ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ianuarie 2022, prim-locotenentul doctor Mark Bashaw a remarcat niște „semnale alarmante” în baza de date epidemiologice a Pentagonului.

În pedioada pandemiei, a observat Bashaw, s-a înregistrat o creștere importantă a cazurilor de cancere, miocardite și pericardite, precum și alte boli ca infertilitate masculină, tumori, boli de plămâni cauzate de cheagurile de sânge etc.

Defense Medical Epidemiology Database (DMED), care înregistrează îmbolnăvirile și rănirile a 1,3 milioane de militari activi, indica o creștere importantă în perioada Pandemiei.

Toate aceste boli figurează în documentația Administrației americane pentru Hrană și Medicamente (FDA) ca potențiale reacții adverse ale vaccinurilor COVID, a declarat locotenentul Bashaw într-un podcast al The Epoch Times.

Cum nivelul de creștere al acestor boli era absolut spectaculos (între 50% și 300%), Bashaw a decis să facă publică această situație.

Declarația sub jurământ a ofițerului a ajuns la senatorul Ron Johnson, care se ocupă de investigarea vaccinurilor COVID și a efectelor lor.

Johnson a considerat creșterile din registrul DMED „foarte îngrijorătoare”.

De pildă, scrie The Epoch Timesnumărul de cazuri de cancer în cadrul armatei, în 2021, aproape s-a TRIPLAT în comparația cu numărul mediu de cazuri din perioada 2016-2020.

În mod straniu, însă, la o săptămână după ce aceste informații explozive au ajuns pe masa senatorului Johnson, datele DMED au fost modificate.

Nu cele din 2021, ci cele din perioada 2016-2020, care au fost mărite, astfel încât numărul cazurilor din 2021 părea să se afle acum în niște parametri normali.

Peter Graves, purtătorul de cuvânt al agenției de sănătate a Pentagonului, a declarat pentru The Epoch Times că cifrele DMED  „erau incorecte pentru anii 2016-2020”, astfel încât sistemul a fost trecut off-line pentru a fi corectat.

Senatorul Johnson a trimis nu mai puțin de trei scrisori către Departamentul Apărării, cerând explicații pentru creșterile bruște ale îmbolnăvirilor și pentru modificarea datelor.

Într-una dintre scrisori, Johnson arăta:

„Problema este că aceste creșteri ar putea avea o legătură cu vaccinurile COVID-19 pe care militarii noștri au fost obligați să le facă.”

Nu a primit nici un răspuns.

Senatorul a trimis o scrisoare și companiei care se ocupă de administrarea bazei de date a armatei, pentru a afla de ce datele vechi erau eronate, dar răspunsul primit, spune el, nu a oferit o „explicație solidă și logică”.

Locotenentul Bashaw nu s-a limitat cu investigațiile sale doar la baza de date a armatei.

El a accesat VAERS (sistemul public în care se înregistrează efectele adverse ale tuturor vaccinurilor de pe teritoriul SUA) și a comparat media din ultimii 24 de ani cu cifrele din 2021.

Concluzia: în 2021 s-a înregistrat o creștere de 11 ORI a numărului efectelor adverse ale vaccinurilor.

Bashaw observă:

„Singura diferență care a survenit în 2021 (singurele vaccinuri noi) au fost vaccinurile experimentale COVID-19, autorizate în regim de urgență.”

Înainte de sesizarea adresată senatorului Johnson, Bashaw a prezentat descoperirile sale superiorilor din armată.

Inutil. Aceștia i-au recomandat să se potolească pentru că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”, iar el „ar putea avea probleme”.

Și a avut.

A fost obligat să urmeze „un protocol de testare experimentală, autorizat în regim de urgență, destinat persoanelor nevaccinate”.

Ofițerul a refuzat, declarând că forțarea nevaccinaților să facă acele teste este „coercitivă” și „punitivă”.

Medicul ofițer a fost dus în fața Curții Marțiale pentru că nu s-a supus protocolului COVID.

A fost găsit vinovat, dar judecătorul nu a dictat nici o pedeapsă recomandând comandantului lui Bashaw să renunțe la condamnare.

Comandantul a refuzat.

Armata a inițiat procedura de scoatere din serviciu a lui Bashaw, după 17 ani de carieră militară strălucită.

Curând, urma să fie avansat la rangul de căpitan.

Citiți și VICTORIE URIAȘĂ PENTRU PUȘCAȘII MARINI AMERICANI câștigată de avocatul Harry Miheț împreună cu Liberty Counsel: VACCINAREA OBLIGATORIE A FOST OPRITĂ! Serurile cu CELULE FETALE încalcă LIBERTATEA RELIGIOASĂ! Poate aude și Vasile Bănescu