ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peter A. McCullough semnalează, pe blogul său, un raport de caz despre o tulburare gravă a ritmului cardiac, care pune viața în pericol, tulburare apărută la o pacientă după a doua doză de vaccin anti-Covid-19:

Aritmia cardiacă ventriculară sau torsades de pointes este unul dintre tipurile de tulburări ale ritmului cardiac care pun viața în pericol și care pot provoca stop cardiac. Atunci când rapoartele de caz menționează această tulburare de ritm cardiac la un supraviețuitor norocos al unui stop cardiac, este un lucru demn de remarcat, în special având în vedere că sistemul CDC VAERS indică, până la 23 decembrie 2022, un număr de 16.155 de americani care au murit la câteva zile după administrarea vaccinurilor anti-COVID-19. 

Doctorii Abrich și Olshansky au raportat despre o femeie de 65 de ani cu hipertensiune arterială, un bloc atrio-ventricular în partea stângă, cu un interval QT prelungit și o fracție de ejecție a ventriculului stâng ușor scăzută după două doze de vaccin ARNm Pfizer BioNTech anti-COVID-19. 

Pacienta a venit la evaluarea de specialitate pentru că a leșinat complet stând pe scaun. Un dispozitiv implantabil de monitorizare a fost introdus în piept pentru a monitoriza ritmul. Cinci luni mai târziu, a primit un rapel și, după 12 ore, a intrat în stop cardiac complet. A avut nevoie de RCP (resuscitare cardio-pulmonară) prelungit și 14 șocuri asupra inimii pentru a fi resuscitată. Nu a existat nicio dovadă de miocardită. A avut o recuperare dificilă în spital și a fost externată într-o unitate de recuperare pentru pacienți internați.


Lecțiile învățate din acest caz sunt: 1) sincopa (leșinul) după vaccinare poate indica o aritmie gravă; 2) atunci când există teste cardiace anormale (ECG și ecocardiografie) după două injectări, rapelurile sunt nerecomandate și pot fi fatale; 3) Vaccinarea anti-COVID-19 poate provoca un stop cardiac primar fără existența miocarditei și poate fi explicația pentru cazurile de „decese subite” atunci când autopsia nu evidențiază o vătămare evidentă cauzată de vaccin (miocardită, cheag de sânge, VITT - trombocitopenie trombotică imună indusă de vaccin – etc.).