ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul american Rand Paul a declarat joi că Anthony Fauci este direct responsabil pentru finanțarea unor cercetări științifice periculoase care au ucis milioane de oameni și că pentru asta își va primi pedeapsa.

Într-o apariție la Fox News, senatorul Republican a declarat:

„Probabil că nu există o personalitate din domeniul sănătății publice care să fi făcut o eroare de apreciere mai mare decât dr. Anthony Fauci.”

„Eroarea de apreciere”, a explicat Rand Paul, „a fost să finanțeze cercetările «gain of function» într-o țară totalitară”, referindu-se la studiile de la laboratorul din Wuhan care au avut ca scop sporirea agresivității, periculozității și gradului de răspândire a virușilor finanțate de institutul condus de Fauci.

„Cercetări care au permis (Chinei) să creeze niște super-viruși care, după toate probabilitățile, s-au răspândit în public și au provocat moartea a șapte milioane de oameni.”

Senatorul Rand Paul a făcut aceste comentarii după un interviu slugarnic realizat de Washington Post cu Anthony Fauci, în care guru-ul Covid a fost numit „erou”, s-a plâns că este o victimă a unei campanii denigratoare și că nu crede că a greșit cu ceva.

 

Rand Paul, în schimb, a declarat despre același Fauci:

„În ultimii doi ani, și-a șters urmele, dar l-am prins în flagrant delict și nu va scăpa.”