ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentăm mai jos o analiză efectuată de Steve Kirsch, postată pe blogul său, în care analizează datele înregistrate de agenția de asigurari de sanatate pentru pensionari din SUA Medicare, legate de mortalitate, înainte de și după introducerea vaccinării anti-Covid. Iată constatările la care a ajuns:

Fiecare stat [american] are baze de date atât pentru decese, cât și pentru statutul de vaccinare. O simplă îmbinare a celor două tabele ne arată, pentru fiecare persoană care a murit, câte zile au trecut de la fiecare doză de vaccin. 

Întrucât vaccinurile nu sunt administrate aleatoriu de-a lungul timpului, ci administrarea lor este concentrată în anumite trimestre, cel mai simplu mod de a afla zilele până la survenirea morții este de a reduce eșantionul la acele persoane care au primit vaccinul într-un interval de timp specific.

Rezultatele

1. Curbele au legătură cu dozele (forma a variat în funcție de numărul dozelor);

2. Curbele nu se potrivesc nici cu referința de bază, nici cu referința din 2021;

3. Curbele nici măcar nu se potrivesc între ele; curbele ar trebui să fie doar versiuni „deplasate” pe orizontală ale celorlalte (cel mai ușor este să aliniați scăderea la sfârșit atunci când faceți o comparație).

Aceasta înseamnă că vaccinurile nu salvează vieți. Ele ucid oameni.

Datele de referință: curbele din tabelele de date Medicare

Dacă vaccinul a fost primit în primul trimestru al anului 2021, curba mortalității după vaccinare ar trebui să arate precum cea de referință, având în vedere că vaccinurile sunt „perfect sigure”.

Există 3 posibilități aici:

1. Dacă vaccinurile reduc semnificativ riscul de deces din cauza COVID cu un factor de 10X, așa cum susține CDC, atunci curba „decese vs. zile după vaccinare” ar trebui să arate aproape exact la fel precum curba deceselor „înainte de COVID”, cu alte cuvinte, asemănătoare curbei de referință din perioada 2015-2019. Aceasta deoarece toți cei care primesc vaccinul au acum profilul de risc mediu normal privind decesul. Nu vor exista „cocoașe” atunci când numărul deceselor COVID este mare.

2. Dacă vaccinurile nu reduc mortalitatea, atunci curba „decese vs. zile după vaccinare” ar trebui să arate exact la fel precum curba generală a mortalității de referință pentru anul respectiv și fiecare grafic va fi doar o versiune deplasată a celorlalte grafice.

3. Dacă vaccinurile ucid oameni, atunci curba „decese vs. zile după vaccinare” nu se va potrivi cu niciunul dintre cazurile de mai sus.

Nu luăm în considerare posibilitatea ca vaccinurile să scadă mortalitatea din orice cauză, deoarece niciunul dintre studiile clinice nu a arătat o scădere măsurabilă a ACM (mortalitatea din orice cauză), iar afacerile funerare au crescut după vaccinări, precum și procentul oamenilor care mor cu cheaguri ciudate.

Curba de referință: Iată datele din 2015-2019 pentru persoanele de 64 de ani și mai în vârstă, de pe site-ul CDC; atinge o medie anuală de 92.000 de persoane pe săptămână, iar limita de la jumătatea anului (săptămânile 22-38) este de aproximativ 73.000 de persoane/săptămână:


2015-2019 decese săptămânale în SUA în categoria de vârstă 65 de ani și peste, datele CDC 

Și iată aceleași date pentru SUA, numai pentru 2020. Vârfurile suplimentare pot fi atribuite în mod rezonabil COVID – dar mai ales protocoalelor noastre oribile de tratament în spitale (în loc să fie recomandate tratamente timpurii dezvoltate de mai mulți medici independenți la acea vreme). Asta pentru că există nu exista vaccin la acel moment, așa că nimeni nu putea muri din cauza vaccinului. Rețineți că nu am constatat o scădere normală în ianuarie... ratele au rămas ridicate.


Decese în 2020 pe săptămână, categoria de vârstă de 65 de ani și mai în vârstă

În 2021, se ajunge la un vârf uriaș în ianuarie, dar nu vedem deloc minimele pe care ar trebui să le vedem. Și există o cocoașă mare în trimestrul 3, care începe în jurul săptămânii 30 (28 iulie) și se încheie în jurul săptămânii 41 (14 octombrie). Este COVID? Sau decese prin vaccinare? Sau o combinație? Un lucru este cert: două treimi din țară aveau cel puțin o doză până la acel moment, așa că dacă vaccinul a funcționat cu adevărat, ne-am fi așteptat să vedem cel mult o creștere de 10.000 de decese de COVID.


