ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe măsură ce consecințele crizei COVID-19 se resimt în întreaga lume, medicii încearcă acum să înțeleagă cine ar putea avea miopericardită indusă de vaccinul COVID-19 și cine poate fi expus riscului de moarte subită, scrie Dr. Peter A. McCullough, într-o postare pe blogul său, în care prezintă un raport de caz despre un copil de 13 ani care a dezvoltat miocardită și sindrom de tahicardie ortostatică posturală după vaccinarea anti-COVID.

Redăm mai jos postarea medicului american:

Într-o mare de pacienți vătămați de vaccin, care suferă de o serie largă de simptome cardiace și neurologice, medicul pediatru Sanada Yuichi și colab. a găsit câteva indicii în cazul unui băiat de 13 ani care a devenit simptomatic după a doua doză de vaccin Pfizer și a fost diagnosticat cu POTS (sindrom de tahicardie ortostatică posturală) în ziua 15 după injectare.

Copilul a fost tratat cu Midodrin, un agonist al receptorilor alfa-1 (similar cu adrenalina). În ziua 33, a fost internat în spital și s-a dovedit că avea un număr crescut de troponine și a fost pozitiv pentru inflamație și lichid pericardic, afecțiune care poate provoca miopericardită. A fost tratat cu IgIV [imunoglobulină intravenoasă] pentru miocardită, care a fost cea mai puțin gravă dintre cele două afecțiuni în cazul său. 

Afecțiunea POTS a necesitat mai mult de șapte luni de tratament intensiv, inclusiv administrarea de Midodrin, pregabalin, propranolol, droxidopa și fluide IV [intravenoase]. Sanada relatează că, și după multe luni de tratament, copilul abia se putea ridica în picioare.

Acest biet copil a ratat aproape un an de școală ca urmare a acestui vaccin inutil și a complicațiilor grave provocate.

Lecția învățată pentru pacienți, familie și medici este că, atunci când apar simptome POTS după vaccinarea anti-COVID-19, trebuie luată în considerare dezvoltarea miopericarditei. Există căi aferente cardiace care influențează funcția autonomă și cele două afecțiuni nu sunt complet separate.