeze ciclurile ovulatorii, producția de gametocite, interferând astfel cu ciclul reproductiv complex și delicat al ființelor umane.

De asemenea, potrivit studiilor, și boala Covid-19 poate duce la tulburări ale ciclului menstrual, cum sunt cicluri mentruale neregulate, care au survenit fie mai devreme de 23 zile, fie mult mai tarziu de 35 de zile.
 


Baena-Garcia și colab. au raportat proiectul EVA, un studiu amplu (n=14.153) efectuat pe femei fără probleme de reproducere, la trei luni după vaccinarea COVID-19. Autorii au raportat: „Principalele modificări premenstruale raportate de femei după vaccinare sunt prezentate în Figura 2. Cele mai răspândite modificări legate de simptomele premenstruale au fost oboseala crescută (43%), balonarea abdominală (37%), iritabilitatea emoțională (29%), tristețe sau depresie (28%), dureri de cap (28%), disconfort la sân (28%) și dificultăți de a adormi (27%).”

Proiectul EVA are câteva implicații importante: 1) întrucât fazele premenstrual și menstrual au fost afectate, există probabilitatea că ciclul reproductiv să fi fost modificat la majoritatea femeilor; 2) modificările de coagulare și sângerare arată că proteina Spike afectează capilarele mucoasei uterine și în cadrul fluxului menstrual; 3) se poate aștepta ca concepția să fie influențată pentru mai multe cicluri, dacă nu pentru mai mult timp; 4) cu aceste injecții recomandate la fiecare șase luni, pot fi anticipate infertilitate perpetuată și sângerări uterine anormale la o parte substanțială a femeilor care se află la vârsta fertilă.