În 2022, încă nu am revenit la normal, deoarece a existat o creștere uriașă în trimestrul 1 din 2022, dar, după aceea, lucrurile arată mai normal, însă limita este ridicată cu aproximativ 10% în general față de referința noastră din cei 5 ani, ceea ce ar fi în concordanță cu faptul ca o mare parte a populației să fi fost vătămată prin vaccinare și probabilitatea de deces să fi fost mai mare. Notă: Nu există vârfuri COVID. În săptămâna 25 apare cifra 85.785 (2022) față de 73.977 (referința celor 5 ani).


2022: Decese săptămânale pentru categoria de vârstă de 65 de ani și peste. Important de constatat aici este că partea plată este similară cu cea plată din 2021. Prin urmare, scăderile în 2021 ar trebui să fie asemănătoare cu scăderile din 2022. Dacă sunt mai mici în 2022, înseamnă că vaccinurile au ucis persoane în 2021. Dacă sunt scăderi mai mari în 2022, înseamnă că vaccinurile vor ucide oameni în viitor. Observăm că vârful din 2022 este aproximativ același ca la începutul lui 2021.

Datele Medicare

Cel mai simplu mod de a vedea ce se întâmplă este să ne uităm la curbele pe săptămâna în care fiecare persoană a primit un anumit vaccin într-o anumită săptămână. Fiecare curbă ar trebui să fie doar o versiune „decalată în timp” a curbei anterioare.

Aici sunt toate curbele, însă nu sunt versiuni deplasate ale celorlalte, așa cum ar trebui să fie dacă vaccinurile sunt sigure. Înseamnă că vaccinul afectează mortalitatea, deoarece aceasta este singura diferență… și este aproximativ același grup de oameni din toate cohortele (pacienți Medicare cu vârsta de 65 ani și mai mult).

Pe scurt, fiecare dintre graficele de mai jos ar trebui să fie doar o versiune deplasată orizontal a celorlalte.

Iată doar câteva exemple.


Cinci săptămâni mai târziu, pârtia merge invers și primele 100 de zile sunt


Panta și-a schimbat direcția în doar 5 săptămâni! Iar vârful sezonier la 350 de zile mai târziu este MULT mai mare și mai ascuțit decât cum arăta dacă a primit vaccinul cu 5 săptămâni în urmă. Acest vârf include COVID. Deci, probabil că vaccinurile noastre nu funcționează pentru a reduce decesele COVID, deoarece panta ar trebui să fie plată!

Datele cu privire la doza 2:




Până în săptămâna 11, panta este foarte ascendentă. Este o problemă, deoarece toate aceste [curbe legate de] vaccinuri ar trebui să fie doar versiuni deplasate ale celorlalte; forma și panta nu ar trebui să se schimbe. Astfel că acum se pare că ai mai multe șanse să mori la 1 an după vaccinare!

Dacă vaccinurile sunt „sigure și eficiente”, [curbele] ar trebui să fie doar versiuni deplasate la stânga/sau la dreapta ale celorlalte. Am verificat că situația arată așa în cazul vaccinului antigripal.

Formele curbelor morții ar trebui să fie identice și să fie legate de efecte externe (cum este sezonalitatea sau un val de COVID). Dacă persoanele vulnerabile au primit vaccinurile mai devreme, acest lucru ar avea impact doar asupra înălțimii curbei lor, nu asupra formei.

Astfel, schimbarea pantelor este greu de explicat: înseamnă că vaccinarea a avut acest efect. [Vaccinarea] ar fi trebuit, de fapt, să aplatizeze „cocoașa” de decese COVID dacă ar fi să credem narațiunea, dar NU ar trebui să schimbe panta generală a curbei, deoarece aceasta este determinată în perioada în care nu exista COVID.

Cum ne explicăm faptul că panta este negativă la primele vaccinări și este pozitivă la vaccinările ulterioare?

Există o singură explicație: vaccinurile nu au avut același conținut de-a lungul timpului.

În orice caz, modificarea pantelor demontează narațiunea „sigur și eficient”. De asemenea, dacă aceste injecții ar fi cu adevărat „sigure și eficiente”, CDC ar fi publicat toate înregistrările datelor referitoare la decesele persoanelor care au primit vaccinul, de la VSD, BEST și Medicare, pentru a-și dovedi argumentele. Este uimitor că fac tot posibilul să ascundă datele de vaccinare ale persoanelor decedate, nu-i așa?